SEDAT PEKER'DEN YENİ İDDİALAR... TOTAL VE OYAK İÇİN CİHAT YAYCI'YA BASKI MI KURULDU?

Organize suç örgütü Sedat Peker, sosyal medya hesabından yaptığı son paylaşımlarla yine Yıldırım Demirören ve Süleyman Soylu'yu hedef aldı. Müstafi Tümamiral Cihat Yaycı'nın TOTAL ve OYAK ile ilgili usulsüzlükler olduğunu

GÜNDEM 17.06.2021 15:00:47 0
SEDAT PEKER

Organize suç örgütü Sedat Peker, sosyal medya hesabından yaptığı son paylaşımlarla yine Yıldırım Demirören ve Süleyman Soylu'yu hedef aldı.
Peker, TOTAL ve OYAK ile ilgili iddialarda bulundu. Müstafi Tümamiral Cihat Yaycı'nın TOTAL ve OYAK ile ilgili usulsüzlükler olduğunu söylemesi üzerine Yıldırım Demirören tarafından baskı gördüğünü sürdü. Peker, 'pambıkören, Mehmetçiğin parasına göz dikenin Yüce ALLAH gözlerini çıkarır biliyor musun? Bu satış usulüne uygunduysa, Cihat Yaycı Paşa neden bunun usulsüz olduğunu her yerde dillendirdi ve siz onun üzerine hangi güçlerle baskı kurdurdunuz?' diye sordu.
Peker'in son paylaşımları şöyle oldu:
1-pambıkören, seni unuttum zannetme.Kâr etmeyen Total’i Mehmetçiğin parasıyla kurulan OYAK’a nasıl sattığını mutlaka anlatacağım. Mavi Vatan’ın isim babası Cihat Yaycı Paşanın, bu satışın adil olmadığını söylemesi üzerine onu etkilemek için nasıl baskı kurdurduğunuzu da biliyorum.

2-pambıkören, Mehmetçiğin parasına göz dikenin Yüce ALLAH gözlerini çıkarır biliyor musun? Bu satış usulüne uygunduysa, Cihat Yaycı Paşa neden bunun usulsüz olduğunu her yerde dillendirdi ve siz onun üzerine hangi güçlerle baskı kurdurdunuz?

3-pambıkören, derin mehmet ve ekibi marinaya çökerken Mübariz Mansimov’un yanında çalışan alaattin aykaç’a yalan ifade vermesi için neler verdiğinizi de biliyorum.

4-pambıkören, alaattin aykaç ilkokul mezunu bir adam (eğitimini küçümsemek için söylemiyorum). Sizin Demirören Medya’nın yönetim kurulunda bu adamın ne işi var?

5-pambıkören, senin grupta çalışan gazetecilerin çoğunun namusları maaşları kadar olduğu için böyle bir adam tarafından yönetilmeye ses çıkarmayacaklarını sen de biliyorsun.

6-pambıkören, bu alaattin aykaç limanlarda yük taşıyan bir adamdı (küçümsemek için söylemiyorum). Mübariz onu şirketine aldı. Mübariz’in aleyhine yalan ifade verince hızlı yükselişi de başlamış oldu.

7-pambıkören; limanlarda yük taşıyan bir adam (küçümsemek için söylemiyorum) Hürriyet’teki, Kanal D’deki, CNN Türk’teki gazetecileri nasıl yönetebilir?

8- Küçük ada ülkelerinde gizli offshore hesaplarında hem SOCAR’dan hem PETKİM’den çaldığınız paraları bu kişinin üzerine açtığınız gizli hesaplarda mı tutuyorsunuz?

9-pambıkören, seni vallahi mahvedeceğim. Seninle işim bittiğinde deli olacaksın. Sen emanetçisin oğlum. Ancak emanetçisi olduğun bu mallar gerçek sahibine, YÜCE TÜRK MİLLETİ’ne geri dönecek.

10- pambıkören, o maaşı namusu kadar olan gazetecilerle, tetikçiliğinizi yapan programlara çağırdığınız sözde tartışmacılarla beni küçültemezsiniz. Ama ben sizi deli edecem.

11- Ancak üzülme, ben senin doktorluğunu da üstlenecem. Fakat sana süslü sülüye uyguladığım psikanaliz temel ilkelerini değil, Abraham Maslow’un iyi betimlemelerle uyguladığı yumuşak tedaviyi yapacam.

12-süslü sülü seni unuttum zannetme, sen benim ahiretliğimsin. Sen saldırgan bir kişilik olduğun için seni Freud’un yöntemleri ile tedavi edeceğim.

13-pambıkören uysal olduğu için ona Abraham Maslow’un tedavi sistemini uygulayacam. Lütfen bana sayın doktorum diyin. Ben sizi önce delirtecek, sonra da tedavi edecek olan kişiyim.
İşte o paylaşımlar:

Anahtar Kelimeler:
  • BIST 100

    9078,43%-1,59
  • DOLAR

    38,47% -0,04
  • EURO

    43,61% -0,24
  • GRAM ALTIN

    4005,10% -1,59
  • Ç. ALTIN

    6629,81% 0,00

ÖĞRENCİ KORTEJİNDE BİRLEŞELİM

TAKSİM'E YÜRÜMEK İSTEYENLERE MECİDİYEKÖY'DE SERT MÜDAHALE!

MENZİLCİLERE AİT ÇAKARLI ARAÇLA İLGİLİ ALİ YERLİKAYA'DAN AÇIKLAMA: "155 BİN 401 TL İDARİ PARA CEZASI UYGULANMIŞTIR"

İSTANBUL'DA 1 MAYIS: KADIKÖY'DE TOPLANMALAR BAŞLADI

MİLLET İRADESİNE SAHİP ÇIKIYOR! MİTİNGİNDE YENİ ADRES BAŞAKŞEHİR

İMAMOĞLU'NUN GİTTİĞİ OTELİN YÖNETİCİLERİ SERBEST BIRAKILDI

İSVEÇLİ GAZETECİ MEDİN'E ‘CUMHURBAŞKANINA HAKARET’ SUÇUNDAN CEZA

YILMAZ TUNÇ'TAN DEM PARTİ'YE YANIT…

EKREM İMAMOĞLU, ÇALIŞMA ARKADAŞLARINA SESLENDİ

1 MAYIS ÖNCESİ İSTANBUL, İZMİR VE ANKARA'DA OPERASYON: ÇOK SAYIDA YURTTAŞ GÖZALTINA ALINDI!

TRAFİĞİ BİRBİRİNE KATAN ÇAKARLI ARACI MENZİL LİDERİ DE KULLANIYOR

MURAT KURUM: KANAL İSTANBUL GÜNDEMİMİZDE DEĞİL

EKREM İMAMOĞLU'NUN GİTTİĞİ OTELİN MÜDÜRÜ VE 2 PERSONELİ HAKKINDA GÖZALTI KARARI

İBB'YE OPERASYONU: 48 KİŞİNİN İFADESİ TAMAMLANDI

AYŞE BARIM İÇİN İSTENEN CEZA BELLİ OLDU

'ABDULLAH BAHÇELİ' DEDİ, SOSYAL MEDYANIN DİLİNE DÜŞTÜ

AKP'DEN TÜSİAD'A BARIŞ ELÇİSİ

MELONİ'DEN ERDOĞANA 'GÖÇMEN' TEŞEKKÜRÜ

İMAMOĞLU'NA SERT LAFLAR ETTİKTEN SONRA SÖZÜ DEM'E GETİRDİ

ÖZGÜR ÖZEL:MANSUR YAVAŞ SÖZLERİNE AÇIKLIK GETİRDİ

ÖZGÜR ÖZEL AKLINDAKİ FORMÜLÜ AÇIKLADI…

İSPANYA VE PORTEKİZ'DE ELEKTRİK KRİZİ: NEDENİ BULUNAMADI

200 MİLYONA TEMEL ATILAN CAMİ İNŞAATI ATIL BIRAKILDI!

CHP'Lİ İSİMLERE 'TERÖR' SORUŞTURMASI: 25 KİŞİ HAKKINDA KAMU DAVASI AÇILDI

HATAY'DA SAĞLIKSIZ SÜT VE SÜT ÜRÜNLERİNE DENETİM: 220 KİLOGRAM İMHA EDİLDİ

İBB’YE YÖNELİK OPERASYONDA GÖZALTINA ALINAN VE KAYINPEDERİ ÜZERİNDEN RÜŞVET ALMAKLA SUÇLANAN ONUR SOYTÜRK'ÜN İFADESİ ORTAYA ÇIKTI…

SAMSUN'DA HEYELAN: BABA VE İKİ ÇOCUĞU HAYATINI KAYBETTİ

SAMSUN'DA HEYELAN: AKARYAKIT İSTASYONUNDA ARAMA-KURTARMA ÇALIŞMASI BAŞLATILDI

ELAZIĞ'DA 4,9 BÜYÜKLÜĞÜNDE DEPREM MEYDANA GELDİ

ÖZGÜR ÖZEL'DEN EKREM İMAMOĞLU'NA ZİYARET

Yükleniyor


ÖĞRENCİ KORTEJİNDE BİRLEŞELİM

TAKSİM'E YÜRÜMEK İSTEYENLERE MECİDİYEKÖY'DE SERT MÜDAHALE!

MENZİLCİLERE AİT ÇAKARLI ARAÇLA İLGİLİ ALİ YERLİKAYA'DAN AÇIKLAMA: "155 BİN 401 TL İDARİ PARA CEZASI UYGULANMIŞTIR"

İSTANBUL'DA 1 MAYIS: KADIKÖY'DE TOPLANMALAR BAŞLADI

MİLLET İRADESİNE SAHİP ÇIKIYOR! MİTİNGİNDE YENİ ADRES BAŞAKŞEHİR

İMAMOĞLU'NUN GİTTİĞİ OTELİN YÖNETİCİLERİ SERBEST BIRAKILDI

İSVEÇLİ GAZETECİ MEDİN'E ‘CUMHURBAŞKANINA HAKARET’ SUÇUNDAN CEZA

  • Perşembe 22.1 ° / 12.3 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 23.5 ° / 9.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 22.9 ° / 11.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı

Süper Lig LİG TABLOSU

Takım O G M B Av P
1.Galatasaray 31 25 1 5 48 80
2.Fenerbahçe 31 23 2 6 49 75
3.Samsunspor 32 16 10 6 9 54
4.Beşiktaş 31 14 7 10 16 52
5.Eyüpspor 32 14 10 8 11 50
6.İstanbul Başakşehir 31 14 11 6 7 48
7.Trabzonspor 31 12 10 9 13 45
8.Göztepe 31 11 10 10 12 43
9.Konyaspor 32 12 13 7 -3 43
10.Kasımpaşa 31 10 9 12 -2 42
11.Gazişehir Gaziantep 31 12 13 6 -2 42
12.Kayserispor 31 10 11 10 -10 40
13.Antalyaspor 31 11 13 7 -21 40
14.Rizespor 31 11 16 4 -14 37
15.Sivasspor 32 9 16 7 -10 34
16.Alanyaspor 31 9 15 7 -11 34
17.Bodrum FK 32 9 16 7 -13 34
18.Hatayspor 31 4 20 7 -29 19
19.Adana Demirspor 31 2 25 4 -50