Tarih: 01.02.2021 15:36

İSTE’DEN  BEDELSİZ ARSA..!

Facebook Twitter Linked-in

İskenderun Teknik Üniversitesi (İSTE) Yönetiminin, yıllar önce eğitim kurumu yapılmak üzere kendisine bağışlanan arsayı, karşılıksız olarak İskenderun Belediyesi’ne tahsis edildi haberleri  gündeme oturdu…Eğitim için bağışlanan bu arsa neden İskenderun belediyesine veriliyor ve ne amaçla böyle bir karar alınıyor?… İSTE’nin, İskenderun Belediyesi’ne bedelsiz arazi devri eleştirilerinin odağındaki isim, Rektör Prof. Dr. Tolga Depci , ortaya atılan bu iddianın doğru olup olmadığını kamuoyuyla paylaşmalı….

İskenderun Teknik Üniversitesi (İSTE) Yönetiminin, yıllar önce eğitim kurumu yapılmak üzere kendisine bağışlanan bir arsayı, karşılıksız olarak İskenderun Belediyesi’ne tahsis ettiği öne sürüldü. İddia, İskenderun’da eleştirilere neden oldu.
Edinilen bilgiye göre, İskenderun Teknik Üniversitesi Rektörlüğü, geçtiğimiz günlerde 24 dönümlük araziyi İskenderun Belediyesi’ne karşılıksız verdi. İSTE’nin, “Turizm Yüksekokulu” yapılmak üzere kendisine bağışlanan bu araziyi İskenderun Belediyesi’ne devretmesi ise ilçede gündem ve eleştiri konusu oldu… İSTE’nin, İskenderun Belediyesi’ne bedelsiz arazi devri eleştirilerinin odağındaki isim, Rektör Prof. Dr. Tolga Depci oldu. Rektör Depci’nin, Üniversite çıkarlarını gözetmeksizin böyle bir karara aldığı öne sürülüyor...

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —