Tarih: 12.11.2023 01:45

HATAYSPOR - GALATASARAY MAÇ SONUCU: 2-1

Facebook Twitter Linked-in

Süper Lig'in 12. haftasında Hatayspor, Mersin Stadyumu'nda Galatasaray'ı ağırladı. Süper Lig'de ilk 8 maçı yenilgisiz geçmesinin ardından oynadığı son 3 maçı kaybeden Hatayspor, güçlü rakibi karşısında yeniden kazanarak olumsuz serisini bitirdi. Hafta arası deplasmanda karşılaştığı Bayern Münih'e karşı sergilediği iyi mücadeleye rağmen puan alamayan Galatasaray ise Mersin'de de mağlup oldu ve Süper Lig'deki serisi son buldu.

Süper Lig'in 12. haftasında Hatayspor, Mersin Stadyumu'nda lider Galatasaray'ı konuk etti. Volkan Demirel yönetiminde sezona müthiş bir başlangıç yapan Hatayspor, ilk 8 maçı yenilgisiz geçmişti. Sonrasında ise bir düşüş periyodu yaşayan Hatayspor, oynadığı son 3 mücadeleden mağlubiyetle ayrıldı. Volkan Demirel'in öğrencileri, Mersin'de güçlü rakibini mağlup ederek yeniden çıkışa geçmek istiyor ve başardı. Hafta arasında Bayern Münih karşısında sergilediği başarılı performansa rağmen puansız şekilde Almanya'dan dönen Galatasaray Hatayspor'a yenilerek serisini devam ettiremedi. Bu sezon ligde ilk kez yenildi. 

HATAYSPOR'DAN KRİTİK GALİBİYET! 

Galatasaray, aldığı bu yenilginin ardından 12 maç sonunda ligdeki liderliğini 11 maç oynayan Fenerbahçe'nin önünde sürdürdü. Sarı-Kırmızılı ekibin 31 puanı bulunuyor. Hatayspor ise aldığı bu kritik galibiyetin ardından, 17 puana ulaşarak 9. sıraya yükseldi.

CANLI ANLATIM

1' Bahattin Şimşek düdüğünü çaldı ve maç başladı.
3' Sağ kanattan kullanılan kornerde Ziyech ortasını yaptı, Hatayspor'da kaleci Erce topu yumrukladı.

İLK TEHLİKE GALATASARAY'DAN!

9' TEHLİKE | Galatasaray, Kerem Aktürkoğku'yla gole yaklaştı. Sağ taraftan topu getiren Kerem, vuruşunu yaparken top yandan auta çıktı.

İLK GOL HATAYSPOR'DAN!  

13' GOL! Hatayspor, Rivas'ın golüyle 1-0 öne geçiyor. Erce'nin uzun pasında Davinson Sanchez'in müdahalesi yeterli olmadı. Lamkel ortaladı, Rivas topu ağlarla buluşturdu.

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —