Tarih: 27.03.2019 11:44

Halk ile Buluşma ve Eğitim İstişare Toplantısı 

Facebook Twitter Linked-in

İçişleri Bakanlığı İller İdaresi Genel Müdürlüğü ile Hatay Valiliği tarafından verilen talimat gereğince uygulanmakta olan “Halk ile Buluşma ve Eğitim İstişare Toplantısı” İskenderun’da da gerçekleştiriliyor.

İlçede düzenli olarak yapılan, devlet okullarının genel durumu ve eğitim hizmetlerinin işleyişi hakkında çözüm odaklı istişare toplantısına Emel Akçay İlkokulu ev sahipliğinde gerçekleştirildi.

Kaymakam İskender Yönden başkanlığında gerçekleştirilen toplantıda; İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı Ferit Gül, İlçe Emniyet Müdürü Mustafa Mithat Tolunay, İlçe Yazı İşleri Müdürü Mehmet Gök, İlçe Milli Eğitim Müdürü Kemal Köseoğlu ve Şube Müdürü Ahmet Yanmaz ile civardaki okulların idarecileri, okul aile birliği başkanları ve mahalle muhtarı hazır bulundu.

Bu arada İskenderun Emel Akçay İlkokulu tarafından planlanan 'Laboratuvar ve Kütüphane” projeleri de hayata geçirildi. Emel Akçay İlkokulunda Laboratuvar ile Kütüphane açılışları da törenle yapılarak eğitim de yeni bir dönem başlatıldı. Laboratuvar ile Kütüphane gezildi, hep birlikte kitap okumanın önemine dikkat çekildi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —