KARAMOLLAOĞLU TÜRKİYE’DE GERÇEK RAKAMLAR GERÇEĞİ YANSITMIYOR

KARAMOLLAOĞLU TÜRKİYE’DE GERÇEK RAKAMLAR GERÇEĞİ YANSITMIYOR

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın "Türkiye şu an ekonomide pik yapıyor" sözlerine döviz kurlarında yaşanan yükselişle yanıt verdi.

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın 'Türkiye şu an ekonomide pik yapıyor' sözlerine döviz kurlarında yaşanan yükselişle yanıt verdi. Karamollaoğlu, 'Ekonomi pik yaptı. Bundan dolayı dolar da 7,60’ı geçti, euro 9’u vurdu o da pik yaptı' dedi.
Saadet Partisi Eğitim Merkezi'nde düzenlenen basın toplantısında konuşan Karamollaoğlu, Türkiye'deki gerçek işsizlik sayısının ise 10 milyonun üstünde olduğunu söyledi.
Karamollaoğlu, şöyle konuştu:
'Sayın Cumhurbaşkanı ve ekonomiden sorumlu sayın bakan sürekli olarak şaha kalktığımızı, problemlerin tamamını çözme noktasında çok büyük adımlar attığımızı iddia etsin. Biz de sahadaki bazı rakamları kendilerine hatırlatalım:
Ekonomi pik yaptı. Bundan dolayı dolar da 7,60’ı geçti, euro 9’u vurdu, o da pik yaptı. İşsizlik resmi rakamlarla 4 milyonun üstünde. Bunlar resmi rakamlar Türkiye’de gerçek rakamlar gerçeği yansıtmıyor. Türkiye’deki  işsizlik sayısı 10 milyonun üstünde. Ailelere yardım yapıyorsunuz, bu ailelerin geçinemediğini gösteriyor. Bunların dağıtımı da partizanca yapılıyor.'