Tarih: 26.01.2019 15:28

HİZMET AŞKIYLA DOLUYUM

Facebook Twitter Linked-in

MHP Genel Merkezi beş yıl önce Dörtyol Belediye Başkan Fadıl Keskin’in yerine partilisi Yaşar Toksoy’u aday göstermiş, beş yıl sonra bugün ise adaylık pozisyonunun tersi yaşandı.Milliyetçi Hareket Partisi Dörtyol Teşkilat Binası önünde düzenlenen ve partililerin ilgi gösterdiği basın toplantısında beş yıldır Belediye Başkanı yapan Yaşar Toksoy, Ülküdaşlarından helallik istedi, içerisinde bulunduğu 45 yıllık harekete ve Cumhur ittifakına olan bağlılığının altını çizdi.  

Kendilerini onurlandırdıkları için Yaşar Toksoy’a ayrıca teşekkür eden Fadıl Keskin “Şu günden itibaren insanları beklediği değil, Dörtyol’un huzura kavuştuğu gün olduğunu ve bizlerin birbirimize değil, hizmet için var olduğunu herkes görmüş oldu. Ben sizlere çok güveniyor, inanıyorum ve Dörtyol’u çok seviyorum, hizmet aşkıyla doluyum. Huzurun, güzelliğin ne olduğunu inşallah beş sene içerisinde, hep birlikte yaşayacağız ve yaşayacağız” diye konuştu.

Kuzuculu ve Dörtyol Belediye Başkanı, 40-45 yılını bu harekete hiçbir noktada iğne ucu kadar kırığı olmadığının altını çizen Başkan Yaşar Toksoy şunları söyledi: “Harekete ihanet etmeyen bir kardeşiniz olarak ben sizlerden hakkınızı helal etmenizi istiyorum. Ülkücü hareketin ittifak kutsaliyeti, beka meselesi, Milletin, Türkiye Cumhuriyetinin bölünmez bütünlüğü sürecinde adam gibi durabilmek, adamlık adam gibi durabilmektir. Bizim düşündüğümüz, bizim teşkilat anlayışımız çerçevesi içerisinde hareket edebilme kabiliyetine sahip, omurgalı, ahde vefa gösteren zennubelik yapmayan, adam gibi durabilen bir yapıyla ahde vefa duygusu, samimiyeti ortaya konur. Ondan gerisi teferruattır”  
 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —