İSTE’YE ARAÇ DESTEĞİ

İSTE’YE ARAÇ DESTEĞİ

İskenderun Teknik Üniversitesi İskenderun Meslek Yüksekokulu (İMYO) Motorlu Araçlar ve Ulaştırma Teknolojileri Bölümü, Otomotiv Teknolojisi Programına Ford Otosan tarafından araç hibe edildi. İMYO kampüste bir tören düzenlendi.

İSTE Rektörü Prof. Dr. Tolga Depci, Üniversite Senatosu, Yönetim Kurulu, ilgili akademisyenler ve İSTE idari personeliyle Ford Otosan yetkilileri düzenlenen törene katıldı.
Ford Otosan Yetkilisi Mustafa Saçar; “Benzeri destekleri daha önce de yaptıklarını” ifade ederek şöyle konuştu:
 “Üniversitemize destek olmak için elimizden geleni yapacağımızı, elimizi taşın altına koyacağımızı bilmenizi istiyorum. Bu projeler kapsamında meslek okullarının desteklenmesi ülkemizin kalkınması için önem taşımaktadır.”
İSTE Rektörü Prof. Dr. Tolga Depci; “ En iyi yatırımın insana yapılan yatırım olduğunu” ifade ederek, “ Eğitime, gençliğe yapılan her katkı için teşekkür ederim. Eğer nesilleri kurtarmak istiyorsanız insan yetiştirin. Biz her zaman desteğimizi isteyenlerin yanında olacağız.”
Yapılan konuşmaların ardından İMYO Motorlu Araçlar ve Ulaştırma Teknolojileri Bölümü, Otomotiv Teknolojisi Programına, eğitim amacıyla hibe edilen Ford Focus marka aracın anahtarı İSTE Rektörü Prof. Dr. Tolga Depci’ye takdim edilirken, Rektör Depci’de araç anahtarını İskenderun Meslek Yüksekokulu Müdürü Öğr. Gör. Hakan Kalpakçıoğlu’na teslim etti.