BİNALİ YILDIRIM: 'FETÖ’YE, PKK’YA KARŞI AMANSIZ MÜCADELE ETTİK

Zonguldak'taki açılışta konuşan AKP Genel Başkanvekili Binali Yıldırım, '20 yıldır yaptıklarımız gelecek 20 yılda yapacaklarımızın teminatıdır' dedi

GÜNDEM 5.02.2022 22:38:11 0
BİNALİ YILDIRIM:

AKP Genel Başkanvekili Binali Yıldırım ve Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer, Zonguldak Şehir Meydanı’nda, Zonguldak-Kilimli yolu Prof. Dr. Şaban Teoman Duralı Tünelleri ile yapımı tamamlanan diğer projelerin toplu açılış törenine katıldı.

Aralarında maden işçilerinin de olduğu vatandaşlara seslenen Binali Yıldırım, 'Zonguldak yıllarca taş kömürüyle Anadolu topraklarını ısıttı. Şimdi Zonguldak doğal gazıyla Türkiye’yi, milleti ısıtacak. Zonguldak’ta yerli gazımız inşallah 2023’te kullanıma sunulacak. İşte Zonguldak böyle bir şehir, hem üretiyor hem de ülkemizin geleceğine, kalkınmasına katkı sağlıyor. Zonguldak’ta çok önemli bir projeyi Cumhurbaşkanımızın iradesiyle hayata geçirdik. Birçok proje hayata geçti. Ama Filyos Projesi kalbidir. Çok karşı çıktılar, engel olmaya çalıştılar. Ancak dedik ki, ’inat da bir murattır’, bu projeyi gerçekleştireceğiz. Hayırlı uğurlu olsun. Filyos ve endüstri bölgesi sadece Zonguldak’ın değil, Bartın’ın, Karabük’ün de dünyaya açılan kapısı niteliğindedir.

Akdeniz’den dünyanın bütün ülkelerine, Filyos’tan İç Anadolu, Ege ve bütün Orta Doğu’ya ticaretin ve üretimin merkezi Filyos’tan çok yoğun bir şekilde lojistik hizmetler yapılacak. Böylece Zonguldak, tekrar bir parlayan yıldız gibi ülkemizin lokomotif illerinin başında gelmeye devam edecek. Biz emeğin ve alın terinin diyarı Zonguldakı seviyoruz. Sizleri seviyoruz. Ekonomimize değer katan bu güzel şehrimizi daha da geliştirmek için gece gündüz demeden çalışıyoruz. Son 3 yılda 12 bakanlığımızın, il özel idaremizin, belediyelerimizin yaptığı tam 84 eserin toplu açılışını yapıyoruz. Bunların tutarı 3,5 milyar lira' dedi.
'FETÖ’YE, PKK’YA KARŞI AMANSIZ MÜCADELE ETTİK'
Terör örgütünü ülkenin gündeminden çıkarttıklarını söyleyen Yıldırım, 'Yıllarca bu ülkenin doğusuyla batısını, kuzeyiyle güneyini birbirine yakınlaştırmak için bölünmüş yollarla Türkiye’yi bir baştan bir başa donattık. Yolları böldük, hayatları birleştirdik. Yolları böldük, sevenleri buluşturduk. Ne dedik, yolları böleriz Türkiye’yi böldürtmeyiz. Onun için FETÖ’ye, PKK’ya karşı amansız mücadele ettik. Milletimizin canına kasteden, bebeklere kasteden, alçak örgütü, terör örgütünü Türkiye’nin gündeminden çıkardık. Bundan sonra hedefimiz 2023. Cumhuriyetimizin 100’üncü kuruluş yıl dönümüne dünyanın parmakla sayılı ülkeler arasında girmektir. 2023 yılında Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ı yeniden seçeceğiz. İster içeride ister dışarıda operasyon yapmaya kalksınlar, Türkiye’ye diz çöktürmeye kalksınlar, bu millet onlara 15 Temmuzda verdiği cevabın daha şiddetlisini vermeye hazırdır. O gece, bu millet alçaklara fırsat vermedi. Alçak terör örgütü FETÖ örgütü hak ettiği cezayı aldı. Allah hepinizden razı olsun. Amacımız Türkiye’yi gelişmiş ülkeler arasına sokmak. 20 yıldır yaptıklarımız gelecek 20 yılda yapacaklarımızın teminatıdır' diye konuştu.
'ZONGULDAK’IN EĞİTİMLE İLGİLİ HİÇBİR EKSİKLİĞİ KALMAYACAK'
Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer ise Zonguldak’ta 16 yıl yaşadığını belirterek, 'İki dönem rektör olarak hizmet ettiğim Zonguldak'a bakan olarak tüm imkanlarımızla hizmet etmeye devam edeceğiz. Bakanlık olarak mevcut yatırımlara ilave olarak 350 milyon liralık ilave yatırımı kazandırdık. Ama 350 milyonun üst sınırı size bağlı. Arazi bulunan yerde okul yapmak için her türlü kaynağımızı Zonguldak'a aktaracağız. 2022 yılında Zonguldak’ın eğitimle ilgili hiçbir eksikliği kalmayacak. Milli Eğitim Bakanı olarak buna söz veriyorum. El ele vererek Zonguldak'ı çok daha iyi noktalara taşıyacağız. Bugün açılışı yapılan, yıllardır özlem duyulan Zonguldak-Kilimli tünel ve yol projesinin hayırlı uğurlu olmasını diliyorum. Tünellere ismi verilen Prof. Dr. Şaban Teoman Duralı hocamızı da rahmetle minnetle anıyorum' dedi.
Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan da canlı bağlantıyla meydanda bulunan vatandaşlara seslendi, Zonguldak-Kilimli yolu Prof. Dr. Şaban Teoman Duralı Tünellerinin açılışını yaptı. 

 

Anahtar Kelimeler:
  • BIST 100

    9078,43%-1,59
  • DOLAR

    38,49% 0,02
  • EURO

    43,75% -0,30
  • GRAM ALTIN

    4077,11% -0,68
  • Ç. ALTIN

    6629,81% 0,33

MİLLET İRADESİNE SAHİP ÇIKIYOR! MİTİNGİNDE YENİ ADRES BAŞAKŞEHİR

İMAMOĞLU'NUN GİTTİĞİ OTELİN YÖNETİCİLERİ SERBEST BIRAKILDI

İSVEÇLİ GAZETECİ MEDİN'E ‘CUMHURBAŞKANINA HAKARET’ SUÇUNDAN CEZA

YILMAZ TUNÇ'TAN DEM PARTİ'YE YANIT…

EKREM İMAMOĞLU, ÇALIŞMA ARKADAŞLARINA SESLENDİ

1 MAYIS ÖNCESİ İSTANBUL, İZMİR VE ANKARA'DA OPERASYON: ÇOK SAYIDA YURTTAŞ GÖZALTINA ALINDI!

TRAFİĞİ BİRBİRİNE KATAN ÇAKARLI ARACI MENZİL LİDERİ DE KULLANIYOR

MURAT KURUM: KANAL İSTANBUL GÜNDEMİMİZDE DEĞİL

EKREM İMAMOĞLU'NUN GİTTİĞİ OTELİN MÜDÜRÜ VE 2 PERSONELİ HAKKINDA GÖZALTI KARARI

İBB'YE OPERASYONU: 48 KİŞİNİN İFADESİ TAMAMLANDI

AYŞE BARIM İÇİN İSTENEN CEZA BELLİ OLDU

'ABDULLAH BAHÇELİ' DEDİ, SOSYAL MEDYANIN DİLİNE DÜŞTÜ

AKP'DEN TÜSİAD'A BARIŞ ELÇİSİ

MELONİ'DEN ERDOĞANA 'GÖÇMEN' TEŞEKKÜRÜ

İMAMOĞLU'NA SERT LAFLAR ETTİKTEN SONRA SÖZÜ DEM'E GETİRDİ

ÖZGÜR ÖZEL:MANSUR YAVAŞ SÖZLERİNE AÇIKLIK GETİRDİ

ÖZGÜR ÖZEL AKLINDAKİ FORMÜLÜ AÇIKLADI…

İSPANYA VE PORTEKİZ'DE ELEKTRİK KRİZİ: NEDENİ BULUNAMADI

200 MİLYONA TEMEL ATILAN CAMİ İNŞAATI ATIL BIRAKILDI!

CHP'Lİ İSİMLERE 'TERÖR' SORUŞTURMASI: 25 KİŞİ HAKKINDA KAMU DAVASI AÇILDI

HATAY'DA SAĞLIKSIZ SÜT VE SÜT ÜRÜNLERİNE DENETİM: 220 KİLOGRAM İMHA EDİLDİ

İBB’YE YÖNELİK OPERASYONDA GÖZALTINA ALINAN VE KAYINPEDERİ ÜZERİNDEN RÜŞVET ALMAKLA SUÇLANAN ONUR SOYTÜRK'ÜN İFADESİ ORTAYA ÇIKTI…

SAMSUN'DA HEYELAN: BABA VE İKİ ÇOCUĞU HAYATINI KAYBETTİ

SAMSUN'DA HEYELAN: AKARYAKIT İSTASYONUNDA ARAMA-KURTARMA ÇALIŞMASI BAŞLATILDI

ELAZIĞ'DA 4,9 BÜYÜKLÜĞÜNDE DEPREM MEYDANA GELDİ

ÖZGÜR ÖZEL'DEN EKREM İMAMOĞLU'NA ZİYARET

İMAMOĞLU’NDAN GÖZALTILARA TEPKİ…

TGRT'DE OLUMSUZ 'KJ'YE PATRON EŞİ SANSÜRÜ…

ÖZGÜR ÇELİK O BAVULLARI TEK TEK AÇTI!

AKP'Lİ İSİMDEN İTİRAF GİBİ 'İMAMOĞLU' VE 'KAYYUM' SÖZLERİ!

Yükleniyor


İMAMOĞLU'NUN GİTTİĞİ OTELİN YÖNETİCİLERİ SERBEST BIRAKILDI

İSVEÇLİ GAZETECİ MEDİN'E ‘CUMHURBAŞKANINA HAKARET’ SUÇUNDAN CEZA

EKREM İMAMOĞLU, ÇALIŞMA ARKADAŞLARINA SESLENDİ

1 MAYIS ÖNCESİ İSTANBUL, İZMİR VE ANKARA'DA OPERASYON: ÇOK SAYIDA YURTTAŞ GÖZALTINA ALINDI!

TRAFİĞİ BİRBİRİNE KATAN ÇAKARLI ARACI MENZİL LİDERİ DE KULLANIYOR

MURAT KURUM: KANAL İSTANBUL GÜNDEMİMİZDE DEĞİL

  • Perşembe 22.1 ° / 12.3 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 23.5 ° / 9.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 22.9 ° / 11.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı

Süper Lig LİG TABLOSU

Takım O G M B Av P
1.Galatasaray 31 25 1 5 48 80
2.Fenerbahçe 31 23 2 6 49 75
3.Samsunspor 32 16 10 6 9 54
4.Beşiktaş 31 14 7 10 16 52
5.Eyüpspor 32 14 10 8 11 50
6.İstanbul Başakşehir 31 14 11 6 7 48
7.Trabzonspor 31 12 10 9 13 45
8.Göztepe 31 11 10 10 12 43
9.Konyaspor 32 12 13 7 -3 43
10.Kasımpaşa 31 10 9 12 -2 42
11.Gazişehir Gaziantep 31 12 13 6 -2 42
12.Kayserispor 31 10 11 10 -10 40
13.Antalyaspor 31 11 13 7 -21 40
14.Rizespor 31 11 16 4 -14 37
15.Sivasspor 32 9 16 7 -10 34
16.Alanyaspor 31 9 15 7 -11 34
17.Bodrum FK 32 9 16 7 -13 34
18.Hatayspor 31 4 20 7 -29 19
19.Adana Demirspor 31 2 25 4 -50