KILIÇDAROĞLU: DİSLİKE ÇOK ŞEY İFADE EDİYOR

KILIÇDAROĞLU: DİSLİKE ÇOK ŞEY İFADE EDİYOR

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın videosuna “dislike” atılmasının ardından yorumların kapatılmasını “Sizi susturabileceğini zannedenler çok yanılıyor. Zira bir dislike bile çok şey

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın videosuna “dislike” atılmasının ardından yorumların kapatılmasını “Sizi susturabileceğini zannedenler çok yanılıyor. Zira bir dislike bile çok şey ifade ediyor” diye yorumladı.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Yükseköğretim Kurumları Sınavı’na (YKS) girecek öğrencilerle gerçekleştirdiği video konferansın Youtube’daki görüntüsüne gençlerin başlattığı “dislike” eylemiyle ilgili açıklama yaptı.

Twitter hesabından paylaşımda bulunan Kılıçdaroğlu, “Sevgili Gençler, ‘yorumlarınızı engelleyerek’ haklılığınızı bastırmak isteyenler oldu. Sizi susturabileceğini zannedenler çok yanılıyor. Zira bir dislike bile çok şey ifade ediyor. Sesinizi duyacağımıza ve daima sesinizi duyuracağımıza söz veriyorum” dedi. Kılıçdaroğlu'nun paylaşımında YKS'nin eleştirildiği rap şarkısı da yer aldı.