HATAY BAROSU’NUN MİSAFİRİ OLDULAR

HATAY BAROSU’NUN MİSAFİRİ OLDULAR

Hatay Barosu Çocuk Hakları Komisyonu, Dünya Çocuk Hakları Günü kapsamında Latife Hanım Anaokulu öğrencilerini Hatay Barosunda ağırladı. Minik misafirleri Başkan Av. Ekrem Dönmez, Genel Sekreteri Av. Asena Aslan Şener, Hatay Barosu Çocuk

Hatay Barosu Çocuk Hakları Komisyonu, Dünya Çocuk Hakları Günü kapsamında Latife Hanım Anaokulu öğrencilerini Hatay Barosunda ağırladı. Minik misafirleri Başkan Av. Ekrem Dönmez, Genel Sekreteri Av. Asena Aslan Şener, Hatay Barosu Çocuk Hakları Komisyonu üyeleri karşıladı.
Hakları ile ilgili eğitim almış olan çocuklar hazırladıkları pankartlarla, minik cübbeleri ve sohbetleri ile etkinliğe renk kattı ve günü anlamlı kıldı. Etkinlik kapsamında öncelikle çocuklar ve öğretmenleri ile tanışma oyunu oynanmış, Çocuk Hakları ve hazırlamış oldukları pankartlar üzerine konuşulmuş, Adliye ve Baro tanıtılmış, çocukların sordukları ilginç ve düşündürücü sorular cevaplanmış, öğrendikleri Haklar Şarkısı çocuklarla birlikte söylendi.


Çocukların minik elleri ile tuttukları hak pankartları ve küçük cübbeleri masumiyeti bize yeniden hatırlatmıştır. Çocuklara ve öğretmenlerine, anlamlı ziyaretleri ve bizlere yaşattıkları bu güzel deneyim için teşekkür ediyoruz.