Tarih: 28.03.2019 09:29

İNTİHAR GİRİŞİMİNDE BULUNDU

Facebook Twitter Linked-in

İskenderun’da sabıka kaydı çıktığı gerekçesiyle işine son verildiği için bunalıma giren 4 çocuk babası bir vatandaş iş hanını damına çıkarak intihar girişiminde bulundu. Mete Aslan Bulvarı üzerindeki bir iş hanının en üst katına çıkan ve intihar girişimcisi bir kişiyi görenler durumu ilgililere bildirdi.

Bir anda iş hanının altında meraklı vatandaşlar toplandı, bulvarda trafik akışı aksadı.Olay yerine kısa sürede 112 Acil sağlık ve itfaiye ekipleri, polis ve psikolog gelerek intihar girişimcisini ikna etmeye çalıştılar.

Dört çocuk babası B.Y’nin İskenderun Limanında çalıştığı sırada yapılan incelemelerde denetimli serbestlikten faydalandığı ve sabıkası bulunduğu gerekçesiyle işine son verildiği öğrenildi.Zaman zaman gerilen intihar girişimcisini ikna için psikolog konuşurken, bu arada aşağıda da İtfaiye ekipleri kurtarma hava yastığını açtı.

Polis ile psikoloğun ikna çabaları yaklaşık 45 dakika sürdü, bu arada iş hanından bir kişinin iş verme sözü üzerine intihar girişimi noktalandı. Damın dışındaki çıkıntıda duran intihar girişimcisi yukarıdakiler tarafından alınarak güvenli noktaya çekildi ve böylece herkes derin bir nefes aldı.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —