ERDOĞAN: 15 KASIM'DA BAHÇELİ İLE KIBRIS'TA OLACAĞIZ

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'nde (KKTC) gerçekleştirilen Cumhurbaşkanlığı seçimleriyle birlikte yeni bir sürecin başlayacağını belirterek, "Kasım'ın 15'inde biz Cumhur İttifakı

GÜNDEM 7.11.2020 20:31:47 0
ERDOĞAN: 15 KASIM

Cumhurbaşkanı Erdoğan, 12 Şubat Stadyumu’nda gerçekleştirilen AKP Kahramanmaraş 7’nci Olağan İl Kongresi’nde konuştu. İstiklal Savaşı'nın ardından Türkiye'nin kalkınma ve sanayi hamlesi yaptığını belirten Erdoğan, 'Maalesef tek parti CHP’nin çapsızlığı nedeniyle bu fırsatı kaçırmıştır. Çok partili siyasi hayata çekilmesiyle birlikte rahmetli Menderes ve Özal’ın en önemli temsilcileri olduğu kalkınma atılımlarımız maalesef siyasi istikrarsızlıklar, darbeler ve vesayet eliyle hep kadük bırakılmıştır' diye konuştu. 
Cumhur İttifakı olarak 15 Kasım'da Devlet Bahçeli ile birlikte Kıbrıs'a gideceklerini söyleyen Erdoğan, 'Orada törenlere katılacağız sonrasında Kapalı Maraş bölgesinde şöyle topluca bir piknik yapacağız' dedi. 
Kahramanmaraş merkeze ve 9 ilçesine doğalgaz verdiklerini anlatan Erdoğan’ın konuşmasından satır başları şöyle: 
KIBRIS'TA PİKNİK: Şimdi hamdolsun Kıbrıs'ta seçim yapıldı. Bu seçim neticesinde Türkiye'yi seven Türkiye'yi kabullenmiş bir kardeşimiz orada Cumhurbaşkanı oldu. İnşallah Kıbrıs'ta şimdi yeni bir süreç başlıyor. Kasım'ın 15'inde biz Cumhur İttifakı olarak Sayın Bahçeli ile birlikte heyetimizle Kuzey Kıbrıs'ta olacağız. Orada törenlere katılacağız sonrasında Kapalı Maraş bölgesinde şöyle topluca bir piknik yapacağız.
MİLLETLE BAĞINI KOPARTAN PARTİYLE DE BAĞINI KOPARTIR: Her kim milletle bağını kopartıyorsa partiyle de bağını kopartıyor demektir. Her kim milletle gönül bağını güçlendirirse partiye en büyük katkıyı yapıyor demektir. Bu vesilesiyle kuruluşundan bugüne teşkilatlarımızda görev almış tüm kardeşlerime şükranlarımı sunuyorum. 
SİYASİ İSTİKRARSIZLIK: Türkiye’de büyüdükçe ve güçlendikçe karşısına çıkan engeller ve maruz kaldığı saldırılar da ona göre artıyor. İstiklal Harbi’nin ardından umut verici bir kalkınma ve sanayileşme hamlesi yaratan Türkiye maalesef tek parti CHP’nin çapsızlığı nedeniyle bu fırsatı kaçırmıştır. Çok partili siyasi hayata çekilmesiyle birlikte rahmetli Menderes ve Özal’ın en önemli temsilcileri olduğu kalkınma atılımlarımız maalesef siyasi istikrarsızlıklar, darbeler ve vesayet eliyle hep kadük bırakılmıştır.
ENERJİMİZİ VE VAKTİMİZİ İÇ MÜCADELELERLE HEBA ETTİK: Bu ağır baskı ve geri kalmışlık döneminin faturası ise hep milletimize çıkarılmıştır. Ülkemizle benzer şartlarda yola çıkan pek çok devlet hızla özgürleşir ve zenginleşirken biz enerjimizi ve vaktimizi iç mücadelelerle heba ettik. AK Parti olarak işte biz böyle bir Türkiye devraldık. Elbette bugünlere kalmak kolay olmadı.
'CAMİLERİMİZİ YAKTILAR': İktidara gelişimizi sağlayan 3 Kasım 2002 seçimlerinden bu yana yaşadıklarımızı hatırlayın. Vesayetin her türlü aracı kullanarak önümüze çıkardığı engelleri, tuzakları hatırlayın. Milletimizi birbirine düşürmek için yapılan provokasyonları, ortaya atılan iftiraları, Gezi hareketlerini hatırlayın. Çukurcuları, çukur harekatlarını ve terörle verdiğimiz o mücadeleleri hatırlayın. Camilerimizi nasıl yaktıklarını, minarelerimizi nasıl yıktıklarını hatırlayın. Bütün bunlar olurken hamdolsun dik durduk.
BUGÜNE TÜZÜKLERLE ÇARPIŞA ÇARPIŞA GELDİK: Terörle, teröristlerle bambaşka bir mücadele verdik. Gabar’da, Cudi’de, Tendürek’te bu mücadeleyi verdik. Yılmadık, usanmadık, askerimizle, jandarmamızla, polisimizle el ele bu mücadeleyi verdik. Sonunda hamdolsun kazandık. Şairin dediği gibi, ‘Biz bugüne tüzüklerle çarpışa çarpışa geldik. Hiçbir zaman bize dayatılan düzene teslim olmadık.
BU SABAH ALİYEV KARDEŞİMLE GÖRÜŞTÜK: Suriye’de, Libya’da biz var olduk. Şimdi de Azerbaycan’da biz var olduk, biz varız. Bu sabah İlham Aliyev kardeşimle görüştük. Şu andaki gelişmeleri bizzat kendisinden dinledim. Olumlu gelişmeleri kendisinden dinleyince ayrıca mutlu olduk. Zafere inşallah yaklaşıyoruz. Rabbim yar ve yardımcıları olsun. 30 yıl işgal altındaki topraklarından ayrı kaldılar ama şimdi inşallah işgal altındaki topraklarına yeniden kavuşuyorlar.
AKP'Yİ VE ERDOĞAN'I NEDEN SEVİYORLAR: Etrafımıza AK Partisi ve Tayyip Erdoğan’ı neden seviyorlar veya sevmiyorlar diye baktığımızda göreceğimiz manzara işte budur. Ne işin var senin Azerbaycan’da, Suriye’de, Libya’da? Bizi bu yüzden sevmiyorlar. Biz, emperyalistlerin, zalimlerin karşında olacağız. Çünkü bizim ecdadımız hep bunun mücadelesini verdi. Bizi milletimiz, ümmetimiz, mazlumlar, mağdurlar sever. Bize o yeter. Buna karşılık zalimler, hainler bizden nefret eder.
IMF KAPISINDA KUL KÖLE OLMUŞLAR: Göreve geldiğimizde 23 milyar dolar IMF’ye borcu vardı. Biz bu borcu 2013’te sıfırladık. Bizim şimdi IMF’ye borcumuz yok. Ne diyor CHP, ‘Böyle gidemeyeceksiniz, IMF’den borç alın.’ Bunlar bizi ne zannediyorlar? Bu CHP, IMF’den borç almaya alışmış, onların kapısında kul, köle olmuşlar. Biz bu duruma düşmedik, düşmeyeceğiz.

 

Anahtar Kelimeler:
  • BIST 100

    9352,12%0,02
  • DOLAR

    39,37% 0,03
  • EURO

    45,57% 0,11
  • GRAM ALTIN

    4286,00% 0,04
  • Ç. ALTIN

    6934,05% 0,00

ÇATIŞMALARDA 5. GÜN: İSRAİL'E FÜZE SALDIRISI BAŞLATAN İRAN'DAN "SALDIRILAR YOĞUNLAŞACAK" MESAJI

KAMU HASTANESİNDE 'HAKSIZ KAZANÇ' SORUŞTURMASI: 6 GÖZALTI

MADENCİ YAKININI TEKMELEYEN YUSUF YERKEL'E YENİ GÖREV

İSRAİL, İRAN'IN YENİ GENELKURMAY BAŞKANI'NI ÖLDÜRDÜĞÜNÜ DUYURDU

ÜMİT ÖZDAĞ HAKİM KARŞISINDA

İMAMOĞLU'NDAN DURUŞMA SONRASI İLK PAYLAŞIM: DAYANIŞMANIZ İÇİN TEŞEKKÜRLER

ERDOĞAN İRAN-İSRAİL ÇATIŞMASINA İLİŞKİN İLK KEZ KONUŞTU

NETANYAHU’DAN HAMENEY’E SUİKAST SİNYALİ

'KAYIP LENİN' BULUNDU: ÇOK YAKINDA HALKA SERGİLENECEK

İRAN'DAKİ REJİME KARŞI, PKK VE PEHLEVİ HANEDANI BİR OLDU

İRAN NÜKLEER SİLAH YOLUNDA: İSRAİL'İN KORKTUĞU BAŞINA GELİYOR

DEM PARTİ'DEN ÜÇ AY SONRA İLK KEZ İMAMOĞLU BAŞVURUSU

MERSİN AÇIKLARINDAKİ KÖPEK BALIKLARI TATİLCİLERİN KABUSU OLDU

İMAMOĞLU 'AKIN GÜRLEK' DAVASINDA İKİNCİ KEZ HÂKİM KARŞISINA ÇIKTI... SAVCI 'SİYASİ YASAK' TALEP ETTİ…

AKARYAKIT FİYATLARINA BU GECE DEV ZAM GELİYOR!

TRUMP: İRAN VE İSRAİL BİR ANLAŞMA YAPMALI VE YAPACAKLAR

ÇATIŞMALARDA 3. GÜN: İSRAİL, İRAN'DAN FÜZELER ATEŞLENDİĞİNİ AÇIKLADI

ÖZGÜR ÖZEL: DELEGENİN DE ÜYENİN DE BİZE OY VEREN HERKESİN DE İRADESİNE SAHİP ÇIKARIM…

İRAN-İSRAİL ÇATIŞMASI: İSRAİL'DEKİ WEİZMANN BİLİM ENSTİTÜSÜ'NDE BÜYÜK HASAR

BAKAN URALOĞLU: BOĞAZ GEÇİŞ ÜCRETİ YÜZDE 15 ARTIRILACAK

İSRAİL, İRAN GERİLİMİ :SALDIRILAR ŞİDDETLENİYOR

HATAY’DA ÜCRETLERİ GASP EDİLEN TOKİ İŞÇİLERİ ÇATIYA ÇIKTI: 2 GÖZALTI…

14 YIL SONRA CHP'DEN BAYBURT'TA MİTİNG …

MOTORİNE ZAM GELDİ

GAZİOSMANPAŞA BELEDİYE BAŞKANVEKİLİ, WEB SİTESİNE İSMİNİ 'BAŞKAN' OLARAK YAZDIRDI

ANKARA'DA KRİTİK ZİRVE 4 SAAT SÜRDÜ

İSRAİL ORDUSU, İRAN'IN SALDIRI BAŞLATTIĞINI DUYURDU…

ÖZGÜR ÖZEL:GÖZÜ DÖNMÜŞ İSRAİL'İN SALDIRISINI KINIYORUZ

KÜRECİK RADAR ÜSSÜ YİNE GÜNDEMDE…

SAVAŞ BORSAYI KÖTÜ VURDU

Yükleniyor


KAMU HASTANESİNDE 'HAKSIZ KAZANÇ' SORUŞTURMASI: 6 GÖZALTI

MADENCİ YAKININI TEKMELEYEN YUSUF YERKEL'E YENİ GÖREV

İSRAİL, İRAN'IN YENİ GENELKURMAY BAŞKANI'NI ÖLDÜRDÜĞÜNÜ DUYURDU

ÜMİT ÖZDAĞ HAKİM KARŞISINDA

İMAMOĞLU'NDAN DURUŞMA SONRASI İLK PAYLAŞIM: DAYANIŞMANIZ İÇİN TEŞEKKÜRLER

ERDOĞAN İRAN-İSRAİL ÇATIŞMASINA İLİŞKİN İLK KEZ KONUŞTU

NETANYAHU’DAN HAMENEY’E SUİKAST SİNYALİ

  • Salı 33.2 ° / 17.7 ° Güneşli
  • Çarşamba 35.7 ° / 18.9 ° Güneşli
  • Perşembe 36 ° / 19.8 ° Güneşli

Süper Lig LİG TABLOSU

Takım O G M B Av P
1.Galatasaray 36 30 1 5 60 95
2.Fenerbahçe 36 26 4 6 51 84
3.Samsunspor 36 19 10 7 14 64
4.Beşiktaş 36 17 8 11 23 62
5.İstanbul Başakşehir 36 16 14 6 4 54
6.Eyüpspor 36 15 13 8 5 53
7.Trabzonspor 36 13 11 12 13 51
8.Göztepe 36 13 12 11 9 50
9.Rizespor 36 15 17 4 -6 49
10.Kasımpaşa 36 11 11 14 -1 47
11.Konyaspor 36 13 16 7 -5 46
12.Alanyaspor 36 12 15 9 -7 45
13.Kayserispor 36 11 13 12 -12 45
14.Gazişehir Gaziantep 36 12 15 9 -5 45
15.Antalyaspor 36 12 16 8 -25 44
16.Bodrum FK 36 9 17 10 -17 37
17.Sivasspor 36 9 19 8 -16 35
18.Hatayspor 36 6 22 8 -27 26
19.Adana Demirspor 36 3 28 5 -58 2