Tarih: 04.02.2019 10:56

İSKENDERUN’U HUZURUN KARDEŞLİĞİN KENTİ YAPACAĞIZ

Facebook Twitter Linked-in

Şahutoğlu’nu İskenderun Denizciler Otoban gişelerinde gelişinde bekleyen kalabalık   alkışlar ve davullar eşliğinde  Omuzlara alınan CHP’li Şahutoğlu elinde Türk Bayrağını sallayarak coşkulu partilileri selamladı, onlarla kucaklaştı.  

 

 Parti binası önünde düzenlenen açık hava toplantısında partililere seslenen Cumhuriyet Halk Partisi adayı Dr. Yılmaz Şahutoğlu, üç sene önce çıktıkları bu onurlu yürüyüşte, kendilerine eşlik eden, bu alanda mücadele eden, Cumhuriyet Halk Partisinde aday olma cesaret ve onurunu yaşayan, alın teri döken, bütün aday adayı arkadaşlarına teşekkür etti.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun da İskenderunlulara selamlarını getirdiğini aktaran Dr. Şahutoğlu “İskenderun jeo-stratejik anlamda çok mühim bir kent. Aynı zamanda bir liman, sanayi ve ticaret kentidir ama önemlisi sevginin, kardeşliğin, barışın huzurun kentidir. Bizim de bu şehre yönelik en büyük hayalimiz, en büyük projemiz burada yaşayan bütün sosyal katmanlarla Alevisi, sünnisi, Türkü Kürdü, lazı, çerkezi, bu şehirde alın teri döken, bütün sosyal unsurlar, hiçbirini ötekileştirmeden, hiçbirine bir başkasının farklı gözüyle bakmasına müsaade etmeden, 72 millete aynı nazarla bakarak, yaratılanı yaratandan ötürü baş tacı ederek bu şehri huzurun, kardeşliğin, barışın kenti yapacağız. Huzurun, barışın, kardeşliğin, birlik beraberliğin olmadığı bir şehrin hiçbir anlamı yoktur” diye konuştu.
 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —