İSKENDERUN’DA KAVŞAK KAZASI

İSKENDERUN’DA KAVŞAK KAZASI

Hatay’ın İskenderun ilçesinde kavşakta aynı anda geçiş yapmak isteyen araçların çarpışması sonucu, araçlardan birinin takla attığı ve maddi hasarlı trafik kaza meydana geldi.

Alınan bilgilere göre, kaza  Ulucami ile Beş Temmuz Caddelerinin kesiştiği kavşakta meydana geldi. Tek yönlü olan iki cadde üzerinde seyir halinde olan otomobil ile doblo model araç aynı anda kavşağı geçmek isteyince korkulan oldu. Meydana gelen trafik kazasında doblo model araç, çarpışmanın etkisiyle takla atarak durabildi. Çevredeki vatandaşlar öncelikli olarak takla atan araca yardımcı olmak için koştu. Bayan sürücüsü kazayı yara atlattığı gözlenirken, araç vatandaşların yardımıyla tekerleri üzerine tekrar çevrildi. Maddi hasarlı trafik kazasını her iki araç sürücüsü ciddi yaralar almadan atlattığı belirtildi.

Her iki sürücü arasında gergin anların da yaşandığı gözlenen kaza yerine gelen trafik ekipleri çevre emniyetini ve kazayla ilgili bilgiler aldı.Gelen sağlık ekipleri de sürücülerin sağlıklarını kontrol etti. Her iki araçta da maddi hasar oluşurken, sürücülerin kazadan ciddi yaralar almadan kurtulması ise teselli oldu.