Tarih: 08.03.2019 21:07

İSKELE KAFEYE YIKIM KARARI...

Facebook Twitter Linked-in

Hatay’ın İskenderun ilçesinde İskele kafe olarak bilinen yapının yerine hem briket ve çelik konstrüksiyon yapılan bina Çevre ve Şehircilik il müdürlüğünün emri ile ilçe Belediyesi tarafından yıkılıyor.

Alınan bilgiye göre Balıkçı Barınağı karşısındaki park içerisinde daha önce ahşaptan inşa edilmiş iskele kafe, el değiştirilmesiyle resmi izinleri İskenderun Belediyesi tarafından verildiği iddia edilen yapılanmaya Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü müdahale etti.

Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü ekiplerinin incelemeleri sonucunda daha önce ahşap olan ve 125 metre karelik yapının, 300 metre kare alana çıkartılıp, briket ve Çelik konstrüksiyon kafe inşaatı yapıldığı gerekçesiyle yıkım kararı alındı.

Yıkım kararı tebliği edilen İskenderun Belediyesi ekipleri bugün sabah saatlerinde yeni yapılan binanın önüne gelerek burada binanın yıkılacağını ilgili kişilere iletti. Bölgeye kepçeyle gelen ekip yıkımı gerçekleştirmek için, çelik konstrüksiyon aksamların işçiler tarafından tekrar sökmesini bekledi.  




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —