KAPIMIZI AÇIYORSAK SAFLIĞIMIZDAN DEĞİL İNSANLIĞIMIZDAN

Hatay'da düzenlen Lojistik ve Ro-Ro Taşımacılığı İstişare Toplantısına katılan Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, "Kapımıza gelenlere kapımızı açıyorsak saflığımızdan değil insanlığımızdan&quo

Hatay 29.01.2018 11:27:31 0
KAPIMIZI AÇIYORSAK SAFLIĞIMIZDAN DEĞİL İNSANLIĞIMIZDAN

Hatay'da Bir otelde düzenlenen Lojistik ve Ro-Ro Taşımacılığı İstişare Toplantısına katılan Lojistik ve Ro-Ro Taşımacılığı İstişare Toplantısında konuşan Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, 'Bulunduğumuz ülkede birilerinin ülkemizi karıştırmak istemesi, birilerinin coğrafyamıza karıştırmak istemesi adına terör örgütlerinin desteklemesi konusunda diplomatik bütün kanalları deneyerek bunun yanlışını ortaya koymak istedik. Yanlışını ortaya koyduk birileri ikna oldu, birileri inandı ancak ne yazık ki birileri hiç anlamak istemedi. Çünkü anlıyor olsalardı zaten bu yola çıkmaz vardı. Zaten bu bölgede huzuru terör örgütleriyle sağlayacaklarını af buyurun ama istediğimiz kadar saf olalım dönüp bize söylemezlerdi. Eğer terör örgütleri ile DEAŞ'la, PKK ile, YPG ile, Feto ile bu coğrafyada huzuru sağlayacaklarını ifade ediyorlarsa kusura bakmasınlar ama bizi kendileri ile karıştırıyorlar diye bir sonuç çıkarırız' dedi.

Bakan Arslan, 'Biz bu coğrafyada bin yıldır kardeşçe yaşamışsak bize kapımıza gelen ister Iraklı ister ondan önceki gün peşmerge, bugün Suriye'de olan komşularımız olsun biz eğer bin yıldır bu coğrafyada kapımıza gelenlere kapımızı açıyorsak saflığımızdan değil insanlığımızdan. İlimizdeki ve kendi ülkemizdeki huzurun komşumuzda da olmasını istememizden kaynaklanıyor. Binlerce kilometre öteden gelip bu coğrafyanın huzurunu bozarken bari yalan söylemesinler. Tarih yaptıkları yanlışlığı bizi saf yerine koyarak biz inandırmaya çalışarak yol almaya çalışmasınlar. Biz onun için diplomatik kanallarla bunu anlatmaya çalıştık ancak ne yazık ki anlamayınca da günün sonunda da dedim ki eğer ülkemizin İstiklal ve İstikbal için ülkemizin bekası için içeride yaptığımız mücadelenin aynısını dışarıda da yapmak gerekirse bunu hiç tereddütsüz yapacağız dedik. Nitekim yaptığımız bu, Fırat Kalkanı Harekatı ile yaptığımız bu, bugün Zeytin Dalı harekatıyla da yapmak istediğimiz bu' ifadelerini kullandı.'Eğer bizim mücadelemiz komşu ülkelerin insanlarıyla olsaydı tabiri caizse bir gecede süpürür giderdik'Son bir terörist kalmayacağına kadar mücadeleye devam edeceklerini belirten Bakan Arslan, 'Bu coğrafyanın huzuru için yapıyoruz komşu ülkelerin huzuru için yapıyoruz komşu ülkelerin bütünlüğünün korunması adına yapıyoruz ve yine bunu yaparken oradaki sivillere bir şey olmasın diye o komşu sivil halklar tekrar dönüp kendi köyünde kendi ilçesinde kendi şehrinde yaşayabilirsin diye Mehmetçik canını ortaya koyuyor. Nitekim çukur operasyonlarında da bunu yaptık biz kendi canımız pahasına sivillere bir şey olmaması adına Bu mücadele yapıyoruz yapmaya da devam ediyoruz mücadelemiz tekrar söylüyoruz. Terör örgütleri ile teröristlerle eğer bizim mücadelemiz komşu ülkelerin insanlarıyla olsaydı tabiri caizse bir gecede süpürür giderdik. Bir haftadır kuyumcu titizliğiyle sivillere bir şey olmasın diye Mehmetçik mücadelesine devam ediyor. Dünyanın bunu iyi görmesi iyi anlaması lazım ve bu konuda silahlı kuvvetlerimize Mehmetçiğimize onlarla beraber mücadele veren Özgür Suriye ordusu dahil unsurlara başarılar diliyoruz' şeklinde konuştu.
 

Anahtar Kelimeler:
  • BIST 100

    11182,96%1,66
  • DOLAR

    41,29% 0,14
  • EURO

    48,99% 0,02
  • GRAM ALTIN

    4880,50% -0,24
  • Ç. ALTIN

    8025,91% 0,00

SİYASETİN GÖBEĞİNDE ŞANTAJ İDDİASI: ELAZIĞ İL BAŞKANI KONUŞTU

KÖYCEĞİZ BELEDİYESİ’NDE CİMER ŞİKAYETİ OPERASYONA DÖNÜŞTÜ

BORSA OPERASYONUNDA SÜRPRİZ İSİM: ERDOĞAN’IN KİTABINI YAZMIŞTI

CHP'Lİ YAVUZYILMAZ: YOLCU GARANTİSİ HALKIN SIRTINDA YÜK OLDU: BU MODEL MİLLETİN SOYULMASIDIR…

TCMB’DEN FAİZ DÜZENLEMESİ: %41,25 VE %42,25

BAYRAMPAŞA BELEDİYESİ’NDE OPERASYON: 20 KİŞİ HAKKINDA TUTUKLAMA KARARI

ÖZGÜR ÇELİK AÇIKLADI: BAYRAMPAŞA'DA BELEDİYE MECLİS ÜYELERİ ÖLÜMLE TEHDİT EDİLDİ

ALTAYLI: KURULTAY DAVASINDA İKİNCİ PERDE...

BAYRAMPAŞA OPERASYONU: HASAN MUTLU DAHİL 39 KİŞİ HAKKINDA TUTUKLAMA TALEBİ!

ERDOĞAN: “BU DAVANIN HİÇBİR YERİNDE AK PARTİ OLARAK YOKUZ”

GÜRSEL TEKİN: BU MAHKEMENİN HİÇBİR TARAFINDA YOKUZ

BAYRAMPAŞA BELEDİYE MECLİSİ'NDE CHP ÇOĞUNLUĞU KAYBETTİ

CHP’Lİ AKSU BELEDİYESİNDE KRİTİK İSTİFALA

KEMAL KILIÇDAROĞLU’NA SÜRPRİZ TELEFON…

EPİK SANAT TİYATROSU “NAZIM” OYUNUNU HARBIYE HALKIYLA BULUŞTURDU

MERSİN'DE CİNNET GEÇİREN ANNE 5 YAŞINDAKİ ÇOCUĞUNU BOĞAZINI KESEREK ÖLDÜRDÜ

BAYRAMPAŞA'DA BİR BELEDİYE MECLİS ÜYESİ DAHA CHP'DEN İSTİFA ETTİ

FETÖ'NÜN DIŞİŞLERİ YAPILANMASINA OPERASYON: 15 GÖZALTI KARARI

BAŞKAN ÖNTÜRK: “ÜRETİCİ KAZANACAK, TÜKETİCİ DE UYGUN FİYATLA YİYECEK”

VALİ MASATLI BALIKÇILARLA SEZONU BAŞLATTI

MAHKEMENİN KURULTAY KARARI BARIŞ YARKADAŞ'I KIZDIRDI

CHP’DEN KURULTAY DAVASI YORUMU: BU DAVALARI AÇANLAR CHP’Lİ DEĞİL

CAN HOLDİNG SORUŞTURMASI: KENAN TEKDAĞ SERBEST BIRAKILDI; 4 ŞÜPHELİ ADLİYEDE

KIZILCIK ŞERBETİ DİZİSİNİN SENARİSTİ MERVE GÖNTEM GÖZALTINA ALINDI

ERDOĞAN, CİHATÇI HTŞ LİDERİ COLANİ İLE DOHA’DA GÖRÜŞTÜ!

AKSARAY’DA SKANDAL: AMELİYATTA YANLIŞ KAN VERİLDİĞİ ÖNE SÜRÜLDÜ!

CHP KURULTAYI DAVASINDA ARA KARAR!

BUTLAN DAVASI BAŞLADI: CHP’DEN GENEL MERKEZ ÖNÜNDEN HODRİ MEYDAN!

SİYASET MAHKEMEDE, EKONOMİ BEKLEMEDE! KRİTİK DAVA PİYASALARI SALLAYABİLİR

HİKMET ÇETİN'DEN GÜNDEMİ SARSACAK İDDİA!

Yükleniyor


EPİK SANAT TİYATROSU “NAZIM” OYUNUNU HARBIYE HALKIYLA BULUŞTURDU

BAŞKAN ÖNTÜRK: “ÜRETİCİ KAZANACAK, TÜKETİCİ DE UYGUN FİYATLA YİYECEK”

VALİ MASATLI BALIKÇILARLA SEZONU BAŞLATTI

"HATAY'IN EVLATLARINA DEĞER" SLOGANIYLA BAŞARILI ÖĞRENCİLER ÖDÜLLENDİRİLDİ

HATAY’DA DEPREM SONRASI İŞKENCE İDDİASI: 13 JANDARMA 9 EYLÜL’DE YARGILANACAK

HATAY’DA 30 AĞUSTOS’TA TOPLU ULAŞIM ÜCRETSİZ OLACAK

KÖMÜRÇUKURU MAHALLESİ YENİ YERLEŞKESİNE TAŞINIYOR

  • Çarşamba 32.9 ° / 18.9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Perşembe 30.2 ° / 19.3 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 29.4 ° / 19.8 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı

Süper Lig LİG TABLOSU

Takım O G M B Av P
1.Galatasaray 5 5 0 0 14 15
2.Fenerbahçe 4 3 0 1 5 10
3.Trabzonspor 5 3 1 1 2 10
4.Göztepe 5 2 0 3 5 9
5.Antalyaspor 5 3 2 0 1 9
6.Gazişehir Gaziantep 5 3 2 0 -2 9
7.Konyaspor 4 2 1 1 5 7
8.Alanyaspor 4 2 1 1 2 7
9.Samsunspor 4 2 1 1 1 7
10.Beşiktaş 3 2 1 0 0 6
11.Rizespor 4 1 2 1 -4 4
12.Eyüpspor 5 1 3 1 -5 4
13.Kasımpaşa 4 1 3 0 -2 3
14.Kayserispor 4 0 1 3 -4 3
15.Fatih Karagümrük 4 1 3 0 -5 3
16.İstanbul Başakşehir 3 0 1 2 -1 2
17.Kocaelispor 5 0 4 1 -6 1
18.Gençlerbirliği 5 0 5 0 -6 0