Tarih: 09.08.2020 21:59

İSKENDERUN'DA BABA KIZ ASILI OLARAK BULUNDU

Facebook Twitter Linked-in

Edinilen bilgilere göre İskenderun’da iki ayrı yerde farklı saatlerde biri 7 yaşında kız çocuğu, diğeri de yetişkin bir erkek intihar etmiş bir şekilde ağaca iple asılı olarak bulundu.


 
Bugün öğle saatlerinde Şekere Mahallesi Yuvam Sitesi ormanlık alanında çevreden geçen vatandaşlar ağaçların arasında asılı cesedini gördü, durumu emniyete bildirdi. Polis ve savcılığın olay yerindeki inceleme ve tahkikat tamamlanmasıyla cenaze Devlet Hastanesi morguna götürüldü.


 
Kendini iple asarak intihar eden şahsın cezaevinden yeni çıkan, Cengiz Karataş olduğu belirlendi. İddialara göre ayrı olduğu ikinci eşinden 7 yaşındaki kızı Dilan’ı alıp dün saat 16.00’da getirmesi gerekirken getirmediği belirlendi. Suriyeli eşi ayrıldığı eşinin kızını getirmesi gereken saatte getirmediği için durumu polise ihbar etmişti.
 
Bu arada saatler sonra Karaağaç Asri mezarlığında da polise ikinci bir intihar ihbarı geldi. Olay yerine Savcı, Arsuz İlçe Emniyet Müdürü Dinsever Dinçer Kalkan, polisler gelerek mezarların arasında ağaca iple asılı 7 yaşlarındaki kız çocuğunun cansız bedeniyle karşılaştı.
 
Şekere Mahallesindeki ile Karaağaç Asri Mezarlığındaki iki intihar olayı ile ilgili Savcılık İskenderun ve Arsuz polisi geniş çaplı tahkikat başlattı. Öz babanın, önce kızını mezarlıkta bir ağaca asıp öldürdüğü, daha sonra da aynı iple kendisini ormanlık alanda asıp intihar ettiği değerlendiriliyor. Her iki cenaze de savcılık tarafından Adana Adli Tıp Kurumuna otopsiye gönderildi.       




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —