Tarih: 25.11.2019 13:14

HATAYSPOR LİDERLİĞİNİ SÜRDÜRDÜ 

Facebook Twitter Linked-in

TFF 1. Ligde şampiyonluk mücadelesi veren ve liderlik koltuğunda oturan bordo beyazlı temsilcimiz Hatayspor evinde ağırladığı İstanbulspor'u kaptan Mesut Çaytemel'in 58. Dakikada penaltıdan attığı golle 1-0 galip etti.
Hatayspor liderliği pekiştirme maçında kendi saha ve seyircisi önünde ligin önemli ekiplerinden İstanbulspor'u ağırladı. Hatayspor maçtan Mesut Çaytemel’in golüyle 1-0 galip ayrılarak liderliğini sürdürdü. İlk yarıda oldukça kötü bir oyun ortaya koyan Hatayspor maçın ilk bölümünü rakip kaleye isabetli şut atamadan tamamladı. Maçın ilk yarısı başladığı gibi golsüz berabere sonuçlandı. 0-0


Maçın ikinci yarısında Hatayspor rakip kaleye yüklenmeye başladı. Bu atakların sıkılaşması da rakibi hataya zorladı. 57. Dakikada hakem Kutluhan Bilgiç ev sahibi Hatayspor lehine penaltı noktasını gösterdi. Penaltıyı kullanan kaptan Mesut Çaytemel, meşin yuvarlağı ağlarla buluşturdu ve takımını 1-0 öne geçirdi. Bu golün ardından Bayram Toysal ve tribünler rahat nefes aldı. Maçın kalan dakikalarında Hatayspor skoru korumaya yönelik bir oyun sergiledi.


Kalan dakikalarda başka gol olmadı ve Hatayspor rahat bir oyun sergilediği maçı penaltıdan attığı golle 1-0 kazandı. Hatayspor bu galibiyetle puanını 24’e yükselterek Cesar Grup Ümraniyespor'un önünde liderliğini korudu.


Bordo-beyazlı temsilcimiz Hatayspor önümüzdeki hafta deplasmanda Ekol Hastanesi Balıkesirspor'a konuk olacak.


 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —