İSKENDERUN’UN KAYBETME LÜKSÜ YOK

Cumhur İttifakı AK Parti İskenderun Belediye Başkan Adayı Fatih Tosyalı’ya Dönmez Ailesi tüm dost ve çevresiyle memleketimizin geleceği için tam destek verdi.

İSKENDERUN 7.03.2019 16:26:46 0
İSKENDERUN’UN KAYBETME LÜKSÜ YOK

Bölgemizin istihdamına ve ekonomisine değer katan iş insanları Yusuf Dönmez ve Mehmet Dönmez kardeşlerin organizesiyle Belediye Başkan Adayı Fatih Tosyalı, dostlarıyla buluştu. 31 Mart seçimlerine az bir süre kala Cumhur İttifakı İskenderun Belediye Başkan Adayı Fatih Tosyalı’ya her kesimden destek yağıyor.

İskenderun’un saygın ve sevilen iş insanlarından Yusuf Dönmez ve Mehmet Dönmez dost ve arkadaşlarını Belediye Başkan Adayı Fatih Tosyalı ile bir araya getirdi. ‘ortamı sağlayan Dönmez kardeşlere teşekkür eden Cumhur İttifakı AK Parti İskenderun Belediye Başkan Adayı Fatih Tosyalı, tek amaç ve gayesinin İskenderun’u hak ettiği konuma taşımak olduğunu belirtti. Çok sayıda kalabalık insan topluluğunu karşısında görmekten oldukça duygulanan Başkan adayı Fatih Tosyalı, bunun kendisine büyük güç ve moral verdiğini ifade ederek, “Bizler halka hizmeti hakka hizmet olduğunu bildiğimiz için bu yola baş koyduk. Allahın izni ile siz değerli dostlarımızın da destek ve gayretleriyle zafere ulaşıp güzel İskenderunumuzu hak ettiği konuma taşıyacağız.

Bu süre içinde birlik ve beraberlik olmalıyız. Çünkü artık memleketimizin kaybetme lüksü yok. Başta büyükşehir belediyesini de kazanarak arkamızda hükümetimizinde desteğiyle açıkladığımız tüm projelerimizi hayata geçireceğiz. İskenderun’un geleceğini inşaa edecek çok fazla projemiz var. Kısa zaman içerisinde memleketimizdeki değişim ve gelişimi hep birlikte göreceğiz. Bunun için daha çok dua ve gayret lazım” dedi. Bu buluşmayı sağlayan Yusuf Dönmez ve Mehmet Dönmez’e de teşekkür eden Cumhur İttifakı İskenderun Belediye Başkan Adayı Fatih Tosyalı, “Çok sevdiğimiz değerli Dönmez Ailesi İskenderun’un menfaati için her zaman ellerini taşın altına koymuştur. Ülkemize ve bölgemizede katkı ve destekleri yadsınamaz. Ben gayretlerinden ve sizleri bizlerle buluşturdukları için kendilerini kutluyorum” dedi.

Cumhur İttifakı AK Parti İskenderun Belediye Başkan Adayı Fatih Tosyalı, gün içerisinde mahalle toplantılarına katılarak, İskenderun’a dair hedeflerini ve yönetim ilkesini anlattı.
Azganlık Sosyal Tesisleri’nde eğitimcilerle buluşan Başkan Adayı Fatih Tosyalı, “Eğitim, ülkemizin geleceğinin temel taşıdır. Allah nasip eder de, başkan seçilirsem.. Belediye olarak eğitim camiası için elimizden gelen desteği vereceğiz. Öğrencilerimizin vatana ve millete faydalı bireyler olması için her zaman destek olmaya hazırız. Öğretmen ve idarecilerin fikir ve önerileri de bize yol gösteriyor' dedi. Toplantıya Milli Eğitim Şube Müdürü Ahmet Güven, okul müdürleri ve çok sayıda öğretmen katıldı.

Cumhur İttifakı AK Parti İskenderun Belediye Başkan Adayı Fatih Tosyalı, dün İskenderun Küçük Sanayi Sitesi’ne geçerek esnafla sohbet etti, talep ve beklentilerini sordu.
AK Parti Hatay Milletvekili Abdülkadir Özel ile birlikte Aşevi ziyaretinde ise güzel görüntüler vardı. 
Başkan Adayı Tosyalı, eliyle sanayi esnafına çorba ikram ederek, “İskenderun’u birlikte yöneteceğiz” dedi. Küçük Sanayi Sitesi esnafı ile bir araya gelen başkan adayı Tosyalı, şehri ve ekonomiyi büyütmek için hep birlikte ortak akıl ortaya koyarak çalışacaklarını vurguladı. Tosyalı, 'Bizim amacımız insanları yapılabilecek olan hayallerimize ortak etmek. Esnaf ziyaretlerinde bize iletilen konuları ve insanların beklentilerini seçildiğimiz takdirde hayata geçirebilmek için çalışacağız. İskenderun sanayisi kendisine yetmiyor. Bu doğrultuda esnafımızın bizden beklentisi var. Büyümenin ve şehir ekonomisinin canlanması için bize iletilen konuları çözmek zorundayız' diye konuştu.
Başkan Adayı Tosyalı, daha sonra Çağlayan Tesisleri’ni ziyaret ederek, ardından Denizciler pazarına geçti. Burada pazar esnafına bol kazançlar dileyen Tosyalı, gelen müşterilere de pazar çantası hediye etti.

 

Anahtar Kelimeler:
  • BIST 100

    10429,80%-2,79
  • DOLAR

    41,26% 0,06
  • EURO

    48,53% 0,38
  • GRAM ALTIN

    4808,33% 1,12
  • Ç. ALTIN

    7767,72% 1,38

CHP İSTANBUL İL BAŞKANLIĞI BİNASINI KAPATMA KARARI ALDI

KAYYUM GÜRSEL TEKİN POLİS KALKANI İLE İL BİNASINA GİRDİ

CHP İL BİNASINDA SON FOTOĞRAF: DİRENİŞİN SEMBOLÜ

ESKİ AKP'Lİ MİLLETVEKİLİNDEN YARGIYA ŞOK ÇAĞRI:HEPİMİZİ BU EZİYETTEN KURTARIN

DİYANET BAŞKANI ALİ ERBAŞ, TARTIŞMALI HUTBELER İÇİN KOMİSYONU İŞARET ETTİ

CHP VEKİLLERİ SİVİL POLİSLERİ TEK TEK TESPİT ETTİ: ABLUKA BOZULDU!

CHP İSTANBUL İL BAŞKANLIĞI ÖNÜNDE KRİTİK BEKLEYİŞ: GÜRSEL TEKİN’DEN ÇELİŞKİLİ AÇIKLAMALAR

16 YAŞINDAKİ SALDIRGAN KARAKOLU HEDEF ALDI: 2 ŞEHİT, 1 AĞIR YARALI

ÖZGÜR ÖZEL'DEN ALİ YERLİKAYA'YA YANIT

X VE DİĞER PLATFORMLAR YAVAŞLADI: KULLANICILAR ERİŞİM SORUYOR

ŞAMİL TAYYAR’DAN SOKAK ÇAĞRISINA SERT TEPKİ: "MAHKEME KARARINA UYUN"

ÖZGÜR ÇELİK: "POLİS İLE VATANDAŞLARI KARŞI KARŞIYA GETİREN TALİMAT, DEMOKRASİYE AÇIK DARBEDİR!

MANSUR YAVAŞ: "PPARTİ BİNAMIZA ÜYELERİMİZİN SOKULMAMASI HANGİ GEREKÇEYLE AÇIKLANABİLİR?

İÇİŞLERİ BAKANI YERLİKAYA: "SOKAKLARIN PROVOKE EDİLMESİNE ASLA MÜSAADE ETMEYECEĞİZ"

YURTTAŞLAR ABLUKA ALTINDAKİ CHP İSTANBUL İL BAŞKANLIĞI'NA YÜRÜYOR

VALİYE HAKARET ETTİ, TATİL YAPTIĞI OTELDE GÖZALTINA ALINIP TUTUKLANDI

CHP İSTANBUL İL BAŞKANLIĞI’NDA KAYYUM KRİZİ: POLİS BİNASI ABLUKA ALTINDA!

VALİLİK DUYURDU: İSTANBUL’DA 3 GÜN BOYUNCA MİTİNG VE YÜRÜYÜŞ YASAK!”

FİLENİN SULTANLARI, DÜNYA ŞAMPİYONASI’NDA İLK KEZ FİNAL OYNAYARAK GÜMÜŞ MADALYA KAZANDI!

ÖZGÜR ÖZEL KILIÇDAROĞLU İLE NE KONUŞTUĞUNU AÇIKLADI…“KEMAL BEY, İSTANBUL KAYYUMUNA RANDEVU VERMEDİ.

JAPONYA BAŞBAKANI İSTİFA KARARI ALDI

SARAYIN BAŞDANIŞMANINDAN “OLMASI GEREKEN HUKUK” AÇIKLAMASI!

YAKALAMA KARARI VERİLEN ANTALYA İL EMNİYET MÜDÜRÜ TESLİM OLDU

“HÜCREDEN UMUT MEKTUBU: ‘ADALET, ÖZGÜRLÜK, EŞİTLİK İÇİN EL ELE!’”

AKP’Lİ VEKİLİN EŞİNE ÖZEL İMAR KIYAĞI!

ANTALYA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ SORUŞTURMASI EMNİYET’E UZANDI

SAVCILIK İTİRAZ ETTİ, MAHKEME KABUL ETTİ: ALAATTİN KÖSELER YENİDEN TUTUKLANDI

CHP MECLİS ÜYESİ ATAR’DAN UMUT YILMAZ’A:7 YIL CEZA ALACAK NE SUÇ İŞLEDİNİZ?

CHP’DE KRİTİK 15 EYLÜL DURUŞMASI: ÖZEL, KAYYUM TARTIŞMALARINI DEĞERLENDİRDİ

BAKAN IŞIKHAN’IN İŞSİZLİK YORUMU SOSYAL MEDYANIN GÜNDEMİNDE

Yükleniyor


İSKENDERUN BELEDİYESİ’NDEN 30 AĞUSTOS’TA FENER ALAYI YÜRÜYÜŞÜ DAVETİ

İSKENDERUN’A HANIMELİ DEĞİYOR: SOKAKLAR KADINLARIN EMEĞİYLE TEMİZLENECEK

PROTOKOL VE İŞ DÜNYASI GÖRKEMLİ DÜĞÜNDE BULUŞTU

BAKAN KURUM İSKENDERUN'DA BİR DİZİ AÇILIŞ VE ZİYARETTE BULUNDU!

İSKENDERUNSPOR BAŞKANI HAKAN BOLAT’TAN YEREL BASINA TEPKİ: "GAZETECİLER TAKIMA SAHİP ÇIKMIYOR"

İSKENDERUN’DA ŞEHİT OLAN İKİ ASKER İÇİN SİYASİLERDEN SERT TEPKİ

MSB’DEN AÇIKLAMA: İSKENDERUN’DA YÜKSEK ATEŞ NEDENİYLE İKİ ASKER ŞEHİT

  • Pazartesi 31.1 ° / 20.5 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Salı 30.4 ° / 20.3 ° Güneşli
  • Çarşamba 31.4 ° / 19.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı

Süper Lig LİG TABLOSU

Takım O G M B Av P
1.Galatasaray 4 4 0 0 12 12
2.Trabzonspor 4 3 0 1 3 10
3.Göztepe 4 2 0 2 5 8
4.Konyaspor 3 2 0 1 6 7
5.Fenerbahçe 3 2 0 1 4 7
6.Samsunspor 3 2 0 1 2 7
7.Antalyaspor 4 2 2 0 0 6
8.Gazişehir Gaziantep 4 2 2 0 -4 6
9.Alanyaspor 3 1 1 1 1 4
10.Eyüpspor 4 1 2 1 -3 4
11.Beşiktaş 2 1 1 0 -1 3
12.Fatih Karagümrük 3 1 2 0 -4 3
13.İstanbul Başakşehir 2 0 0 2 0 2
14.Kayserispor 3 0 1 2 -4 2
15.Kocaelispor 4 0 3 1 -4 1
16.Rizespor 3 0 2 1 -5 1
17.Kasımpaşa 3 0 3 0 -3 0
18.Gençlerbirliği 4 0 4 0 -5 0