Tarih: 26.02.2020 16:59

İSKENDERUN'LU ÖĞRENCİLERİN BAŞARISI

Facebook Twitter Linked-in

Beş öğrencinin ikisinin General Şükrü Kanadlı ilk ve ortaokulundan olması camiayı sevindirdi.Hafta sonu Antakya’da İl Milli Eğitim Müdürlüğü görevlileri gözetiminde gerçekleştirilen zeka oyunları yarışmasında ilkokullarda Equilibrio oyunuyla General Şükrü Kanadlı İlkokulu 4/D sınıfı öğrencisi Edibe Özişler, Q-Bitz oyunuyla Naciye Suna Oktay Tekin İlkokulu’ndan Elif Çağla Kaplankıran ve Mangala oyunuyla İskenderun Demir Çelik İlkokulu’ndan Zeynep Oğuz Hatay ikinciliğini paylaştı.

Ortaokul kategorisinde ise reversi oyunuyla Bekbele Gedik Sarayı İlkokulu’ndan Hamdi Fellah ikinci, Pentago oyunuyla da General Şükrü Kanadlı Ortaokulu’ndan Beyza Burnaz Hatay üçüncü oldu.

Dereceye giren öğrenci ve danışman öğretmenler İlçe Milli Eğitim Müdürü Kemal Köseoğlu tarafından ödüller verilerek tebrik edildi.

2019/2020 eğitim öğretim döneminde diğer okulların da mücadele ettiği zekâ oyunlarının Hatay finalinde ilkokulda Edibe Özişler ve ortaokulda Beyza Burnaz’ın elde ettiği başarılar dikkat çekti.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Kemal Köseoğlu’nun ödül töreninde başarılı öğrencileri, başarılarında büyük pay sahibi olan Müdür Yardımcısı Serdal Pekmez, Sınıf Öğretmeni Gülbin Çelik, Rehberlik Öğretmeni Meltem Çoban ve Teknoloji-Tasarım Öğretmeni İnci Karahan yalnız bırakmadı ve bu mutluluğu birlikte paylaştı.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —