İŞÇİ: BENİ VİRÜS DEĞİL SENİN DÜZENİN ÖLDÜRÜR

İŞÇİ: BENİ VİRÜS DEĞİL SENİN DÜZENİN ÖLDÜRÜR

Saadet Partisi Konya Milletvekili Abdülkadir Karaduman’ın paylaştığı tır şoförü “Evde kal” çağrısına şu yanıtı verdi: “Emekli, memur ve zengin değilim. İşçiyim, tır şoförüyüm. Çalışmasam ekmek yok. Ha çalışmayıp ev

Saadet Partisi Konya Milletvekili Abdülkadir Karaduman’ın paylaştığı tır şoförü “Evde kal” çağrısına şu yanıtı verdi: “Emekli, memur ve zengin değilim. İşçiyim, tır şoförüyüm. Çalışmasam ekmek yok. Ha çalışmayıp evde kalarak açlıktan ölmüşüm ha virüsten ölmüşüm'. Ama beni bu virüs öldürmez, beni senin bu düzenin öldürür.”

Saadet Partisi Konya Milletvekili Abdülkadir Karaduman, koronavirüse karşı “Evde kal” çağrılarına yanıt veren tır şoförünün videosunu paylaştı. Şoför “Ha senin lafınla açlıktan ölmüşüm, ha virüsten ölmüşüm. Ama beni bu virüs öldürmez, beni senin bu düzenin öldürür” dedi.

 Saadet Partisi Konya Milletvekili Abdülkadir Karaduman’ın Twitter hesabından paylaştığı tır şoförü koronavirüse karşı “Evde kal” çağrılarına şu tepkiyi gösterdi: “Şimdi diyorsunuz ya evde kal. Nasıl kalalım baba. Emekli, memur ve zengin değilim. İşçiyim, tır şoförüyüm. Çalışmasam ekmek yok. Elektriğimi, suyumu, kirayı ödeyemem.

Bunları ödememek, ölmekten daha beter baba. Öleyim daha iyi. Siz bizi rezil etmeden önce kendinizi vezir etmeye çalışmayın. Bizim için bir önlem alın, biz de kendi hayatımız için önlem alalım. Ha sesin lafınla açlıktan ölmüşüm, ha virüsten ölmüşüm. Ama beni bu virüs öldürmez, beni senin bu düzenin öldürür.'