Tarih: 05.12.2019 11:18

KIBRIS GAZİLERİ ONURLANDIRILDI 

Facebook Twitter Linked-in

Saygı duruşu ve istiklal marşı ile başlayan tören Gaziler Dernek başkanı Hayri Hançer, Belediye Başkanı Dr. Asaf Güven ve Kaymakam Musa Sarı’nın konuşmaları, Kıbrıs Barış Harekatı kısa filmi, gaziler ile anı fotoğrafları sılayt sunumu, Kıbrıs ve kahramanlık türküleri dinletisi ve madalyaların takdimi töreni ile devam etti.


Törende bir konuşma yapan Kaymakam Sarı, herkesin asker olabileceğini ama herkesin gazi olamayacağını, bu salonda çok plaket, madalya, kupa takdim ettiklerini ancak bu madalya ve beraati herkesin alamayacağını ifade etti. Sarı, “Bundan büyük bir onur duydum tüm gazilerimize çok şey borçluyuz, ne kadar ne yapsak az. Gazi Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere ebediyete intikal etmiş gazilerimizi rahmet ve minnetle anıyor, hayatta olan gazilerimize de sağlıklı uzun ömürler temenni ediyorum” dedi. 


Tören sonunda gazilere madalya ve beratları takdim edildikten sonra toplu bir anı fotoğrafı da alındıktan sonra program son buldu.
Törene kaymakam Musa Sarı, Belediye Başkanı Dr. Asaf Güven, kurum amirleri, siyasi parti ve sivil toplum kuruluş temsilcileri, muhtarlar, misafirler, gaziler ve yakınları katıldı.

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —