ŞİDDET BU KEZ DOKTORLAR ARASINDA YAŞANDI!

Hekime şiddetin hasta veya hasta yakınlarından gelmesine sıkça tanıklık edilen günümüzde Hatay’ın İskenderun ilçesi Devlet Hastanesinde bu kez görevli iki KBB (Kulak Burun Boğaz) hekimi arasında şiddet olayı yaşandı.

İSKENDERUN 8.07.2021 14:25:03 0
ŞİDDET BU KEZ DOKTORLAR ARASINDA YAŞANDI!

Olay İskenderun Devlet Hastanesi B blok polikliniklerinde sabah saatlerinde meydana geldi. İskenderun Devlet Hastanesinde görevli KBB uzmanı Dr. E. K. (42) sabah muayene için polikliniğe geldi ve hasta muayeneye başladı, bir süre sonra poliklinik odasına, diğer meslektaşı KBB Uzmanı Dr. N.A.A. girdi ve odayı kullanma yüzünden aralarında tartışma çıktı. Cep telefonunu anahtarını alıp dışarı çıkan Dr. E.K. bir süre sonra yeniden odaya dönerek N.A.A. ile tartıştı, karşılıklı birbirlerini darp ettikleri belirtildi.

İskenderun Devlet Hastanesi’nde 10 yıldır KBB (Kulak Burun Boğaz) Uzmanı olarak görev yapan iki çocuk annesi Dr. N.A.A arasında aynı muayenehaneyi kullanma yüzünden çıkan tartışmada aldığı darbeler sonucunda üç gün iş görmez raporu aldığını, Dr. E.K. hakkında suç duyurusunda bulunduğunu söyledi.

Dr. N.A.A. Sabah poliklinik odasına girdiğini, içeride Dr. E.K. hasta muayene ettiğini ve geçip masaya oturduğunu anlatarak “Buranın benim çalışma alanım olduğunu söyledim, eşyalarını da masanın ucuna kibarca koydum. Doktor bey de bunu öğrenince odayı terk etti, kendi polikliniğine geçti.

Aradan beş dakika sonra hışımla tekrar odama girerek sen benim kişisel eşyalarıma dokundun. Hastanın yanında beni rencide ettin diye bağırmaya başladı. Odadan çıkmasını istedim, çıkmayarak bağırmaya devam etti ve bana tokat attı, sedyeye düştüm. Sonrasında vurmaya devam etti. Ben ısrarla çıkar mısın? Diye bağırdığımda, öfkesi o kadar şiddetliydi ki, elindeki şeyle boynuma sırtıma vurdu, tırmaladı. Bunu yapan erkek KBB Doktoru, bunları anlatmaktan da yaşamaktan da utanıyorum. Eve gittiğimde bunu çocuklarıma nasıl açıklayacağım hiçbir fikrim yok” diye konutu.          
 

KBB uzmanı Dr. E. K. de Poliklinikte oda kavgasından dolayı çıkan bir münakaşa olduğunu ifade ederek “Sabah geldiğimde 1 numaralı odada benim ismimin yazılı olduğunu gördüm. İçeri girdim hastalarımı muayene etmeye başladım. Odaya N.A.A. geldi ve içeriye daldı, herkes kendi odasında çalışacak diye bağırarak, çık dışarı şeklinde söyledi. Bir şey söylemedim, hastanın pansumanını bitirdim. Sekreteri çağırdım, kendi odası mı diye sordum. ‘Evet hocam, ben yanlışlık yapmışım’, tamam dedim.

Hasta pansumanı sonrasında bu yaptığın yanlış, bu şekilde hastaların önünde yanlış olduğunu söyledim. O da çık dışarı diyerek beni rencide etti. Hastaların ve kapı açıkken bana bağırdı, üzerime geldi, bana saldırdı, ben de ellerini tutmaya çalıştım, ayaklarıyla tekmelemeye devam etti. Kendimi koruma amacıyla sedyenin üzerine oturtturdum, ellerini tutmaya çalıştım. Eliyle, ayağıyla karnıma tekme attı, tişörtümü yırttı. Daha sonra arkadaşlar geldiler, ben onlara teslim ettim çıktım. Hakkında tutanak tutuldu. Başhekimlik tarafından hakkında idari soruşturma açıldı. Bir başhekim yardımcısı bu konuyla ilgili görevlendirilerek soruşturma yapılacak.”      

Anahtar Kelimeler:
  • BIST 100

    11182,96%1,66
  • DOLAR

    41,29% 0,14
  • EURO

    48,99% 0,02
  • GRAM ALTIN

    4880,50% -0,24
  • Ç. ALTIN

    8025,91% 0,00

SİYASETİN GÖBEĞİNDE ŞANTAJ İDDİASI: ELAZIĞ İL BAŞKANI KONUŞTU

KÖYCEĞİZ BELEDİYESİ’NDE CİMER ŞİKAYETİ OPERASYONA DÖNÜŞTÜ

BORSA OPERASYONUNDA SÜRPRİZ İSİM: ERDOĞAN’IN KİTABINI YAZMIŞTI

CHP'Lİ YAVUZYILMAZ: YOLCU GARANTİSİ HALKIN SIRTINDA YÜK OLDU: BU MODEL MİLLETİN SOYULMASIDIR…

TCMB’DEN FAİZ DÜZENLEMESİ: %41,25 VE %42,25

BAYRAMPAŞA BELEDİYESİ’NDE OPERASYON: 20 KİŞİ HAKKINDA TUTUKLAMA KARARI

ÖZGÜR ÇELİK AÇIKLADI: BAYRAMPAŞA'DA BELEDİYE MECLİS ÜYELERİ ÖLÜMLE TEHDİT EDİLDİ

ALTAYLI: KURULTAY DAVASINDA İKİNCİ PERDE...

BAYRAMPAŞA OPERASYONU: HASAN MUTLU DAHİL 39 KİŞİ HAKKINDA TUTUKLAMA TALEBİ!

ERDOĞAN: “BU DAVANIN HİÇBİR YERİNDE AK PARTİ OLARAK YOKUZ”

GÜRSEL TEKİN: BU MAHKEMENİN HİÇBİR TARAFINDA YOKUZ

BAYRAMPAŞA BELEDİYE MECLİSİ'NDE CHP ÇOĞUNLUĞU KAYBETTİ

CHP’Lİ AKSU BELEDİYESİNDE KRİTİK İSTİFALA

KEMAL KILIÇDAROĞLU’NA SÜRPRİZ TELEFON…

EPİK SANAT TİYATROSU “NAZIM” OYUNUNU HARBIYE HALKIYLA BULUŞTURDU

MERSİN'DE CİNNET GEÇİREN ANNE 5 YAŞINDAKİ ÇOCUĞUNU BOĞAZINI KESEREK ÖLDÜRDÜ

BAYRAMPAŞA'DA BİR BELEDİYE MECLİS ÜYESİ DAHA CHP'DEN İSTİFA ETTİ

FETÖ'NÜN DIŞİŞLERİ YAPILANMASINA OPERASYON: 15 GÖZALTI KARARI

BAŞKAN ÖNTÜRK: “ÜRETİCİ KAZANACAK, TÜKETİCİ DE UYGUN FİYATLA YİYECEK”

VALİ MASATLI BALIKÇILARLA SEZONU BAŞLATTI

MAHKEMENİN KURULTAY KARARI BARIŞ YARKADAŞ'I KIZDIRDI

CHP’DEN KURULTAY DAVASI YORUMU: BU DAVALARI AÇANLAR CHP’Lİ DEĞİL

CAN HOLDİNG SORUŞTURMASI: KENAN TEKDAĞ SERBEST BIRAKILDI; 4 ŞÜPHELİ ADLİYEDE

KIZILCIK ŞERBETİ DİZİSİNİN SENARİSTİ MERVE GÖNTEM GÖZALTINA ALINDI

ERDOĞAN, CİHATÇI HTŞ LİDERİ COLANİ İLE DOHA’DA GÖRÜŞTÜ!

AKSARAY’DA SKANDAL: AMELİYATTA YANLIŞ KAN VERİLDİĞİ ÖNE SÜRÜLDÜ!

CHP KURULTAYI DAVASINDA ARA KARAR!

BUTLAN DAVASI BAŞLADI: CHP’DEN GENEL MERKEZ ÖNÜNDEN HODRİ MEYDAN!

SİYASET MAHKEMEDE, EKONOMİ BEKLEMEDE! KRİTİK DAVA PİYASALARI SALLAYABİLİR

HİKMET ÇETİN'DEN GÜNDEMİ SARSACAK İDDİA!

Yükleniyor


2025-2026 EĞİTİM YILI İSKENDERUN’DA COŞKUYLA BAŞLADI

İSKENDERUN BELEDİYESİ’NDEN 30 AĞUSTOS’TA FENER ALAYI YÜRÜYÜŞÜ DAVETİ

İSKENDERUN’A HANIMELİ DEĞİYOR: SOKAKLAR KADINLARIN EMEĞİYLE TEMİZLENECEK

PROTOKOL VE İŞ DÜNYASI GÖRKEMLİ DÜĞÜNDE BULUŞTU

BAKAN KURUM İSKENDERUN'DA BİR DİZİ AÇILIŞ VE ZİYARETTE BULUNDU!

İSKENDERUNSPOR BAŞKANI HAKAN BOLAT’TAN YEREL BASINA TEPKİ: "GAZETECİLER TAKIMA SAHİP ÇIKMIYOR"

İSKENDERUN’DA ŞEHİT OLAN İKİ ASKER İÇİN SİYASİLERDEN SERT TEPKİ

  • Çarşamba 32.9 ° / 18.9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Perşembe 30.2 ° / 19.3 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 29.4 ° / 19.8 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı

Süper Lig LİG TABLOSU

Takım O G M B Av P
1.Galatasaray 5 5 0 0 14 15
2.Fenerbahçe 4 3 0 1 5 10
3.Trabzonspor 5 3 1 1 2 10
4.Göztepe 5 2 0 3 5 9
5.Antalyaspor 5 3 2 0 1 9
6.Gazişehir Gaziantep 5 3 2 0 -2 9
7.Konyaspor 4 2 1 1 5 7
8.Alanyaspor 4 2 1 1 2 7
9.Samsunspor 4 2 1 1 1 7
10.Beşiktaş 3 2 1 0 0 6
11.Rizespor 4 1 2 1 -4 4
12.Eyüpspor 5 1 3 1 -5 4
13.Kasımpaşa 4 1 3 0 -2 3
14.Kayserispor 4 0 1 3 -4 3
15.Fatih Karagümrük 4 1 3 0 -5 3
16.İstanbul Başakşehir 3 0 1 2 -1 2
17.Kocaelispor 5 0 4 1 -6 1
18.Gençlerbirliği 5 0 5 0 -6 0