HERKESİME HİZMET EDİYORUZ

HERKESİME HİZMET EDİYORUZ

İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil,sivil toplum kuruluşlarına her zaman büyük önem verdiklerini belirtti.

İskenderun Körfez Lions Kulübü Derneği üyeleri Serap Çam,Gülser Yiğit, Anıl Taşkın ve Müge Güler ile İsdemir Emekliler Derneği Başkanı Ahmet Keven ve yönetim kurulu üyeleri İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil’i makamında ziyaret etti.
Sivil toplum kuruluşlarının görüşlerini önemsediklerini ifade eden Başkan Seyfi Dingil,” İskenderun’a hizmet noktasında el birliği içerisinde olmamız gerekiyor. Bizler hizmetlerimizi yaparken ilgili kişilerden, kurumlardan ve sivil toplum kuruluşlarından görüş alıyoruz. Sorunların ancak ortak akıl ile çözülebileceğine inanıyoruz. Yaşadığımız bu güzide şehre sahip çıkmak zorundayız. Sizler ekonominin atardamarları durumundasınız” dedi.
Yapılan hizmetler hakkında bilgiler veren İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, sosyal belediyecilik anlayışı çerçevesinde hareket ettiklerini belirterek,” Toplumun her kesimine eşit hizmet götürmenin gayreti içerisindeyiz. Emeklilerimizin, yaşlılarımızın, çalışanların sorunlarını dinliyor, belediyemizin imkânları ölçüsünde yardımcı olmaya çalışıyoruz.”diye konuştu.
Ziyaretler sohbet ortamında devam ederken karşılıklı fikir alışverişinde de bulunuldu.