TARİKAT ŞEYHİ 'ÇOCUK İSTİSMARI'NDAN TUTUKLANDI

Uşşaki Tarikatı’nın lideri Fatih Nurullah çocuk istismarından tutuklandı.

GÜNDEM 2.09.2020 11:27:05 0
TARİKAT ŞEYHİ

Nurullah, müritlerine devletin kontrol mekanizmalarında olmaları çağrısında bulunması ile dikkat çekmişti. İstismar mağduru küçük kızın anlattıkları kan dondurdu. Küçük kız, Nusrullah'ın sürekli olarak kendisini dudağından öptüğünü belirterek, 'Kıyafetlerimi diz kapaklarımın altına kadar çıkarttı. Eliyle ön kısmına dokundu bu sürtünme şeklinde olmuştu, 5 dakika kadar sürmüştü. Benden de aynı şekilde yapmamı, özel bölgesini okşamamı istedi' dedi.

Mürtilerine bir devrin geçtiğini söyleyip yeni bir döneme hazırlanmaları gerektiğini belirterek, devletin kontrol mekanizmalarında olmaları çağrısında bulunan Uşşaki Tarikatı’nın lideri Fatih Nurullah çocuk istismarından tutuklandı.Küçük çocuğa cinsel istismardan tutuklanan Nurullah son konuşmalarından birinde, '“Hele İslami devlet olsun, en güzel sarığı biz saracağız, en güzel cübbeleri biz giyeceğiz. Başörtü meselesi çözüldü değil mi? Ayasofya, Tayyip Bey ‘Bekleyin' dedi. Ayasofya açıldı. Sarık ve cübbe de… Vakti gelir. Devletin kontrol mekanizmalarında olalım. Ne idüğü belirsizler karar mekanizmalarına geçince Müslümanlar sıkıntı çekiyor.” ifadelerini kullanmıştı.

Odatv'den Sami Menteş'in haberine göre; Uşşaki Tarikatı’nın dergahlarından biri Sakarya’nın Akyazı ilçesinin Kuzuluk mahallesinde bulunuyor. Büyük bir binada Fatih Nurullah’ın yanı sıra tarikat mensupları da kalıyor.Nurullah’ı ziyaret etmek isteyenlerin de sıklıkla uğradığı bir yer burası…
Fatih Nurullah’ın bu “dergahta” geçirdiği keyifli anlar Perşembe akşamı bozuldu. Jandarmalar Nurullah hakkındaki ihbar nedeniyle binaya geldi. Odatv’ye konuşan görgü tanıkları, Jandarma’nın ardından birkaç kişinin daha geldiğini yaşanan tartışmanın ardından tarikat mensuplarının Jandarmaların yanından bir adama saldırdığını söylediler. Görgü tanıkları, Jandarmanın biber gazı dahi kullanmasına rağmen, müritlerin saldırısını güçlükle durdurabildiklerini söyledi.
Kavganın ardından Fatih Nurullah gözaltına alındı.
Sıradan bir olay değildi… Peşine düşünce, büyük bir skandalın perdesi açıldı…
12 YAŞINDAKİ KIZ ÇOCUĞUNA İSTİSMAR
Jandarmaların Nurullah’ı gözaltına alma sebebi, yakın zamana kadar annesiyle dergahta bulunan 12 yaşındaki bir kız çocuğuna yönelik cinsel istismar ihbarıydı. Jandarmanın yanında müritlerin saldırısına uğrayan ise, küçük kız çocuğunun babasıydı. Odatv’nin yargı kaynaklarından edindiği bilgilere göre, babanın omzu kırıldı, belinde ve kolunda yaralar var.
İşte saldırıya uğrayan babanın fotoğrafları


Nurullah’ın gözaltına alınmasının ardından soruşturmayı yürüten Akyazı Cumhuriyet Savcısı, tacize uğrayan küçük kızın ifadesine başvurdu.
Çocuk İzleme Merkezi, uzmanların eşliğinde alınan ifadede, küçük kız yaşadıklarını ayrıntılarıyla anlattı. Odatv’nin ulaştığı ifadede, 12 yaşındaki Y. A. Temmuz ayında yaşanan cinsel istismarı anlatırken şu ifadeleri kullandı:
“Olayın olduğu gün Fatih isimli kişi annemin telefonuna saat 20:30 – 21:00 arasında çay istediği şeklinde mesaj atmıştı. Ben de ona çay götürmüştüm. Bana ‘herkes kapıyı çalarak girer, sen çalmadan da girebilirsin’ dedi. Sonra bir şeyler daha istedi ben de getirmek için aşağıya gittim. İstediklerini götürmek için tekrar yukarı çıktım. Evin salonundaydık. Üst katta ben ve Fatih’ten başka kimse yoktu. Beni bana bir şey demeden dudağımdan öptü ben ona bir tepki vermedim. Çünkü korkmuştum. Ben üst kata çıktığım zaman her fırsatta beni öperdi ve anneme babama söylememem konusunda bana telkinde bulunurdu.”
“KIYAFETLERİMİ DİZ KAPAKLARIMIN ALTINA KADAR ÇIKARTTI…”
12 yaşındaki küçük kızın yaşadıkları bunlarla sınırlı kalmadı. Fatih Nurullah’ın öpmeleri sıklıkla devam etti. Bir noktadan sonra Nurullah daha ileriye gitmeye başladı. Y.A. ifadesinde şöyle anlattı:
“…Tekrar yukarıya Fatih’e çay götürdüm. Bana ‘şimdi İstanbul’a gideceksin, yokluğuna nasıl dayanacağım’ dedi ve beni yine dudağımdan öptü. Kıyafetimin üzerinden göğüslerime dokundu ve elini çekti. Kıyafetlerimi diz kapaklarımın altına kadar çıkarttı. Eliyle ön kısmına dokundu bu sürtünme şeklinde olmuştu, 5 dakika kadar sürmüştü.
'ÖZEL ORGANIMLA BİRŞEYLER YAPMAK İSTER MİSİN?'
Benden de aynı şekilde yapmamı, özel bölgesini okşamamı istedi. Ben başımdan gitmesi için uyuyor taklidi yapıyordum. Bu iki kez oldu. İkincisinde kıyafetlerim üzerimde iken özel bölgeme elini dokunup çekti. Herhangi bir acı hissetmedim. Sonra beni koltuğa yatırdı. Sonra arka kısmımı da elledi ve öptü. Fatih’in üzerinde beyaz elbise gibi bir şey vardı. Oturdu ve elbisesini kaldırdı. Özel bölgesini gösterdi. Bana ‘özel organımla bir şeyler yapmak ister misin?’ dedi.
'HER SABAH, SABAH NAMAZINA GİDERKEN BENİ OMZUMDAN ÖPÜP, PANTOLONUMU İNDİRİP, ÖN BÖLGEMİ OKŞARDI'
Ben korktuğumdan gitmek istedim. Ancak ve bağırdı ve beni çağırdı. Bana ‘bu olaylar aramızda kalacak, insanlara ayıp olur’ dedi. Ben de daha önce onun isteği ile kilitlediğim kapıyı açıp annemin yanına gittim. Ağlamaya başladım. Annem ne olduğunu sordu ancak o sırada anneme anlatmadım. Başka bir şeyler uydurdum. Fatih her sabah, sabah namazına giderken beni omzumdan öpüp, pantolonumu indirip, ön bölgemi okşardı…”
10 YAŞINDA BİR BAŞKA ÇOCUK
12 yaşındaki Y.A., “dergahta” 10 yaşında bir kız çocuğunun daha olduğunu belirterek “O bana Fatih’in onu kucağına oturttuğunu anlatmıştı. Bu da benim yaşadığım olay ile aynı gün oldu” dedi.
İfadede bulunan uzman ise Y.A.’nın ifadesinde cinsel istismara uğradığına ilişkin detayların olduğu bu beyanların da çevresel detaylarla desteklendiği belirterek, Y.A.’nın ifadesinin güvenilir olduğunu söyledi.
TUTUKLANDI
Perşembe akşam gözaltına alınan Fatih Nurullah, Pazartesi mahkemeye çıkarıldı. Mahkeme, Nurullah’ın tutuklanmasına karar verdi.
Dava dosyasında Y.A.’nın ifadesinin haricinde Fatih Nurullah’ın Y.A.’nın babasıyla yaptığı ve yaşananları kısmen de olsa itiraf ettiği telefon görüşmesine ait ses kaydının olduğu da öğrenildi.
KÜÇÜK KIZIN AİLESİ ÖLÜMLE TEHDİT EDİLİYOR
Bilgi veren yargı kaynakları, Y.A.’nın ailesinin can güvenliklerinden endişeli ve çaresiz olduklarını söyledi. Kaynakların aktardığına göre tarikat müritleri aileyi, küçük kızın ifadesini değiştirmesi için ölümle tehdit ediyor. 

Anahtar Kelimeler:
  • BIST 100

    10941,79%3,14
  • DOLAR

    41,93% -0,15
  • EURO

    48,75% -0,23
  • GRAM ALTIN

    5539,53% -0,59
  • Ç. ALTIN

    9439,52% -0,12

POLİSLER EYLEM KARARI ALDI! TELEFONLARIMIZA BU UYGULAMAYI YÜKLEMEYECEĞİZ!

İMAMOĞLU’NDAN SAVUNMADA SERT ÇIKIŞ:CASUSLUK HAYATIMA HAKARETTİR!

CHP MİTİNGİNDE ‘NADİR ELEMENT’ MESAJI: “ESKİŞEHİR’İN REZERVLERİ TÜRKİYE’NİN UMUDU!

İSTANBUL'DA HİSSEDİLEN DEPREM MEYDANA GELDİ

İMAMOĞLU VE YANARDAĞ ADLİYEDE! “ÇAĞLAYAN’DA HALKIN DESTEĞİ VAR”

PKK’NIN ÇEKİLME KARARINA AKP’DEN İLK AÇIKLAMA:SOMUT SONUÇLAR ALIYORUZ

AKP’DE “EL KOYMA” DEPREMİ: YENİ ŞAFAK VE TAYYAR, BAKANLIĞI HEDEF ALDI!

BABACAN: AKP’NİN KURULUŞ DEĞERLERİNİN ALTINA HÂLÂ İMZAMI ATARIM

HATAY’DA 23 CANIN GİTTİĞİ DAVADA 3 YILDIR TUTUKLU SANIK BULUNMUYOR

PKK: TÜRKİYE’DEKİ GÜÇLERİN TAMAMINI ÇEKİYORUZ

İMAMOĞLU CASUSLUK SORUŞTURMASINDA İFADE VERİYOR: CHP ÇAĞLAYAN’DA TOPLANDI

YENİ ŞAFAK YAZARI TELE1’İN BAŞINA KAYYUM OLARAK OTURDU!

MOTORİN 55 TL’Yİ GEÇTİ: AKARYAKITTA YENİ ZAM DALGASI

GÖZALTINDAKİ MERDAN YANARDAĞ'DAN MESAJ! "HİÇBİR YALAN GERÇEKTEN GÜÇLÜ OLAMAZ"

GELECEK PARTİSİ’NDEN İSTİFA EDEN İSİMLERDEN BİRİ ROZET TAKMAYA HAZIRLANIYOR...

MEDYA’DAN İLETİŞİME: ŞAHİN TÜRK TELEKOM’UN CEO’SU

ESKİ CUMHURBAŞKANI VATANDAŞLIKTAN ÇIKARILDI

İSKENDERUN SAHİL PROJESİ TAMAMLANDI: 29 EKİM’DE MURAT KURUM AÇACAK!

YARGIYA İMAMLI ADAY! CHP’DEN SERT ÇIKIŞ: “BU LİSTE TARAFSIZ OLAMAZ!

KAYYUM TEKİN:ANKARA KARARIYLA İLGİLENMİYORUM

CHP’DEN İSTİFA EDEN BELEDİYE BAŞKANI AKP’YE GEÇİYOR

EKREM İMAMOĞLU: UTANÇ VERİCİ BİR AHLAKSIZLIKLA KARŞI KARŞIYAYIZ

İMAMOĞLU'NA BİR DAVADAN BERAAT

ÖZGÜR ÖZEL: “CASUSLUK İDDİASIYLA TELEVİZYONA KAYYUM, MEDYAYA BASKIDIR

MYK KARARI KESİNLEŞTİ: BERHAN ŞİMŞEK CHP’DEN İHRAÇ EDİLDİ!

TELE1’E KAYYUM DARBESİ! TMSF EKRANA EL KOYDU!

HAK-İŞ’TE DERİN SESSİZLİK: “EMEK”İN ADIYLA BAŞLAYAN YOL, İMTİYAZLA BİTTİ

CHP KURULTAYI İPTAL EDİLMEDİ! ‘BUTLAN’ DAVASI ÇÖKTÜ, KILIÇDAROĞLU DOSYASI KAPANDI

GÖZLER ANKARA’DA: CHP KURULTAY DAVASINDA KARAR GÜNÜ!

İMAMOĞLU SORUŞTURMASI BÜYÜYOR: 15 GÖZALTI, YENİ İDDİALAR!

Yükleniyor


İMAMOĞLU’NDAN SAVUNMADA SERT ÇIKIŞ:CASUSLUK HAYATIMA HAKARETTİR!

CHP MİTİNGİNDE ‘NADİR ELEMENT’ MESAJI: “ESKİŞEHİR’İN REZERVLERİ TÜRKİYE’NİN UMUDU!

İSTANBUL'DA HİSSEDİLEN DEPREM MEYDANA GELDİ

İMAMOĞLU VE YANARDAĞ ADLİYEDE! “ÇAĞLAYAN’DA HALKIN DESTEĞİ VAR”

PKK’NIN ÇEKİLME KARARINA AKP’DEN İLK AÇIKLAMA:SOMUT SONUÇLAR ALIYORUZ

AKP’DE “EL KOYMA” DEPREMİ: YENİ ŞAFAK VE TAYYAR, BAKANLIĞI HEDEF ALDI!

  • Pazartesi 25.7 ° / 14.7 ° false
  • Salı 26 ° / 15.1 ° false
  • Çarşamba 26.3 ° / 15.8 ° Güneşli

Trendyol Süper Lig LİG TABLOSU

Takım O G M B Av P
1.GALATASARAY A.Ş. 10 9 0 1 20 28
2.TRABZONSPOR A.Ş. 10 7 1 2 10 23
3.FENERBAHÇE A.Ş. 9 5 0 4 8 19
4.BEŞİKTAŞ A.Ş. 10 5 3 2 4 17
5.GAZİANTEP FUTBOL KULÜBÜ A.Ş. 9 5 2 2 1 17
6.GÖZTEPE A.Ş. 10 4 2 4 6 16
7.SAMSUNSPOR A.Ş. 9 4 1 4 4 16
8.TÜMOSAN KONYASPOR 10 4 4 2 2 14
9.CORENDON ALANYASPOR 10 3 3 4 0 13
10.KOCAELİSPOR 10 3 5 2 -4 11
11.RAMS BAŞAKŞEHİR FUTBOL KULÜBÜ 10 2 4 4 2 10
12.KASIMPAŞA A.Ş. 10 2 4 4 -3 10
13.HESAP.COM ANTALYASPOR 10 3 6 1 -9 10
14.ÇAYKUR RİZESPOR A.Ş. 9 2 4 3 -3 9
15.GENÇLERBİRLİĞİ 10 2 6 2 -5 8
16.İKAS EYÜPSPOR 10 2 6 2 -7 8
17.ZECORNER KAYSERİSPOR 10 0 4 6 -14 6
18.MISIRLI.COM.TR FATİH KARAGÜMRÜK 10 1 8 1 -12 4