HATAYSPOR LİDERLİĞİ GERİ ALDI 

HATAYSPOR LİDERLİĞİ GERİ ALDI 

TFF 1. Lig'in 13. Haftasının kapanış maçında Ekol Hastanesi Balıkesirspor, lider Hatayspor'u konuk etti.

TFF 1. Lig'in 13. Haftasının kapanış maçında Ekol Hastanesi Balıkesirspor, lider Hatayspor'u konuk etti. Mücadeleyi 1-0 kazanan temsilcimiz Hatayspor, puanını 27'ye çıkartarak liderliğini devam ettirdi. Haftayı galibiyetle kapatan Büyükşehir Belediye Erzurumspor ile Bursaspor da zirve takibini sürdürdü.


Balıkesir Atatürk stadında oynanan karşılaşmada Hatayspor'a galibiyeti getiren golü 67. dakikada Selim Ilgaz kaydetti. Karşılaşmanın 66. dakikasında hakem Yasin Kol, Ekol Hastanesi Balıkesirspor Teknik Direktörü Ali Tandoğan'a, itirazı nedeniyle kırmızı kart gösterdi.


Bu sonucun ardından Hatayspor, puanını 27 yaparak liderliğini sürdürdü. Balıkesirspor ise 18 puanda kaldı. Lider Hatayspor 7 Aralık Cumartesi günü saat 14.00’da Boluspor’u evinde konuk edecek. 

Hatayspor Teknik Direktörü Bayram Toysal maç sonu yaptığı basın açıklamasında, zorlu bir maçtan galibiyetle ayrıldıkları için mutlu olduklarını belirtirken, tüm oyuncularını ciddi bir karakter koyduğu için kutladı.
Toysal, 'Zor bir müsabaka oynayacağımızı hafta başından beri biliyorduk. Balıkesir takımı çok ciddi maçları kazandılar. İçeride oynadıkları 6 maç sonunda burada onları yenmek çok kolay olmadı. Özellikle maçın son 5-10 dakikası biraz baskı yedik gibi görünse de tecrübemizle o baskıları kıracak reaksiyonları gösterdik, neticesinde 3 puanı aldık. Yolumuza emin adımlarla devam ediyoruz, aldığımız 3 puan bizim için çok önemliydi.
Hafta başından beri planlamamızda bu maçta üç puan almamız gerektiği konusunda çalışmalarımızı yaptık. Özen gösterdik, şükürler olsun emeğimizin karşılığını bugün aldık. Tüm futbolcu kardeşlerimi tebrik ediyorum, çok karakter ortaya koydular. Bundan sonraki haftalarda yine aynı şekilde istikrarımızı ve yerimizi koruyup emin adımlarla hedefe gitmeyi düşünüyoruz” dedi.