Tarih: 02.03.2019 14:59

GÜVEN’LE AYDINLIK YARINLARA EL ELE

Facebook Twitter Linked-in

Esnaf, mahalle ve ev gezilerinin yanı sıra STK’ları da ziyaret ederek güçbirliği oluşturan Güven, program kapsamında Arsuz Gazeteciler Cemiyeti, Gözcüler Esnaf Kooperatifi, Arsuz Atatürkçü Düşünce Derneği, Avcılarsuyu’nda iki, Konacık ve Işıklı olmak üzere 4 ayrı halk buluşmasının yanı sıra ARİAD’ı ziyaret etti. Her yaştan vatandaşın yanı sıra çocuk doktoru olması dolayısıyla özellikle de çocukların dikkat çekici bir coşkuyla karşıladığı Güven,  kendisine duyulan güvene ve gösterilen ilgiye teşekkür etti.

Arsuz’un tanıtılmasının yanısıra kamu kurumları, yerel yönetim ve halk arasında köprü vazifesi üstlenen gazetecilerle, Atatürkçü, laik ve çağdaş Cumhuriyet sevdalılarıyla,  istihdam ve ekonomiye yön veren işadamlarıyla buluşan Asaf Güven, Arsuz’un aydınlık yarınlara gülümseyerek, el ele güçlü biçimde ulaşacağını söyledi.


Ülkenin ekonomik olarak zor bir dönemden geçtiği günümüzde esnafın en büyük dayanağı olan Gözcüler Esnaf Kefalet Kooperatifini de ziyaret eden Güven, üreten, kente değer katan ve büyüyen Arsuz hedefinde esnafı kalkındıracak projeleri de ortak akılla hayata geçireceklerini ifade etti.


ARİAD Başkanı Adnan Ağır ve yönetim kurulu ziyaretinde de hem istihdama, hem de ekonomiye katkılarının yanı sıra hayata geçirdikleri projelerden dolayı teşekkür eden Güven, “ARİAD, bölgenin önemli bir sivil toplum kuruluşumuzdur. Doğayla iç içe, sahip olduğumuz güzellikleri koruyarak yapılacak yeni yatırımlarla Arsuz’un hakettiği yere gelmesi için ekonominin kurmaylarıyla birlikte adım atacağız” dedi.
Daha sonra Avcılarsuyu, Konacık ve Işıklı da halk buluşmaları gerçekleştiren Güven, burada da halkla birlikte gönül köprüsü kurarak, yerel seçimde destek istedi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —