Tarih: 21.01.2020 17:54

İŞ ADAMLARINDAN EMNİYETE DESTEK

Facebook Twitter Linked-in

İskenderun İlçe Emniyet Müdürlüğünün araç filosu bağışlanan 9 yeni araçla güçlendi. İskenderun İlçe Emniyet Müdürlüğünde düzenlenen törende konuşan Emniyet Müdürü Nevzat Güneş, yaptıkları katkılardan dolayı iş insanlarına ve kurumlarına tüm emniyet teşkilatı adına teşekkür ederek başladığı konuşmasında, “Bugün İlçe Emniyet Müdürlüğümüze İl Emniyet Müdürümüz Vedat Yavuz tarafından trafik hizmetlerinde kullanılmak üzere iki adet motosiklet, Saygıdeğer iş insanları Mustafa Baştuğ tarafından 1 adet panel van tip araç, asayiş hizmetlerinde kullanılmak üzere 2 adet motosiklet, 500 adet güvenlik bariyeri, 3 adet masaüstü bilgisayar, Fuat Tosyalı tarafından Tosyalı Holding adına 1 adet panel van tipi araç, Recep Atakaş tarafından Atakaş Holding adına 1 adet panel van tipi araç, saygıdeğer iş insanı Levent Hakkı Yılmaz tarafından İTSO adına Yunus timlerinde kullanılmak üzere 1 adet motosiklet, ve son olarak Erol Ayhan Tosyalı, İskenderun Organize Sanayi Bölgesi Başkanlığı adına 1 adet panel van tipi araç alınmıştır. Kendilerine şahsım ve teşkilatım adına şükranlarımı sunuyorum.” dedi.

Özellikle son zamanlarda yaptığı başarılı operasyonlarla İskenderun halkının huzur ve güvenliği için büyük gayret gösteren emniyet teşkilatına teşekkürlerini sunan Belediye Başkanı Fatih Tosyalı da, “Sizleri daha güçlendirmek, araç filonuzu daha güçlü hale getirmek için İskenderunlu iş insanları çok sağduyulu. Bu konu konuşulduğunda ben de oradaydım ve bu sorunun çözülmesi bir dakika aldı. Ben tüm hepsine yürekten teşekkür ediyorum.” şeklinde konuştu.

Emniyet personellerinden mesai arkadaşlarım diye bahseden, gecesini gündüzüne katarak kendi canlarını feda etmeye hazır şekilde görev yapan tüm emniyet personelleriyle gurur duyduğunu ifade eden Kaymakam İskender Yönden sözlerini şöyle sürdürdü, “Bazı başarıları biz üzerimize alsak da asıl başarı buradaki çalışan arkadaşlarımda. Geçtiğimiz bir toplantı sonrasında emniyet müdürümüz araç ihtiyaçları olduklarını söyleyince bu noktada da saygıdeğer iş insanları hemen ‘Ne lazım?’ diye sordular. Anında birisi onu biz alıyoruz, diğeri onu da biz alıyoruz derken bu araçların bizlere gelmesi en fazla 3 dakika sürdü. Bu yardım 1 milyon TL civarında bir rakama tekabül ediyor. Görevini aşkla, şevkle yapan emniyet, jandarma, sahil güvenlik ordusu beraberinde MİT teşkilatımız ve tümüyle devletimizin arkasında olan iş adamları ordusu var. Bununla beraber inşallah İskenderun’da asayiş beklenen düzeyin daha üzerine gelecektir.”   

Yapılan konuşmaların ardından İskenderun İlçe Emniyet Müdürlüğüne araç gereç hibesinde bulunan hayırseverler iş insanlarına Kaymakam Yönden, Belediye Başkanı Tosyalı ve Emniyet Müdürü Güneş tarafından teşekkür plaketi verildi. Emniyet Müdürlüğündeki törenin ardından  polisler, yeni araçlarla şehirde konvoy düzenlediler.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —