Hepinizi Kutluyorum
Genelkurmay Başkanı Orgeneral Hulusi Akar, Zeytin Dalı Harekatı kapsamında teröristlerden temizlenen yerlerde halkın evlerine dönmeye başladığını belirtti.
Genelkurmay Başkanlığından yapılan yazılı açıklamaya göre, beraberindeki Kara Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Yaşar Güler, Hava Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Hasan Küçükakyüz, Deniz Kuvvetleri Komutanı Koramiral Adnan Özbal ve 2'nci Ordu Komutanı Korgeneral Metin Temel ile Kilis ve Hatay bölgelerinde birlik, karargah ve komuta yerlerinde inceleme ve denetlemelerde bulundu.
Bölgedeki birlik komutanlarıyla özellikle Afrin ilçe merkezine ilişkin son gelişmeler, alınan ve alınacak tedbirlere ilişkin görüşen Akar, denetlemeler sırasında yaptığı değerlendirmelerde, harekat kapsamında tüm faaliyetlerin hem askeri hem insani değerler anlamında diğer dünya ülkelerine örnek olacak şekilde, Birlemiş Milletler kararları doğrultusunda, kullanılan silah ve mühimmat dahil uluslararası hukuka ve terörle mücadele esaslarına uygun olarak sürdürüldüğünü belirtti.
Teröristlerin, Afrin bölgesinden önemli oranda temizlendiğini vurgulayan Akar, Afrin şehir merkezinde kontrolün sağlanmasından sonra meskun mahallerde mayın ve el yapımı patlayıcı temizleme faaliyetlerine ağırlık verildiğini bildirdi.
-
BIST 100
17946,70%0,33
-
DOLAR
47,84% 0,10
-
EURO
55,38% 0,31
-
GRAM ALTIN
6736,33% 0,68
-
Ç. ALTIN
10756,50% 0,30
İlgili Haberler
AKP’DE KURULUŞ YIL DÖNÜMÜNDE YENİ TRANSFERLER...
121 YIL SONRA BİR İLK: AVRUPA’DA GÖKYÜZÜ KARARDI
ÇERÇEVE YASA ERDOĞAN’IN ONAYINA SUNULDU
80 MADENCİNİN GÖZALTINA ALINMASININ ARDINDAN ANKARA’DA 15 GÜNLÜK YASAK
ÇERÇEVE YASA TBMM GENEL KURULU’NDA KABUL EDİLDİ
TUTUKLANAN MENDERES BELEDİYE BAŞKANI İLKAY ÇİÇEK CHP’DEN İSTİFA ETTİ
DEMİRTAŞ VE MIZRAKLI’DAN ÇERÇEVE YASA MESAJI: “BU SÜREÇ UCUZ PAZARLIKLARA DAYALI BİR AL VER SÜRECİ DEĞİLDİR”
RESMÎ GAZETE’DE EMNİYET DÜZENLEMESİ: BİNLERCE YENİ KADRO
YENİ PARTİ’DE ÇERÇEVE YASA TOPLANTISI: “HAYIR” OYU VE KATILMAMA GÜNDEMDE
Yükleniyor
AKP’DE KURULUŞ YIL DÖNÜMÜNDE YENİ TRANSFERLER...
SÜLEYMANCILAR İÇİN YILLAR ÖNCE YAPILAN “YENİ FETÖ” UYARISI YENİDEN GÜNDEMDE
CHP’Lİ KAHRAMANKAZAN BELEDİYE BAŞKANI AKP’YE KATILIYOR
ARINÇ’TAN SİSTEM VE PARTİ YÖNETİMİ ELEŞTİRİSİ: “KOLEKTİF AKILDAN ÇOK UZAKLAŞTIK”
MOTORİNDE VERGİ SIFIRLANDI AMA POMPA FİYATI YERİNDE KALDI
GÜNDEMAR ARAŞTIRMASI: YENİ PARTİ ÖNDE, AK PARTİ’DE 3,77 PUANLIK GERİLEME
- Cumartesi 33.5 ° / 22.6 ° Güneşli
- Pazar 33.8 ° / 22.3 ° Güneşli
- Pazartesi 32.1 ° / 22.3 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı




