KAPATILAN HASTANELERİ KULLANMAYI DÜŞÜNÜYORUZ

KAPATILAN HASTANELERİ KULLANMAYI DÜŞÜNÜYORUZ

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Ankara’da kapatılan 6 hastaneyle ilgili açıklama yaptı ve “Kapatılan hastanelerle ilgili daha önce birçok kez ifade ettim.

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Ankara’da kapatılan 6 hastaneyle ilgili açıklama yaptı ve “Kapatılan hastanelerle ilgili daha önce birçok kez ifade ettim. Bunların kapatmayın. Birçok hastanemizi kullanmaya devam ediyoruz, kullanma noktasında gayret içindeyiz” dedi.

Koronavirüs Bilim Kurulu Sağlık Bakanlığı Bilkent Yerleşkesi’nde toplandı. Toplantı sonrasında açıklama yapan Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Ankara’da kapatılan 6 hastaneyle ilgili de açıklamada bulundu: “Kapatılan hastanelerle ilgili daha önce birçok kez ifade ettim. Bunların kapatmayın.

Özellikle sağlık amaçlı kullanacağımızı birçok kez söyledim. Birçok hastanemizi kullanmaya devam ediyoruz, kullanma noktasında gayret içindeyiz. Numune dahil olmak üzere. Zekai Tahir’i nasıl kullandığımız biliyorsunuz. Daha önce kapatılması düşünülen hiçbir hastanemizi kapatmamayı, depreme dayanıklı olanları kullanmayı düşünüyoruz.”
 İYİLEŞEN VAKA YENİDEN HASTALANIYOR MU?
Bakan Koca, koronavirüs tedavisi görüp, iyileşen vakaların yeniden hastalığa yakalanıp yakalanmadığı sorusuna “Şu ana kadar olmadı. Önümüzdeki zaman diliminde bunu görmüş oluruz” dedi.