Tarih: 03.01.2018 11:52

HİZMETLERİMİZ  ARTARAK DEVAM EDECEK

Facebook Twitter Linked-in

Belediye Başkanı Seyfi Dingil, Belediye Başkan Yardımcısı Halim Öztaş ve meclis üyeleri ile birlikte çarşı merkezinde esnafları ziyaret etti alışveriş yapan vatandaşlarla sohbet etti.
2018 yılının esnaflara bol kazançlar getirmesini temenni eden İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil,” “2018 yılı acı ve gözyaşının son bulduğu, birlik ve beraberliğin güçlendiği, yeryüzünde barışın huzurun hâkim olduğu kardeşlik bağlarının güçlendi bir yıl olsun. Bizlerde belediye olarak yeni yılda da çalışmalarımıza hızla devam edeceğiz.2018 yılında insan odaklı hizmet anlayışını sürdürmeye, İskenderunlu hemşerilerimin ihtiyaç ve taleplerine yönelik hizmetlerimizi yapmaya devam edeceğiz. Esnafımız için elimizden geleni yapıyoruz. Tüm esnaflarımıza huzurlu, sağlıklı ve bol kazançlı bir yıl diliyorum” diye konuştu.Ziyaretleri esnasında sokakta vatandaşlar arasında yürüyen İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil’e vatandaşlarla ve esnaflarda yoğun ilgi gösterdi.
Fotoğraf çektirmek isteyen vatandaşlar tarafından sık sık durdurulan Başkan Seyfi Dingil, vatandaşları kırmayarak fotoğraf çekildi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —