İSKENDERUN’102.YIL COŞKUSU

İSKENDERUN’102.YIL COŞKUSU

Hatay’ın İskenderun ilçesinde Atatürk anıt alanında çelenk sunum töreniyle başlayan 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlama programı protokolün de katıldığı 5 Temmuz ilkokulundaki etkinliklerle devam etti.

HATAY/İSKENDERUN

Atatürk anıt alanındaki törene İskenderun Kaymamamı İskender Yönden, Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, Garnizon komutanı Hakan Tutucu, Deniz üst komutanı Tuğamiral Murat Fırat, resmi kurum amirleri, İSİAD Başkanı Recep Atakaş ve yönetimi, sivil toplum kuruluş temsilcileri ve öğrenciler katıldı.


İskenderun İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünün çelengini büyük önder Atatürk’ün manevi huzuruna sunuldu. Saygı duruşu ve istiklal marşının okunmasının ardından çelenk töreni sona erdi.,

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı resmi kutlama programı Beş Temmuz ilkokulunda gerçekleştirildi. Protokol üyelerinin tamamının katıldığı tören, saygı duruşu ve istiklal marşının okunmasıyla başladı. Milli eğitim müdürlüğü tarafından gerçekleştirilen 23 Nisan resim, şiir yarışmalarında dereceye girenlere ödülleri taktim edildi. Okul bahçesinde yapılan kutlamalarda öğrenciler tarafından hazırlanan gösteriler beğeniyle izlendi, 23 Nisan Çocuk Bayramı burada büyük bir coşkuyla kutlandı.