KAPIMIZI AÇIYORSAK SAFLIĞIMIZDAN DEĞİL İNSANLIĞIMIZDAN

Hatay'da düzenlen Lojistik ve Ro-Ro Taşımacılığı İstişare Toplantısına katılan Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, "Kapımıza gelenlere kapımızı açıyorsak saflığımızdan değil insanlığımızdan&quo

Hatay 29.01.2018 11:27:31 0
KAPIMIZI AÇIYORSAK SAFLIĞIMIZDAN DEĞİL İNSANLIĞIMIZDAN

Hatay'da Bir otelde düzenlenen Lojistik ve Ro-Ro Taşımacılığı İstişare Toplantısına katılan Lojistik ve Ro-Ro Taşımacılığı İstişare Toplantısında konuşan Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, 'Bulunduğumuz ülkede birilerinin ülkemizi karıştırmak istemesi, birilerinin coğrafyamıza karıştırmak istemesi adına terör örgütlerinin desteklemesi konusunda diplomatik bütün kanalları deneyerek bunun yanlışını ortaya koymak istedik. Yanlışını ortaya koyduk birileri ikna oldu, birileri inandı ancak ne yazık ki birileri hiç anlamak istemedi. Çünkü anlıyor olsalardı zaten bu yola çıkmaz vardı. Zaten bu bölgede huzuru terör örgütleriyle sağlayacaklarını af buyurun ama istediğimiz kadar saf olalım dönüp bize söylemezlerdi. Eğer terör örgütleri ile DEAŞ'la, PKK ile, YPG ile, Feto ile bu coğrafyada huzuru sağlayacaklarını ifade ediyorlarsa kusura bakmasınlar ama bizi kendileri ile karıştırıyorlar diye bir sonuç çıkarırız' dedi.

Bakan Arslan, 'Biz bu coğrafyada bin yıldır kardeşçe yaşamışsak bize kapımıza gelen ister Iraklı ister ondan önceki gün peşmerge, bugün Suriye'de olan komşularımız olsun biz eğer bin yıldır bu coğrafyada kapımıza gelenlere kapımızı açıyorsak saflığımızdan değil insanlığımızdan. İlimizdeki ve kendi ülkemizdeki huzurun komşumuzda da olmasını istememizden kaynaklanıyor. Binlerce kilometre öteden gelip bu coğrafyanın huzurunu bozarken bari yalan söylemesinler. Tarih yaptıkları yanlışlığı bizi saf yerine koyarak biz inandırmaya çalışarak yol almaya çalışmasınlar. Biz onun için diplomatik kanallarla bunu anlatmaya çalıştık ancak ne yazık ki anlamayınca da günün sonunda da dedim ki eğer ülkemizin İstiklal ve İstikbal için ülkemizin bekası için içeride yaptığımız mücadelenin aynısını dışarıda da yapmak gerekirse bunu hiç tereddütsüz yapacağız dedik. Nitekim yaptığımız bu, Fırat Kalkanı Harekatı ile yaptığımız bu, bugün Zeytin Dalı harekatıyla da yapmak istediğimiz bu' ifadelerini kullandı.'Eğer bizim mücadelemiz komşu ülkelerin insanlarıyla olsaydı tabiri caizse bir gecede süpürür giderdik'Son bir terörist kalmayacağına kadar mücadeleye devam edeceklerini belirten Bakan Arslan, 'Bu coğrafyanın huzuru için yapıyoruz komşu ülkelerin huzuru için yapıyoruz komşu ülkelerin bütünlüğünün korunması adına yapıyoruz ve yine bunu yaparken oradaki sivillere bir şey olmasın diye o komşu sivil halklar tekrar dönüp kendi köyünde kendi ilçesinde kendi şehrinde yaşayabilirsin diye Mehmetçik canını ortaya koyuyor. Nitekim çukur operasyonlarında da bunu yaptık biz kendi canımız pahasına sivillere bir şey olmaması adına Bu mücadele yapıyoruz yapmaya da devam ediyoruz mücadelemiz tekrar söylüyoruz. Terör örgütleri ile teröristlerle eğer bizim mücadelemiz komşu ülkelerin insanlarıyla olsaydı tabiri caizse bir gecede süpürür giderdik. Bir haftadır kuyumcu titizliğiyle sivillere bir şey olmasın diye Mehmetçik mücadelesine devam ediyor. Dünyanın bunu iyi görmesi iyi anlaması lazım ve bu konuda silahlı kuvvetlerimize Mehmetçiğimize onlarla beraber mücadele veren Özgür Suriye ordusu dahil unsurlara başarılar diliyoruz' şeklinde konuştu.
 

Anahtar Kelimeler:
  • BIST 100

    9311,88%-2,19
  • DOLAR

    38,85% -0,32
  • EURO

    44,87% -0,99
  • GRAM ALTIN

    4344,50% 1,44
  • Ç. ALTIN

    6989,75% 1,74

TRUMP: İRAN VE İSRAİL BİR ANLAŞMA YAPMALI VE YAPACAKLAR

ÇATIŞMALARDA 3. GÜN: İSRAİL, İRAN'DAN FÜZELER ATEŞLENDİĞİNİ AÇIKLADI

ÖZGÜR ÖZEL: DELEGENİN DE ÜYENİN DE BİZE OY VEREN HERKESİN DE İRADESİNE SAHİP ÇIKARIM…

İRAN-İSRAİL ÇATIŞMASI: İSRAİL'DEKİ WEİZMANN BİLİM ENSTİTÜSÜ'NDE BÜYÜK HASAR

BAKAN URALOĞLU: BOĞAZ GEÇİŞ ÜCRETİ YÜZDE 15 ARTIRILACAK

İSRAİL, İRAN GERİLİMİ :SALDIRILAR ŞİDDETLENİYOR

HATAY’DA ÜCRETLERİ GASP EDİLEN TOKİ İŞÇİLERİ ÇATIYA ÇIKTI: 2 GÖZALTI…

14 YIL SONRA CHP'DEN BAYBURT'TA MİTİNG …

MOTORİNE ZAM GELDİ

GAZİOSMANPAŞA BELEDİYE BAŞKANVEKİLİ, WEB SİTESİNE İSMİNİ 'BAŞKAN' OLARAK YAZDIRDI

ANKARA'DA KRİTİK ZİRVE 4 SAAT SÜRDÜ

İSRAİL ORDUSU, İRAN'IN SALDIRI BAŞLATTIĞINI DUYURDU…

ÖZGÜR ÖZEL:GÖZÜ DÖNMÜŞ İSRAİL'İN SALDIRISINI KINIYORUZ

KÜRECİK RADAR ÜSSÜ YİNE GÜNDEMDE…

SAVAŞ BORSAYI KÖTÜ VURDU

TÜRKİYE'DE "DEPREM ÜRETME ZAMANI GELMİŞ" 30 FAY BELİRLENDİ

İSRAİL, İRAN'I VURDU | İRAN: SERT KARŞILIK VERECEĞİZ

İSTANBUL'DA EV BASKINLARI: GAZETECİLER GÖZALTINDA

TRUMP: GEREKİRSE İSRAİL'İ SAVUNACAĞIZ

İSRAİL, İRAN'DA STRATEJİK NOKTALARA SALDIRDI

CEMİL TUGAY, 1030 İŞÇİNİN İŞTEN ÇIKARILACAĞINI AÇIKLADI…

“YÜKSELİŞ KOLEJİ’NDEN LGS ÖNCESİ ÖĞRENCİLERE MORAL VE STRATEJİ DESTEĞİ!”

HİNDİSTAN'DA YOLCU UÇAĞI DÜŞTÜ

SURİYE'DE CİHATÇI HTŞ YÖNETİMİ, HALK PLAJLARINDA KADINLARIN BİKİNİ VE MAYO GİYMESİNİ YASAKLADI

İMAMOĞLU VE AVUKATLARI DURUŞMAYA KATILMADI: 'BİLİRKİŞİ DAVASI' ERTELENDİ

YARIN DURUŞMAYA ÇIKMASI BEKLENEN İMAMOĞLU’NDAN ÖNEMLİ KARAR

GAZİOSMANPAŞA BELEDİYESİ'NİN CHP'DEN AKP'YE GEÇMESİNE ÖZGÜR ÇELİK'TEN TEPKİ...

İMAMOĞLU'NUN 'BİLİRKİŞİ' DAVASI YARIN GÖRÜLECEK

ÜMİT ÖZDAĞ'IN TUTUKLULUK HALİ DEVAM KARARI , DURUŞMA 17 HAZİRAN'A ERTELENDİ

‘TACİZLE’ SUÇLANAN MÜFTÜ VAİZ OLDU

Yükleniyor


HATAY’DA ÜCRETLERİ GASP EDİLEN TOKİ İŞÇİLERİ ÇATIYA ÇIKTI: 2 GÖZALTI…

HATAY’DA KAMYON 3 ARACA ÇARPTI

DEPREMDE YIKILAN RÖNESANS REZİDANS'IN MÜTEAHHİDİ SIRBİSTAN'DA ÖLÜ BULUNDU

HATAY VALİSİ MASATLI, KENTTEKİ YOL YAPIM ÇALIŞMALARINI İNCELEDİ

HATAY'DA PANİĞE NEDEN OLAN SESİN KAYNAĞI BELLİ OLDU

HATAY’DA REZERV ALAN SORUNU BÜYÜYOR

HATAY'DA TESETTÜRLÜ ÖĞRENCİYE 'KARABAŞ' DİYEN ÖĞRETMENE SORUŞTURMA

  • Pazartesi 32.6 ° / 17.7 ° Güneşli

Süper Lig LİG TABLOSU

Takım O G M B Av P
1.Galatasaray 36 30 1 5 60 95
2.Fenerbahçe 36 26 4 6 51 84
3.Samsunspor 36 19 10 7 14 64
4.Beşiktaş 36 17 8 11 23 62
5.İstanbul Başakşehir 36 16 14 6 4 54
6.Eyüpspor 36 15 13 8 5 53
7.Trabzonspor 36 13 11 12 13 51
8.Göztepe 36 13 12 11 9 50
9.Rizespor 36 15 17 4 -6 49
10.Kasımpaşa 36 11 11 14 -1 47
11.Konyaspor 36 13 16 7 -5 46
12.Alanyaspor 36 12 15 9 -7 45
13.Kayserispor 36 11 13 12 -12 45
14.Gazişehir Gaziantep 36 12 15 9 -5 45
15.Antalyaspor 36 12 16 8 -25 44
16.Bodrum FK 36 9 17 10 -17 37
17.Sivasspor 36 9 19 8 -16 35
18.Hatayspor 36 6 22 8 -27 26
19.Adana Demirspor 36 3 28 5 -58 2