ZAFER BİZİM OLACAK!

Gürsel Mahallesindeki ‘Mahalle Toplantısı’ miting havasında geçen Millet İttifakı Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İskenderun Belediye Başkan Adayı Dr. Yılmaz Şahutoğlu, mahalleli gençlerin ‘En Büyük Başkan Yılmaz Başkan!’ ‘Gürs

İSKENDERUN 16.03.2019 22:33:57 0
ZAFER BİZİM OLACAK!

Şahutoğlu, buradaki coşkulu kalabalığa zafere yakın olduklarını söyledi.CHP Hatay Milletvekili Suzan Şahin, CHP İlçe Başkanı Yusuf Mansuroğlu’nun da katılım gösterdiği toplantıya, yağmura rağmen mahalle halkının da yoğun ilgisi vardı. Sloganlar, alkışlar ve zılgıtlarla toplantının yapılacağı salona giren CHP Heyeti, coşkulu karşılamadan ötürü mahalle sakinlerine ve özellikle gençlere teşekkür etti.
Dakikalarca süren alkışlar eşliğinde konuşmasına başlayan Şahutoğlu, bu coşkulu karşılamayla büyük bir enerji topladıklarını, güçlerine güç kattıklarını ifade ederek, mahalle sakinlerine teşekkür etti.

Şahutoğlu; “Gülen yüzlerinizden, ışıldayan gözlerinizden 1 Mart’ın neticesini şimdiden görüyorum. Gece demeden gündüz demeden, CHP sancağını İskenderun Belediyesine dikinceye kadar sizlerle birlikte çalışmaya devam edeceğiz. Zafer hepimizin olacak!
Burada İskenderun’un ruhu, heyecanı geleceği var. Sizleri en kalbi duygularımla selamlıyorum. Biz buradan aldığımız enerjiyle İskenderun’un 45 mahallesine yayılıyoruz, üzerimize düşen sorumluluğu ve çalışma azmini sergileyerek çalışıyoruz. 
Bu seçim bir siyasi parti seçimi, lider seçimi, başbakan seçimi değil. Bizim halimizden ağaçtan düşenler anlar, bizimle yaşayanlar anlar. Bizim sesimiz-soluğumuz olacak, gece gündüz bizimle dertlenecek olanlar anlar. Samimiyetle, özveriyle beraber mücadele edenler anlar. Bu şehri yaşayanlar anlar.


Biz birbirimizi çok iyi tanıyoruz. Yerel yönetimler hizmet için varlar ama bu şehirde önce bizim birliğe, huzura, barışa ihtiyaç var. Herkesi kucaklayan, 45 mahalleyi asli evlat olarak gören, Yaratılanı Yaradan’dan ötürü baş tacı eden bir zihniyet lazım. Bu zihniyet sosyal demokrat belediyecilikte var. Biz bu zihniyetle geliyoruz” diye konuştu.

Yerel yönetimlerde ulaşılabilirliğin çok büyük önem taşıdığına da vurgu yapan Şahutoğlu; “Sorunlarınızı, samimi, yapıcı, iyi niyetli değerlendirecek ve çözümü noktasında irade gösterecek bir yönetim olmalı. Bizimle birlikte, rahatlıkla ulaşılabilen bir yönetimle tanışacak İskenderun. Her mahallenin sorunlarını o mahallenin temsilcileri, muhtarları, kanaat önderleri ile istişare ederek çözeceğiz. Kenti, sivil toplum kuruluşları, kentin ileri gelenleri, dinamikleri, ortaklaşa hedefler ve projeler üreten kent konseyiyle yöneteceğiz. Yani bu kentin kaderinin belirlenmesinde hepinizin emeği olacak. 

Gençlerimizin istihdamına, şehrimizin tanıtımına yönelik ekonomik gelişiminin önünü açacak projelerle geliyoruz. Sizin ihtiyacınız ne varsa tamamının içerisinde yer aldığı projelerimizle geliyoruz. İskenderun Belediyesi; sahip olduğu imkânları asla ranta ve talana değil, umumun menfaatini önceleyen, 250 bin İskenderunlunun menfaatini ön panda tutacak şekilde hareket edecek. 31 Mart Zaferi hepimizin ortak mücadelesiyle bizim olacak. Ev-ev, mahalle-mahalle, herkese ulaşmaya çalışan iyi niyetli gayretlerin sonucunda kazanılacak” şeklinde açıklamalarda bulundu.


 

Anahtar Kelimeler:
  • BIST 100

    9078,43%-1,59
  • DOLAR

    38,46% -0,05
  • EURO

    43,76% -0,22
  • GRAM ALTIN

    4091,85% -0,32
  • Ç. ALTIN

    6629,81% 0,33

İMAMOĞLU'NUN GİTTİĞİ OTELİN YÖNETİCİLERİ SERBEST BIRAKILDI

İSVEÇLİ GAZETECİ MEDİN'E ‘CUMHURBAŞKANINA HAKARET’ SUÇUNDAN CEZA

YILMAZ TUNÇ'TAN DEM PARTİ'YE YANIT…

EKREM İMAMOĞLU, ÇALIŞMA ARKADAŞLARINA SESLENDİ

1 MAYIS ÖNCESİ İSTANBUL, İZMİR VE ANKARA'DA OPERASYON: ÇOK SAYIDA YURTTAŞ GÖZALTINA ALINDI!

TRAFİĞİ BİRBİRİNE KATAN ÇAKARLI ARACI MENZİL LİDERİ DE KULLANIYOR

MURAT KURUM: KANAL İSTANBUL GÜNDEMİMİZDE DEĞİL

EKREM İMAMOĞLU'NUN GİTTİĞİ OTELİN MÜDÜRÜ VE 2 PERSONELİ HAKKINDA GÖZALTI KARARI

İBB'YE OPERASYONU: 48 KİŞİNİN İFADESİ TAMAMLANDI

AYŞE BARIM İÇİN İSTENEN CEZA BELLİ OLDU

'ABDULLAH BAHÇELİ' DEDİ, SOSYAL MEDYANIN DİLİNE DÜŞTÜ

AKP'DEN TÜSİAD'A BARIŞ ELÇİSİ

MELONİ'DEN ERDOĞANA 'GÖÇMEN' TEŞEKKÜRÜ

İMAMOĞLU'NA SERT LAFLAR ETTİKTEN SONRA SÖZÜ DEM'E GETİRDİ

ÖZGÜR ÖZEL:MANSUR YAVAŞ SÖZLERİNE AÇIKLIK GETİRDİ

ÖZGÜR ÖZEL AKLINDAKİ FORMÜLÜ AÇIKLADI…

İSPANYA VE PORTEKİZ'DE ELEKTRİK KRİZİ: NEDENİ BULUNAMADI

200 MİLYONA TEMEL ATILAN CAMİ İNŞAATI ATIL BIRAKILDI!

CHP'Lİ İSİMLERE 'TERÖR' SORUŞTURMASI: 25 KİŞİ HAKKINDA KAMU DAVASI AÇILDI

HATAY'DA SAĞLIKSIZ SÜT VE SÜT ÜRÜNLERİNE DENETİM: 220 KİLOGRAM İMHA EDİLDİ

İBB’YE YÖNELİK OPERASYONDA GÖZALTINA ALINAN VE KAYINPEDERİ ÜZERİNDEN RÜŞVET ALMAKLA SUÇLANAN ONUR SOYTÜRK'ÜN İFADESİ ORTAYA ÇIKTI…

SAMSUN'DA HEYELAN: BABA VE İKİ ÇOCUĞU HAYATINI KAYBETTİ

SAMSUN'DA HEYELAN: AKARYAKIT İSTASYONUNDA ARAMA-KURTARMA ÇALIŞMASI BAŞLATILDI

ELAZIĞ'DA 4,9 BÜYÜKLÜĞÜNDE DEPREM MEYDANA GELDİ

ÖZGÜR ÖZEL'DEN EKREM İMAMOĞLU'NA ZİYARET

İMAMOĞLU’NDAN GÖZALTILARA TEPKİ…

TGRT'DE OLUMSUZ 'KJ'YE PATRON EŞİ SANSÜRÜ…

ÖZGÜR ÇELİK O BAVULLARI TEK TEK AÇTI!

AKP'Lİ İSİMDEN İTİRAF GİBİ 'İMAMOĞLU' VE 'KAYYUM' SÖZLERİ!

ÖZGÜR ÖZEL'DEN ERDOĞAN'A 'DÜELLO' ÇAĞRISI…

Yükleniyor


İSKENDERUN BELEDİYESİ ARAÇ ENVANTERİNİ GÜÇLENDİRMEYE DEVAM EDİYOR!

TÜRK POLİS TEŞKİLATI 180 YAŞINDA…

DÖNMEZ:İSKOOP ÖZELLİKLE KADIN İSTİHDAMINA ÖNEMLİ KATKI SAĞLAYACAK

İSKENDERUN'LU HEMŞİRE SEVCAN DEMİR SAKMAN ANTALYA'DA EŞİ TARAFINDAN ÖLDÜRÜLDÜ

SURİYE’DE SİVİLLER KATLEDİLİYOR, ALEVİ KATLİAMI YAŞANIYOR…

İSKENDERUN'DA FUHUŞ OPERASYONU

DÖNMEZ’DEN MECLİSTE RAMAZAN ŞENLİKLERİ BİLGİLENDİRMESİ…

  • Çarşamba 28.5 ° / 10.4 ° Güneşli
  • Perşembe 22.1 ° / 12.3 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 23.5 ° / 9.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı

Süper Lig LİG TABLOSU

Takım O G M B Av P
1.Galatasaray 31 25 1 5 48 80
2.Fenerbahçe 31 23 2 6 49 75
3.Samsunspor 32 16 10 6 9 54
4.Beşiktaş 31 14 7 10 16 52
5.Eyüpspor 32 14 10 8 11 50
6.İstanbul Başakşehir 31 14 11 6 7 48
7.Trabzonspor 31 12 10 9 13 45
8.Göztepe 31 11 10 10 12 43
9.Konyaspor 32 12 13 7 -3 43
10.Kasımpaşa 31 10 9 12 -2 42
11.Gazişehir Gaziantep 31 12 13 6 -2 42
12.Kayserispor 31 10 11 10 -10 40
13.Antalyaspor 31 11 13 7 -21 40
14.Rizespor 31 11 16 4 -14 37
15.Sivasspor 32 9 16 7 -10 34
16.Alanyaspor 31 9 15 7 -11 34
17.Bodrum FK 32 9 16 7 -13 34
18.Hatayspor 31 4 20 7 -29 19
19.Adana Demirspor 31 2 25 4 -50