CİN ÇIKARMA SEANSI'NDA DEHŞET! GENÇ KADIN HAYATINI KAYBETTİ

Ankara'da kurban kesimi sırasında ölen kadının muayene tutanağında sırt ve kollarında morluklar ile hacamat kesiklerini andıran yaralar tespit edilmesi üzerine savcılık soruşturma başlattı.

GÜNDEM 13.01.2022 14:21:05 0
CİN ÇIKARMA SEANSI

Kadına eşi ve ailesi 'içine cin kaçtığı' gerekçesiyle oklavayla vurduğu, hacamat uyguladığı ortaya çıktı. Hacamat yapan kadın ise ölen kadındaki morlukları sorması üzerine 'Hocanın talimatıyla sopa ile vurduk, bu şekilde İÇİNDEKİ CİNİ ÖLDÜRMEYE ÇALIŞTIK' yanıtını aldığını aktardı.
Ankara'da kurban kesimi sırasında fenalaşan Özge Nur Tekin, kaldırıldığı Yenimahalle Onkoloji Hastanesi’nde 8 Mart 2021’de hayatını kaybetti. Tekin’in ölümünün şüpheli bulunması üzerine polis savcılığa bilgi verdi. Ölü muayene tutanağında Özge Nur Tekin’in sırt ve kollarında morluklar ile hacamat kesiklerini andıran yaralar tespit edilmesi üzerine savcılık soruşturma başlattı.
Soruşturma kapsamında gözaltına alınan Selçuk Tekin, 8 ay önce evlendiği Özge Nur Tekin'in ilk eşinden bir çocuğu olduğunu, evliliklerinin 6’ncı ayından itibaren sorun yaşamaya başladıklarını söyledi. Selçuk Tekin, kendi ailesi ve eşinin ailesine durumu anlattığını, annesinin bir tanıdığı aracılığıyla Kayseri’de bulunan sözde hoca Erdal Kaya'ya ulaşıldığını ifade etti.
'SIRTINA 100 KEZ OKLAVA İLE VURDUM'
Selçuk Tekin, telefonla aradığı 'cinci hoca' Erdal Kaya'nın, ‘Eşine cinler musallat olmuş; dediklerimi yaparsanız eşini kurtarırım’ dediğini belirterek, 'Önce telefondan dua okudu, eşim rahatladı. Ancak bir süre sonra rahatsızlanınca tekrar aradım, 'Önce eşine 1 kurban keseceksin' dedi. Sonra sırtına hafif şekilde 100 sefer oklava ile vurmamı ve ardından vücudundaki pis kanın temizlenmesi için hacamat yaptırmamız gerektiğini söyledi. Daha sonra da 23 gün kefaret orucu tutmasını istedi. Ben eşimin sırtına, baldır kısmına oklava ile 100 sefer hafif hafif ancak hissedilebilecek bir şekilde dua okuyarak vurdum. Eşimin ailesi ve benim ailem de odada bulunuyordu. Bu esnada 'Cin çık cin çık' diye hep beraber söyledik. Akabinde Sevim Özbaş adlı kişiyi eve getirip hacamat tedavisi yaptırdım. Hacamat sırasında odada kadınlar vardı. Bu tedavinin ardından eşim rahat bir şekilde uyudu. Ancak ertesi sabah tekrar rahatsızlandı' dedi.
'KURBAN KESERKEN EŞİM RAHATSIZLANDI'
Bir gün sonra Erdal Kaya'yı tekrar aradığını belirten Selçuk Tekin, ''Kurban kesersen eşin rahatlar' dedi. Biz de kurban kesmek için eşimin annesi Hatun Efe, babası Cemal Efe, annem Zöhre Tekin, kardeşim Nuri Tekin, akrabam Muammer Tekin ile eşimi de alarak Yakacık’ta bulunan kurban kesme alanına gittik. Eşim kurban kesmeye giderken oruçluydu. Kurban kestiğimiz sırada eşim rahatsızlandı ve bayıldı. Tekrar aradığım hoca, 'Bir kurban daha keserseniz eşin kendine gelir' dedi. Dediğini yaptık ve 2'nci kurbanı da kestik; ancak eşim kendine gelmedi. Bunun üzerine hastaneye götürdük; ancak hastaneye gittiğimizde öldüğünü söylediler' ifadelerini kullandı.
'OKLAVA İLE VURUN DEMEDİM'
Selçuk Tekin'in ifadesi doğrultusunda Özge Nur Tekin'in babası Cemal Efe, annesi Hatun Efe, kayınvalidesi Zöhre Tekin, hacamat yapan Sevim Özbaş ile 'cinci hoca' Erdal Kaya da gözaltına alındı. Kayseri’de gözaltına alınan sözde hoca Erdal Kaya, sanayide kaynakçı olarak çalıştığını belirterek, 'Olay günü tanımadığım bir kadın arayarak, gelinini doktora götürdüklerini, herhangi bir rahatsızlığının bulunmadığını, psikolojisi ile ilgili kendisine danışmak istediğini söyledi. Kadına, dua etmelerini, tövbe etmelerini, zekat ve adaklarını yerine getirmelerini, fakir doyurmalarını söyledim. Kesinlikle oklava ile vurmalarını, hacamat yaptırmalarını söylemedim' dedi.
Erdal Kaya ayrıca, kendi çapında dini bilgileri olduğu için insanlara tavsiyelerde bulunduğunu, kesinlikle kimseden para almadığını belirtti.
'SIRT VE KOLLARI SİMSİYAHTI'
Genç kadına hacamat yaptığı belirlenen Sevim Özbaş ise ev kadını olduğunu belirterek, 'Bir tanıdığımın ısrarı üzerine hacamat yapmak için daha önce hiç görmediğim bu ailenin evine gittim. Yerde yüzü koyun yatan bir kadın vardı. Hacamat için kıyafetini çıkarttığında kadının sırt ve kollarını simsiyah olduğunu gördüm. Ne olduğunu sorduğumda, 'İçine 3 harfliler kaçmış, Kayseri’de bulduğumuz bir hocanın talimatıyla sopa ile vurduk. Bu şekilde içindeki cini öldürmeye çalıştık' dediler. Hacamat yaptıktan sonra kadın biraz rahatladı. Beni de tekrar evime bıraktılar. Ölümüyle ilgili bir şey bilmiyorum' dedi.
ADLİ KONTROLLE SERBEST BIRAKILDILAR
6 kişi, işlemlerin ardından adliyeye sevk edildi. Savcılık genç kadının eşi Selçuk Tekin ve diğer 5 kişiyi tutuklanmaları talebiyle nöbetçi sulh ceza hakimliğine sevk etti. Şüpheliler, adli kontrol tedbiri uygulanarak serbest bırakıldı. Soruşturmayı tamamlayan savcılık Selçuk Tekin hakkında 'Eşe karşı kasten yaralama neticesinde ölüme neden olma', 5 kişi hakkında da 'Suça iştirak etme' suçundan 12 yıldan 18 yıla kadar hapis istemiyle iddianame düzenledi. İddianame, Ankara 1’inci Ağır Ceza Mahkemesi tarafından kabul edilerek dava açıldı.

Anahtar Kelimeler:
  • BIST 100

    10746,98%0,04
  • DOLAR

    40,59% 0,02
  • EURO

    47,10% 1,43
  • GRAM ALTIN

    4394,42% 2,22
  • Ç. ALTIN

    7018,29% 1,30

AKP SÖZCÜSÜ ÖMER ÇELİK, ÖZGÜR ÖZEL’İ FİLİSTİN POLİTİKASI NEDENİYLE HEDEF ALDI

FED’DE SÜRPRİZ İSTİFA: YÖNETİM KURULU ÜYESİ ADRİANA KUGLER GÖREVİNDEN AYRILIYOR

SİNEM SOMUN’U ÖLDÜREN ŞÜPHELİ SİNOP’TA OPERASYONLA YAKALANDI

BAKANBAYRAKTAR; TÜRKİYE ÜZERİNDEN SURİYE'YE DOĞALGAZ AKIŞI BAŞLADI

DEMİRTAŞ: “YENİ BİR SAYFA AÇILACAK, ÖZGÜRLÜK DOLUSU GÜNLER GELECEK

İNCİR REÇELİ 3 FİLMİ YARIM KALDI... BAŞROL HALİL SEZAİ'DEN 'YAPIMCIMIZ HAPİSTE' İTİRAFI

KAMUDA ZAM PAZARLIĞINDA DÜĞÜM ÇÖZÜLDÜ: İMZALAR BUGÜN ATILACAK

MENZİLCİLERE HALKBANK'TAN FAİZ KIYAĞI İDDİASI!

TRABZON’DA KORKUNÇ CİNAYET: BOŞANMA AŞAMASINDAKİ EŞİNİ ÖLDÜRDÜ, BEKÇİYİ VURUP KAÇTI

HATAY’DA ARKA CAMI OLMAYAN ARAÇTAN DIŞARI SARKAN ÇOCUKLAR KAMERADA

BAKAN KURUM HATAY’DA: 11 İLDE 250 BİN KONUTU TESLİM ETTİK

DOLMABAHÇE’DE ÜÇLÜ ZİRVE: ERDOĞAN, MELONİ VE DİBEYBE İLE GÖRÜŞTÜ!

ADANA'DA EĞİTİM UÇAĞI DÜŞTÜ, PİLOT VE YOLCU AĞIR YARALANDI

CHP’NİN 15. BÜYÜK MİTİNGİ AKSARAY’DA: ERKEN SEÇİM TALEBİ YÜKSELDİ

II. ABDÜLHAMİT’İN 4. KUŞAK TORUNU HAKKINDA SAHTE DİPLOMA İDDİASI

BAKAN KURUM İSKENDERUN'DA BİR DİZİ AÇILIŞ VE ZİYARETTE BULUNDU!

ELAZIĞ PALU’DA KROM MADENİNDE GÖÇÜK ALTINDAKİ İŞÇİ KURTARILAMADI

İBB SORUŞTURMASI: 5 KİŞİ TUTUKLANDI

ÖZGÜR ÖZEL: BİR UZLAŞI ZEMİNİ ARIYORUZ, ANAYASA TARTIŞMASI İÇİNDE YOKUZ

ANAYASA MAHKEMESİ, 13 YILDA 79 BİN 565 DOSYADA İHLAL KARARI VERDİ

DİYANET’TEN GİYİM VE ESTETİK UYARISI:“ÇAĞDAŞLIK DEĞİL İLKELLİK”

İBB SORUŞTURMASINDA BİR KEZ DAHA ‘TEK SIRA’ GÖRÜNTÜLER SERVİS EDİLDİ!

ELAZIĞ'DA MADEN OCAĞINDA GÖÇÜK: ÇOK SAYIDA EKİP SEVK EDİLDİ

BAKANLIK KARARI DOSYAYA GİRDİ: AKP’Lİ ESKİ BAŞKAN VE İKİ KAMU GÖREVLİSİNE SORUŞTURMA İZNİ

ERGÜN ATALAY, BEŞTEPE'DEN ÇIKAN TEKLİFİ AÇIKLADI…

İBB OPERASYONU: İETT GENEL MÜDÜRÜ VE ÇOK SAYIDA İSİM HAKİM KARŞISINDA

DENİZLİ'DE BİR POLİS AİLESİNİ KATLEDİP İNTİHAR ETTİ!

ERDOĞAN, FETÖ’DEN AĞIRLAŞTIRILMIŞ MÜEBBET HAPİS ALAN MEHMET TUNÇ'UN CEZASINI KALDIRDI

HATAY’DA DEPREM KONUTLARI HIZLA YÜKSELİYOR: VALİ MASATLI SAHADA

İMAMOĞLU’NDAN KOBİ ÇAĞRISI: ÜRETİCİ DAYANACAK GÜÇTE DEĞİL

Yükleniyor


FED’DE SÜRPRİZ İSTİFA: YÖNETİM KURULU ÜYESİ ADRİANA KUGLER GÖREVİNDEN AYRILIYOR

SİNEM SOMUN’U ÖLDÜREN ŞÜPHELİ SİNOP’TA OPERASYONLA YAKALANDI

BAKANBAYRAKTAR; TÜRKİYE ÜZERİNDEN SURİYE'YE DOĞALGAZ AKIŞI BAŞLADI

DEMİRTAŞ: “YENİ BİR SAYFA AÇILACAK, ÖZGÜRLÜK DOLUSU GÜNLER GELECEK

İNCİR REÇELİ 3 FİLMİ YARIM KALDI... BAŞROL HALİL SEZAİ'DEN 'YAPIMCIMIZ HAPİSTE' İTİRAFI

KAMUDA ZAM PAZARLIĞINDA DÜĞÜM ÇÖZÜLDÜ: İMZALAR BUGÜN ATILACAK

  • Cumartesi 33.2 ° / 22 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazar 34.8 ° / 19.5 ° Güneşli
  • Pazartesi 33.6 ° / 19.4 ° Güneşli

Süper Lig LİG TABLOSU

Takım O G M B Av P
1.Galatasaray 36 30 1 5 60 95
2.Fenerbahçe 36 26 4 6 51 84
3.Samsunspor 36 19 10 7 14 64
4.Beşiktaş 36 17 8 11 23 62
5.İstanbul Başakşehir 36 16 14 6 4 54
6.Eyüpspor 36 15 13 8 5 53
7.Trabzonspor 36 13 11 12 13 51
8.Göztepe 36 13 12 11 9 50
9.Rizespor 36 15 17 4 -6 49
10.Kasımpaşa 36 11 11 14 -1 47
11.Konyaspor 36 13 16 7 -5 46
12.Alanyaspor 36 12 15 9 -7 45
13.Kayserispor 36 11 13 12 -12 45
14.Gazişehir Gaziantep 36 12 15 9 -5 45
15.Antalyaspor 36 12 16 8 -25 44
16.Bodrum FK 36 9 17 10 -17 37
17.Sivasspor 36 9 19 8 -16 35
18.Hatayspor 36 6 22 8 -27 26
19.Adana Demirspor 36 3 28 5 -58 2