Tarih: 20.09.2023 10:41

İSTE İŞ İNSANI RECEP ATAKAŞ’IN KATKILARIYLA HAZIRLANAN ELEKTROTEKNİK LABORATUVARI’NIN AÇILIŞINI YAPTI

Facebook Twitter Linked-in

İskenderun Teknik Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Tolga Depci, Hatay Mustafa Kemal Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Veysel Eren’i misafir etti. İSTE Rektörlük Makamında karşılıklı sohbet ortamında geçen ziyarette deprem sonrasında eğitim öğretim faaliyetleri ve bölge için neler yapılabileceği konuşuldu.  İSTE Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Meltem Eken ve Prof. Dr. Suha Orçun Mert de ziyaret için hazır bulundular.

Nazik ziyaretlerinden dolayı Hatay Mustafa Kemal Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Veysel Eren’e teşekkür eden İSTE Rektörü Prof. Dr. Tolga Depci “Güzide şehrin iki güzide üniversitesi olarak dostça ve kardeşçe hareket etmeye devam edeceğiz.  Şehrimiz için elimizden gelen her şeyi iş birliği içeresinde yapmaya çalışıyoruz” dedi.

İSTE’DE YENİ BİR LABORATUVAR AÇILIŞI YAPTILAR

İskenderun Teknik Üniversitesi (İSTE) Laboratuvar imkanlarını geliştirmeye devam ediyor. İSTE (İskenderun Teknik Üniversitesi) Hayırsever ve eğitim sever iş insanı Recep Atakaş’ın katkılarıyla hazırlanan Elektroteknik Laboratuvarı’nın açılışını yaptı.Açılışa İSTE Rektörü Tolga Depci, HMKÜ Rektörü Veysel Eren, Rektör Yardımcısı Suha Orçun Mert ve Rektör Yardımcısı Meltem Eken katıldı.

İSTE ’ye kazandırılan yeni laboratuvar Gemi Adamları ve Kılavuz Kaptanlar Eğitim ve Sınav Yönergesinde istenen özelliklerin tamamını karşılıyor.Her zaman üniversitemizin yanında olan hayırsever iş insanı Recep Atakaş Bey’e teşekkürlerimi sunuyorum diyerek sözlerine başlayan İSTE Rektörü Prof. Dr. Tolga Depci “Atölye ve laboratuvar imkânlarımızı depremden sonrada durmadan geliştirmeye devam ediyoruz.

 Bu laboratuvar yetiştirdiğimiz denizcilerimizin uygulamalı eğitimleri için çok önemli. Açılışı kardeş üniversitemizin değerli Rektörü Veysel Eren ile yapmış olmakta memnuniyet verici. İki kardeş üniversite olarak her zaman birlikte hareket etmeye devam edeceğiz” diye konuştu.
.
 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —