İMAMI CAMİDE KADINLA BASTI!

Karabük Sipahiler Köyü İmamı Yusuf Ziya S., namaz saatinin dışında caminin içinde bulunan odada eşi tarafından bir kadınla basıldı.

GÜNDEM 4.12.2022 11:33:00 0
İMAMI CAMİDE KADINLA BASTI!

Jandarma olay yerinde tutanak tuttu. İmamın eşi, ifadesinde tüm detayları anlattı.Sözcü yazarı Saygı Öztürk, Karabük'teki Sipahiler Köyü'nde imam Yusuf Ziya S.'nin caminin üst katında bulunan odasında bir kadınla baş başa olduğunu ve yaşananların, eşinin camiyi basmasıyla ortaya çıktığını aktardı. 

Gazetecinin edindiği bilgilere göre olay jandarmaya intikal ettirildi, tutanak tutuldu. Eşi de imam hakkında şikayetçi oldu. İmamın kayınbabası, Yeniden Refah Partisi Yozgat İl Başkanı Nihat Kayhan da olayı il müftülüğüne bildirmesi üzerine soruşturma açıldı.

Köy muhtarı, "Camide yaşanan rezalet nedeniyle köylülerimiz infial halinde. Herkes yaşanan olaya lanet okuyor" dedi.

Öztürk, Sipahiler Köyü'nde üç yıldır imam olarak görev yapan Yusuf Ziya S.'nin eşi A.S.'nin jandarmadaki ifadesini de okurlarıyla paylaştı: 

'HEMEN HEMEN HER GECEYİ CAMİDE GEÇİRİYORDU'

"Eşim Yusuf Ziya S.'nin imamlık yaptığı camiye namaz saatleri dışında uzun süreli gidip gelmemesi ve hemen hemen her geceyi camide geçirmesi üzerine şüphelenmeye başladım. 10 Kasım 2022 günü 17.30 sıralarında görev yaptığı camiye gittim. Caminin ikinci katına dışarıdan giriş yaptığımda içeriden televizyon sesi duydum. Sesin geldiği yerin camları gazete ile kaplıydı. Odanın, cemaat az olduğu için kışın namaz kılınan yer olduğunu tespit ettim. İçeri girmek için kapıyı çaldım, açan olmadı. Televizyon sesi kesildi, içerde toparlanma sesleri geldi. Camlara yapışık olan gazete aralarından bakmaya çalıştım. ‘Kapıyı açmazsanız kıracağım. Size zarar vermeyeceğim' diye bağırdım.

'RÜMEYSA KAPIYI AÇ'


Kapı açılmayınca yerde bulunan boya kutusunu kapıya fırlattım. Boya etrafa saçıldı ama cam veya kapı zarar görmedi. Daha sonra eşim imam Yusuf Ziya S. bulunduğum yere geldi. Eşimin daha önceden beni aldattığından şüphelendiğim için ona hitaben, ‘İçerde bir kadın olduğunu biliyorum. Açın kapıyı' dedim. Eşim içeriye hitapla ‘Rümeysa kapıyı aç' dedi. Fakat Rümeysa isimli şahıs ısrarla kapıyı açmadı.
Evde çocuğumu anneme bırakmıştım. Devamlı ağlayınca o da geldi. Eşim devamlı, ‘Annene söyleme, sus' diye uyarıyordu. Annem de tartışmamızı görünce ne olduğunu sordu. Ben de ‘Anne, kız burada' dedim ve annem çocukla birlikte yanıma geldi. Annem bu sırada Rümeysa isimli kadına hitaben 'Aç kapıyı; benden sana zarar gelmeyecek. Sadece konuşmak istiyorum' dedi.

'ÜZERİNİ GİYİN, KAPIYI AÇ'

Eşim, içerideki kadına hitaben, ‘Rümeysa üzerini giyin, kapıyı aç' dedi. Bu sırada bizleri de kapının önünden uzaklaştırmaya çalışıyordu. Kadın kapıyı açmayınca, annem köy halkına yaşananları duyurmak için camiden dışarı çıkıp bağırmaya başladı. Yusuf Ziya S., annemin bağırmasını engellemek için ve kimse duymasın diye içeri doğru çekiştirmeye ve eliyle kafasını yere bastırıp diğer eliyle ağzını kapatmaya başladı. Ben sürekli annemi bırakmasını söyledim.

Bu sırada Rümeysa isimli kadın, odanın kapısını açtı ve bizi de zorla bu odadan içeri soktu. Olaylar yaşanırken namaz vakti olması nedeniyle camiye gelen şahıslar tarafından müdahale edilmek istendi. Fakat Yusuf Ziya S., onlara hitaben ‘Bu benim annem, gidin' diyerek gönderdi.

'İKİ TOKAT ATTIM'

Bahse konu odaya girdiğimizde ben sinirli olmam nedeniyle hırslanarak kadına bir-iki tane tokat attım. Benim tokat attığımı gören eşim, nasıl yaptığını bilmiyorum ama beni yere doğru fırlattı. Ben tekrar kalkarak kıza doğru yöneldim. Annem beni fırlattığını görünce eşimi durdurmak için hareket edince annemi de odanın içerisine fırlattı bu sırada annem çocuğumun üzerine devrilecekti.

Odada yatak, yemek ve içmek için muhtelif mutfak malzemeleri ve kişisel bakım eşyaları olduğunu gördüm. Aramızda yaşanan bu durumu konuşmaya çalışınca anlaşamadık ve tekrar bir arbede yaşandı. Bu sırada annem bağırarak dışarı çıkmaya çalıştı fakat eşim engellemeye çalıştı. Annem dışarı çıktı fakat yine annem ve eşim arasında arbede yaşandı. Ben de ‘İntihar etmeye gidiyorum' diye bağırdım ve evime doğru gitmeye başladım.

O sırada ambulans geldi ve burada jandarma ekibinin gelmesini bekledik. Biz gelen jandarma ekiplerine bahse konu odanın fotoğraflarını çekmelerini söyledim fakat jandarma ekipleri odanın fotoğrafını çekmedi. Ben Yusuf Ziya S.'dan şikayetçi ve davacıyım.”
 

Anahtar Kelimeler: İMAMI CAMİDE KADINLA BASTI!
  • BIST 100

    9019,57%-1,65
  • DOLAR

    39,16% 0,32
  • EURO

    44,47% 0,28
  • GRAM ALTIN

    4152,82% -0,45
  • Ç. ALTIN

    6636,80% -0,11

İMAMOĞLU: "SANIYORLAR Kİ VAZGEÇERİZ, BU MİLLET ASLA SUSMAYACAK"

ERDOĞAN: CHP BU ÜLKENİN TARİHİNİ 100 YILLA SINIRLANDIRDI

ÖZGÜR ÖZEL DÜZCE’DEN SESLENDİ…

İZMİR'DE GREV KRİZİ:DİSK GENEL-İŞ'İ MASAYA DAVET ETTİ

CHP ESKİ MİLLETVEKİLİ AYKUT ERDOĞDU DA GÖZALTINDA

ÇAYCI OLARAK BAŞLAYIP MİLYARDER OLMUŞ

MAZLUM ABDİ: “ERDOĞAN İLE GÖRÜŞMEYE AÇIĞIZ”

İBB'YE 5. DALGA OPERASYONUBAŞLATILDI

İMAMOĞLU, "CUMHURBAŞKANINA HAKARET" SUÇUYLA İLGİLİ AÇIKLAMA YAPTI

KILIÇDAROĞLU’DAN KURULTAY İDDİALARINA YANIT

KARTALKAYA'DA 78 KİŞİNİN ÖLDÜĞÜ YANGIN FACİASIYLA İLGİLİ İDDİANAME KABUL EDİLDİ

NARİN GÜRAN CİNAYETİ DAVASININ DÖRDÜNCÜ DURUŞMASINDA 15 SANIĞA CEZA VERİLDİ

SARAÇHANE EYLEMLERİ: 14 GENÇ HAKKINDA TAHLİYE KARARI

BOĞAZİÇİ ÜNİVERSİTESİ'NDE NUREDDİN YILDIZ PROTESTOSUNDA TUTUKLANAN ÖĞRENCİLER HAKKINDA TAHLİYE KARARI

ERDOĞAN, GEZİ'Yİ BİR KEZ DAHA EKONOMİK SORUNLARDAN VE ÇÖKÜŞTEN SORUMLU TUTTU

MÜSİAD BAŞKANINDAN 19 MART ÇIKIŞI… ŞİMŞEK'E SAHİP ÇIKTI

DİYANET’İN YETKİ ALANI BÜYÜDÜ…

İBB SORUŞTURMASINDA 3 KİŞİ DAHA 'ETKİN PİŞMANLIK'LA SERBEST

İMAMOĞLU'NDAN İKTİDARA 'SANDIK' ÇAĞRISI…

HATAY'DA PANİĞE NEDEN OLAN SESİN KAYNAĞI BELLİ OLDU

DİYARBAKIR'DA TARİHİ SURA 'İMAMOĞLU' POSTERİ AÇAN CHP'LİLER GÖZALTINA ALINDI!

MHP’Lİ BELEDİYE BAŞKANI ÇOK SAYIDA YAKININI İŞE ALDIĞI AÇIĞA ÇIKTI

İMAMOĞLU SORUŞTURMASININ BAŞSAVCISI AKIN GÜRLEK HSK'YA ŞİKAYET EDİLDİ

GELECEK İNFAZ YASASI TEKLİFİNDE SADECE HASTA TUTUKLULAR OLACAK

ELON MUSK İSTİFA ETTİ!

ERDOĞAN İMZALADI: ATAMA VE GÖREVDEN ALMA KARARLARI RESMİ GAZETE'DE

MANSUR YAVAŞ İMAMOĞLU'NU ZİYARET EDECEK…

TAKSİM'DE "DURAN ADAM" EYLEMİ: 19 GENÇ ADLİYEYE SEVK EDİLECEK

ERDOĞAN'IN YORGUNLUĞU KONUŞMASINA YANSIDI

DEM-AKP GÖRÜŞMESİ İKİ BUÇUK SAAT SÜRDÜ!"SÜREÇTE DURAKSAMA YOK"

Yükleniyor


ERDOĞAN: CHP BU ÜLKENİN TARİHİNİ 100 YILLA SINIRLANDIRDI

ÖZGÜR ÖZEL DÜZCE’DEN SESLENDİ…

İZMİR'DE GREV KRİZİ:DİSK GENEL-İŞ'İ MASAYA DAVET ETTİ

CHP ESKİ MİLLETVEKİLİ AYKUT ERDOĞDU DA GÖZALTINDA

ÇAYCI OLARAK BAŞLAYIP MİLYARDER OLMUŞ

MAZLUM ABDİ: “ERDOĞAN İLE GÖRÜŞMEYE AÇIĞIZ”

  • Pazar 28.1 ° / 14.9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 26.2 ° / 14.5 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Salı 27.2 ° / 15.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı

Süper Lig LİG TABLOSU

Takım O G M B Av P
1.Galatasaray 35 29 1 5 58 92
2.Fenerbahçe 35 25 4 6 50 81
3.Samsunspor 35 18 10 7 13 61
4.Beşiktaş 35 16 8 11 19 59
5.İstanbul Başakşehir 35 16 13 6 6 54
6.Eyüpspor 36 15 13 8 5 53
7.Trabzonspor 35 12 11 12 11 48
8.Göztepe 35 12 12 11 8 47
9.Kasımpaşa 35 11 10 14 0 47
10.Konyaspor 35 13 15 7 -4 46
11.Rizespor 35 14 17 4 -9 46
12.Kayserispor 35 11 12 12 -11 45
13.Gazişehir Gaziantep 35 12 15 8 -5 44
14.Antalyaspor 35 12 15 8 -23 44
15.Alanyaspor 35 11 15 9 -9 42
16.Bodrum FK 35 9 16 10 -13 37
17.Sivasspor 35 9 18 8 -14 35
18.Hatayspor 35 6 21 8 -24 26
19.Adana Demirspor 35 3 28 4 -58 1