Karpit Yüklü Tır’da Yangın Korkuttu!

Karpit Yüklü Tır’da Yangın Korkuttu!

Limakport İskenderun’da sahada park halinde bekleyen ve yükü karpit olan TIR’ın dorsesinden çıkan duman, çevrede paniğe yol açtı

Limakport İskenderun’da sahada park halinde bekleyen ve yükü karpit olan TIR’ın dorsesinden çıkan duman, çevrede paniğe yol açtı. Çıkan yangın itfaiye ekipleri ve iş makineleri sayesinde söndürülebildi. Liman sahasındaki TIR’ların birinde gece vakti duman yükselince durum HBB İskenderun İtfaiye ekiplerine bildirildi.

Liman sahasına ulaşan itfaiye ekipleri, karpit yüklü bir TIR’da yangın çıktığını belirledi. Havanın yağışlı olmasından kaynaklı üzeri brandayla kapalı dorse içerisindeki yük, suyla temas edince alev aldı.

İki arazözle gelen itfaiye ekipleri, su ile müdahale edemediği karpit yangınını, yangın tüpleriyle söndürmeye çalıştı. Karpit yangını nedeniyle dumanla birlikte çevreye genzi yakan kötü bir koku da yayıldı.Yağış yüzünden suyla temas eden karpit yangını ancak iş makineleri kullanılarak karpitin üzerine toprak dökülerek yangın kontrol altına alındı, gece yarası yaşanan bu tehlike, büyümeden söndürülmesi üzerine derin bir nefes alındı.