BAHÇELİ: OTURACAĞIMIZ YERİ DE OTURTACAĞIMIZ YERİ DE BİLİRİZ

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in MHP için “küçük ortak” demesine “Biz küçük ortaklıktan gocunmuyoruz. Büyüklüğün Allah’a mahsus olduğu inancındayız. Kaldı ki, milletvekili sayım

GÜNDEM 13.04.2021 14:33:59 0
BAHÇELİ: OTURACAĞIMIZ YERİ DE OTURTACAĞIMIZ YERİ DE BİLİRİZ

Küçük diye hafife aldığı partimizi, FETÖ kumandasıyla ele geçirme oyunlarını da unutmuş değiliz” dedi. Bahçeli, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’na da “Cumhurbaşkanı seçimini kazanacağından bu kadar eminse, kendisine çok güveniyorsa, buyursun aday olsun” çağrısı yaptı.
MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, TBMM’de partisinin grup toplantısında konuştu. Bahçeli’nin konuşmasından öne çıkanlar şöyle:
HDP İLE İTTİFAK KURANLAR ÇOCUKLARIMIZIN DÜŞMANIDIR: Gerçekleri saklayan, çocukların dağa ve kamplara silah zoruyla kaçırılmasını çarpıtan kim varsa, dilerim ki bir gün kendilerini Zap suyunun dibinde bulurlar. HDP’yle ittifak kuranlar aynı zamanda çocuklarımızın düşmanıdır. Terörist Demirtaş’a siyasi maksatlarla müşfik ve müspet yaklaşanlar çocuklarımızın, kadınlarımızın, güvenlik güçlerimizin, hülasa Türk milletinin karşısında oluşmuş zillet cephesidir. HDP’ye müsamaha ve merhamet analara hakaret, babalara hıyanettir.
DARBE BİLDİRİSİNİ HAKLI ÇIKARMAYA ÇALIŞANLAR VESAYETÇİ ÇEVRELERDİR: 104 emekli amiralin hazırlayıp 4 Nisan gece yarısı servis ettiği darbe bildirisini haklı çıkarmaya, makul göstermeye, ifade ve düşünce özgürlüğü kisvesiyle maskelemeye çalışanlar milli iradeye içten içe tahammülsüz olan vesayetçi çevrelerdir. Konu artık yargıdadır. Bu bildirinin arkasında duranların kimler olduğu, neyin amaçlandığı elbette bağımsız ve tarafsız mahkemeler eliyle vuzuha (açıklığa) kavuşturulacaktır. 4 Nisan bildirisine imza atmayan, ancak imza sürecinde açılan Whatsapp grubuna üye olan emekli bir amiral, hazırlanan metnin yayımlanmasından önce değiştirildiği iddiasını dile getirmiştir. Madem öyleydi, 104 kişiden birisi çıkıp da bu bildiriyi niçin inkar edemedi? İmza attığım metin bu değildir itirazını niye yapamadı? Emekli amirallerin iradesinin iğfal edildiğini ileri sürenler bize göre boşa konuşuyor, boşuna uğraşıyor, çünkü her şey gün gibi ortadadır.
TALAT AYDEMİR’İ HATIRLATTI: Eğer bildirinin son hali İP’in yönetiminde bulunan ve ilk imzacı olan Ergun Mengi tarafından hazırlanmışsa, bunun izahını yapması gerekenler şüphesiz bellidir ve milletimiz açıklama beklemektedir. CHP Genel Başkanı, ‘emekli olmuş amiraller dünyanın neresinde darbe yapabilir’ sorusunu pişkinlikle sorabilmiştir. Anlaşılan Kılıçdaroğlu cehaletinin ve cüretinin kurbanı olmaktan herhangi bir rahatsızlık duymamıştır. Talat Aydemir’in 20 Mayıs 1963 tarihindeki ikinci darbe teşebbüsü esnasında sadece emekli bir Albay olduğunu Kılıçdaroğlu dışında bilmeyen var mıdır? Tarihine yüz çevirmiş, üstelik devri iktidarlarında vuku bulmuş bir kalkışmadan haberi bile olmayan CHP Genel Başkanı’na milletimiz nasıl güvenecek, nasıl inanacak, nasıl itibar edecektir? Kılıçdaroğlu’nun akli ve zihni melekeleri iyice laçkalaşmıştır. Sıkıştıkça denge ve kontrolünü kaybetmektedir. İleri derecede su kaynatmaktadır.
BUYURSUN ADAY OLSUN: Katıldığı bir televizyon programında, yoldaşı İP Başkanı’nı ters köşeye yatırıp ‘Ortak görüş olursa Cumhurbaşkanı adayı olurum’ sözleriyle niyetini açık etmesi, bununla da kalmayarak kazanacağından şüphe duyulmaması gerektiğini söylemesi zamanlama itibariyle üzerinde durulması gereken bir beyanattır. Kılıçdaroğlu, Cumhurbaşkanı seçimini kazanacağından bu kadar eminse, kendisine çok güveniyorsa, buyursun aday olsun, korkakça değil mertçe milletimizin huzuruna çıksın, ben de varım desin. Milliyetçi Hareket Partisi’nin ve Cumhur İttifakı’nın Cumhurbaşkanı adayı çoktan bellidir. Kılıçdaroğlu’nun elinden tutan yok, önüne geçen yok, aday olmasına bildiğimiz kadarıyla mani bir hal yok. Ondan bundan kahkaha bekleyeceğine, kararını belirlesin, cesaretle de arkasında dursun.
KILIÇDAROĞLU, MİLLİYETÇİLİK SENİN NE HALİNE: Kılıçdaroğlu geçen haftaki grup toplantısında milliyetçilikle ilgili kuru sıkı atmış, işkembeden sallamış. Bilmiyor ki, boş lakırdı karın doyurmaz, kuru gayret çarık eskitir. Diliyle omuzunu kaşıyan CHP Genel Başkanı, yayladaki yoğurda mantı kesiyor, sudaki balığa soğan doğruyor, demem o ki, hayal peşinde koşup duruyor. Yıkık değirmende altı ay bekleyen Kılıçdaroğlu, milliyetçiliğin ne olduğunu bana da dünyaya da gösterecekmiş. Sayın Kılıçdaroğlu, çapına çaputuna, milliyetçilik senin ne haline? Ne tuhaf ki, aksayanla aksıyorsun, suya gidenle susuyorsun, sofra gördün mü açım diyorsun. Şunu aklından çıkarma ki, alçacık eşek binmeye kolaydır, yünlüce koyun yolmaya kolaydır, senin milliyetçiliğin ise yalan üstüne yalan koymaktır. Dünyaya milliyetçiliği anlatacağım diyen Kılıçdaroğlu, gel onu sen benim külahıma anlat. Bu şahsın, az evvel katıldığı bir televizyon programından bahsetmiştim. Burada kendisine yöneltilen ‘LGBT, Türk aile yapısını bozuyor mu’ sorusuna, ‘Hayır, ilgisi yok, niye aile yapısını bozsun’ diyen birisinin ne milliyetçiliği ağzına almaya ne manevi değerlerden söz etmeye, ne de adamım diye ortalıkta dolaşmaya hakkı vardır. Kendisine tavsiyemiz, milletimize gölge etmesin, nifak saçan diline hakim olsun, gökkuşağı renklerine bürünerek eylemine ve işine baksın, bizden de uzak kalsın.
AKŞENER’E ‘KÜÇÜK ORTAK’ YANITI: CHP Genel Başkanı’nın ucuz ve uçuk üslubunun aynısı İP’in Başkanı’nda mevcuttur. Bu zavallı devamlı surette bize ‘küçük ortak’ diyor. Sanıyorum tedavisi imkansız bir kompleksin içinde bocalıyor. 104 emekli amirale önce zevzek diyen, sonra yaş tahtaya bastığını anlayınca durumu kurtarmaya çalışan, arkasından da bize sataşan bu İp’likçi başı mahalle aralarında dedikodu yapar gibi konuşmaktadır. Bir televizyonda, Sayın Cumhurbaşkanına seslenip 104 emekli amirali kastederek ‘Bu insanları küçük ortağınızın gazına gelip mahkûm ettirmeyin’ açıklamasında bulunmuştur. Biz küçük ortaklıktan gocunmuyoruz. Büyüklüğün Allah’a mahsus olduğu inancındayız. Kaldı ki, milletvekili sayımızın 48 olduğunun da bilincindeyiz. Küçük diye hafife aldığı partimizi, FETÖ kumandasıyla ele geçirme oyunlarını da unutmuş değiliz. Biz küçük olmasına küçüğüz, ancak Rabbim hiçbir partiyi zilletin küsuratı yapmasın, böylesi bir alçalmayı hiç kimseye nasip etmesin.
OTURACAĞIMIZ YERİ DE OTURTACAĞIMIZ YERİ DE BİLİRİZ: AB’nin bu iki temsilcisinin Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’ni ziyaretleri esnasında, Konsey Başkanı’nın tekli koltukta, Komisyon Başkanı’nın da kanepede oturması günlerce Avrupa basınında tartışılmış, önyargılı kesimler tarafından ülkemiz haksızca eleştirilmiştir. Hâlbuki AB protokol birimleri arasındaki koordinasyonsuzluk ve iletişim kazaları böylesi bir tabloyu ortaya çıkarmıştır. AB Konseyi Başkanı’na Cumhurbaşkanı, Komisyon Başkanı’na da Başbakan protokolü uygulandığı bilinmektedir. Kimin nerede ve nasıl oturacağı belliyken, konuyu istismar eden zihniyetler hem kel hem fodul hem suçlu hem de maksatlıdır. AB Konseyi Başkanı kanepe krizinden sonra susmuş, ilerleyen günlerde söz konusu krizden kendi ekibinin sorumlu olduğunu itiraf etmiştir. Bir başka açıklamasında da bundan dolayı uykusuz geceler geçirdiğini söylemiştir. Hiç kimse kusura bakmasın, biz oturacağımız yeri de biliriz, buyur edip oturtacağımız yeri de biliriz. Bu koltuk meselesinden nem kapan, estirilen yalan rüzgârına kanan İtalya’nın acemi ve çaylak Başbakanı Sayın Cumhurbaşkanı’na diktatör iftirası atmıştır. İP’in Başkanı da İtalya Başbakanı’nın posta koyduğunu çok kaba, nezaketsiz ve argo bir üslupla ifade etmiştir. Diktatör suçlaması posta koymak değil, küstah ve kindar bir bühtandır. Diktatör arayan kendi geçmişine bakmalıdır. Çok şükür bizden Duçe çıkmadı, Führer çıkmadı, Firavun çıkmadı, Franko çıkmadı, Salazar çıkmadı, ülkemizde de Nazi kalıntıları ve kara gömlekliler görülmedi. İP’in Başkanı posta koymaya meraklıysa gitsin HDP’yi hedef alsın, gitsin PKK’ya ve FETÖ’ye tek bir laf etsin. İtalya Başbakanı çizmeyi aşmakla kalmamış, gizli Mussoli’ni hayranlığı yakasını ele vermiştir.

Anahtar Kelimeler:
  • BIST 100

    9356,04%-1,26
  • DOLAR

    38,77% 0,04
  • EURO

    44,08% 0,52
  • GRAM ALTIN

    4201,78% 1,92
  • Ç. ALTIN

    6731,05% 1,32

İMAMOĞLU, SOSYALİST ENTERNASYONAL KONSEY TOPLANTISI'NA BİR MEKTUP GÖNDERDİ.

TCMB, KISA VADELİ TL BORÇLARA ZORUNLU KARŞILIK ORANINI ARTIRDI

SESİ VE GÖRÜNTÜSÜ YASAKLANMIŞTI: "İMAMOĞLU HER YERDE” KAMPANYASI BAŞLATILDI

AHMET ÖZER'İN TUTUKLULUĞUNUN DEVAMINA KARAR VERİLDİ

İBB'YE 4. DALGA OPERASYONU: 49 KİŞİ HAKKINDA GÖZALTI KARARI

BAYRAMDA TATİL KAÇ GÜN OLACAK: SARAY’DAN ‘İDARİ İZİN’ AÇIKLAMASI

BUCA BELEDİYESİ’NİN SERASINA SALDIRI...

ERDOĞAN’DAN CHP'YE YENİ ANAYASA İÇİN ÇAĞRI: GELİN EL ELE VERELİM…

İBB'YE 3. DALGA OPERASYONU: 13 KİŞİ TUTUKLANDI

ELAZIĞ’DA YÜK TRENİNİN 5 VAGONU RAYDAN ÇIKTI: 3 VAGON DEVRİLDİ

PKK'NİN FESİH KARARI SONRASI İLK MİLLİ GÜVENLİK KURULU TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİRİLDİ

TSK’DE İHRAÇ YETKİSİNDE GERİ ADIM

ERDOĞAN'DAN BELEDİYELERE 'İMAMOĞLU' DÜZENLEMESİ: İŞTE YENİ TASARIYLA BELEDİYENİN ELİNDEN ALINACAK YETKİLER

İYİ PARTİ'DE 'WHATSAPP' DEPREMİ! GÖREVDEN ALINDI

EGE'DE 6 BÜYÜKLÜĞÜNDE DEPREM: BİRÇOK İLDEN HİSSEDİLDİ

AKP İNFAZ DÜZENLEMESİNİ ÖNCE DEM'E GÖSTERİLDİ

HATAY'DA TESETTÜRLÜ ÖĞRENCİYE 'KARABAŞ' DİYEN ÖĞRETMENE SORUŞTURMA

ÖZGÜR ÖZEL: "ANILAN TELEFONU EKREM İMAMOĞLU, İLK İFADESİNDE KAYDA GEÇİRDİ"

İMAMOĞLU, SİLİVRİ'DEN PENDİK'E SESLENDİ…

ŞÜKRİYE ACİ VE DİĞER MÜŞTEKİLER, TİMUR CİHANTİMUR VE EYLEM TOK HAKKINDAKİ ŞİKAYETLERİNİ GERİ ÇEKTİ

ESER KARACA, BOŞANDIĞI ERKEK TARAFINDAN UZAKLAŞTIRMA KARARI ALDIRDIĞI GÜN KATLEDİLDİ!

GOOGLE'DAN GMAİL KULLANICILARINA UYARI: BU E-POSTAYI HEMEN SİLİN

ESKİ THK REKTÖRÜ ÜNSAL BAN FETHİYE’DE GÖZALTINA ALINDI

İMAMOĞLU'NUN DANIŞMANI YILDIZ ADLİ KONTROLLE TAHLİYE EDİLDİ…

"TÜRKİYE MAARİF VAKFI’NA KAYNAK AKTARILMASI HAKKINDA KARAR" RESMİ GAZETE'DE …

BAŞSAVCILIK RASİM OZAN KÜTAHYALI İÇİN KARARINI VERDİ

HSK SEÇİMLERİ AYM'YE TAŞINDI!

ÖZGÜR ÖZEL'DEN HSK ÜYELİĞİ SEÇİMLERİNE TEPKİ: AYM'YE BAŞVURACAĞIZ

İKTİDARI ELEŞTİREN TÜSİAD YÖNETİCİLERİ TURAN VE ARAS HAKKINDA ARA KARAR AÇIKLANDI

İBRAHİM KALIN, COLANİ İLE GÖRÜŞTÜ: "YPG'NİN SURİYE'YE ENTEGRE OLMASI" ELE ALINDI

Yükleniyor


İMAMOĞLU, SOSYALİST ENTERNASYONAL KONSEY TOPLANTISI'NA BİR MEKTUP GÖNDERDİ.

SESİ VE GÖRÜNTÜSÜ YASAKLANMIŞTI: "İMAMOĞLU HER YERDE” KAMPANYASI BAŞLATILDI

AHMET ÖZER'İN TUTUKLULUĞUNUN DEVAMINA KARAR VERİLDİ

İBB'YE 4. DALGA OPERASYONU: 49 KİŞİ HAKKINDA GÖZALTI KARARI

BAYRAMDA TATİL KAÇ GÜN OLACAK: SARAY’DAN ‘İDARİ İZİN’ AÇIKLAMASI

BUCA BELEDİYESİ’NİN SERASINA SALDIRI...

ERDOĞAN’DAN CHP'YE YENİ ANAYASA İÇİN ÇAĞRI: GELİN EL ELE VERELİM…

  • Cumartesi 32.9 ° / 17.5 ° Güneşli
  • Pazar 35.9 ° / 17.7 ° Güneşli
  • Pazartesi 37.3 ° / 20.1 ° Güneşli

Süper Lig LİG TABLOSU

Takım O G M B Av P
1.Galatasaray 34 28 1 5 56 89
2.Fenerbahçe 34 25 3 6 52 81
3.Samsunspor 34 18 10 6 13 60
4.Beşiktaş 34 16 7 11 20 59
5.İstanbul Başakşehir 34 16 12 6 7 54
6.Eyüpspor 35 14 13 8 4 50
7.Trabzonspor 34 12 11 11 11 47
8.Göztepe 34 12 11 11 10 47
9.Kasımpaşa 34 11 10 13 0 46
10.Konyaspor 34 13 14 7 -3 46
11.Kayserispor 34 11 12 11 -11 44
12.Antalyaspor 34 12 14 8 -22 44
13.Gazişehir Gaziantep 34 12 15 7 -5 43
14.Rizespor 34 13 17 4 -10 43
15.Alanyaspor 34 10 15 9 -10 39
16.Bodrum FK 34 9 16 9 -13 36
17.Sivasspor 35 9 18 8 -14 35
18.Hatayspor 34 5 21 8 -26 23
19.Adana Demirspor 34 2 28 4 -59