AKŞENER, İZMİT’TEN SESLENDİ: “SARAYINDAN ÇIK ERDOĞAN”

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, İzmit’te; “Sarayından çık Erdoğan. Sarayından çık. Milletin adamı olarak geldin. Ey Kasımpaşalı Erdoğan! Sen, sen açlığın ne olduğunu bilirdin. Yoksulluğun ne olduğunu bilirdin. Gittin sa

GÜNDEM 26.05.2022 22:54:28 0
 AKŞENER, İZMİT’TEN SESLENDİ: “SARAYINDAN ÇIK ERDOĞAN”

Sarayından çık Erdoğan. Milletin adamı olarak gelsin. Bu insanlar seni oraya getirdi. O insanlar alkışlayarak seni oraya getirdi. Ey Kasımpaşalı Erdoğan sen açlığın ne olduğunu bilirdin. Yoksulluğun ne olduğunu bilirdin. Gittin saraya unuttun... Ama söz olsun, and olsun, iftiralarından yılmadık yılmayacağız. Tuzaklarına yakalanmadık yakalanmayacağız. Fakirin fukaranın ihtiyaç sahibinin yanında olduk olmaya devam edeceğiz. Ve bu harami düzeni burada gördüğün bu insanların helal oylarıyla, demokrasiyle, sandıkta başına geçireceğiz inşallah” dedi.
İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Kocaeli’nin İzmit ilçesinde yurttaşlara seslendi. Akşener, şunları söyledi:
“20 Ocak 2020, henüz pandemi yoktu. Ama ekonominin kırılgan bir dönemiydi. Ve o esnaf dükkanları içinde o kadar çok şey öğrendim ki. Bütün siyasetçilere tavsiye ederim. Bütün genel başkanlara tavsiye ederim. Şu dükkanların içine girsinler.  O dükkanların içindeki her acının vurduğu insanlarla karşılaşacaklar. ‘Müşteri velinimet’ diyen esnaf kardeşimle karşılaşacaklar. O gün epeyce bir satış yapmışsa yanındaki arkadaşından ‘ondan al o gün bu siftah yapmadı’ diyen koca gönüllü esnaf kardeşlerimle karşılaşacaklar. ‘Bu gece ne pişireyim, bu akşam ne pişireyim’ diye düşünen kadınlarla karşılaşacaklar… Ve o dükkanların içinde gübre atamayan çiftçiyle karşılaşacaklar. O dükkanların içinde 92 puan alıp, atanamayıp; iş arayan gençlerle karşılaşacaklar. 92 puan yerine mülakatta 58, 52, 62 puan alıp atanmış gençlerin karşısında, ‘92 puan aldım abla, ama beni atamadılar’ diyen umutsuz, hayal kuramayan, yarının Türkiye’sine nasıl bakacağını bilmeyen gençlerle karşılaşacaklar.
Türkiye’de uzun bir zamandır ‘oculuk’, ‘buculuk’ üzerinden çok kolay siyaset yapılıyor. Ben bir muhalefet partisinin genel başkanıyım. Benim görevim nedir? Sizlerin dertlerinizi Meclis’e getirmek. Sizlerden aldığım bilgileri iktidara ulaştırmak. Onların o dertlere çare bulmasını sağlamak ama abana verilen görev sizin vatandaşın, milletimizin, avukatı olmak. İktidara verilen görev nedir? Ona da hizmet etmek görevi verilir. Şimdi uzun bir zamandır bu ülkede ‘ceketimi assam seçilirim’, ‘şapkamı koysam seçilirim’ iftiralar üzerinden, hakaretler üzerinden ve tuzaklar üzerinden yapılan bir siyasi anlayışın, şuculuk buculuk üzerinden yapılan bir siyasi anlayışın, seçmene bir faydası var mı?... Köylüye bir faydası var mı yok? Atanamayan öğretmene bir faydası var mı? EYT’liye bir faydası var mı? 3600ek gösterge bekleyen arkadaşlarımıza bir faydası var mı? Burada çırak çıkan seçmendir.
Benim sizden istediğim şu: Buraya benim gibi bütün genel başkanları getirin. Karşınızda resmi tazim durdurun. Oylarınızı çok kıymetli hale getirin. Ceketini asıp oy alamasınlar. Oculuk buculuk üzerinden sizi çırak çıkaramasınlar.

İ
Bakın… Çiftçinin derdi… Biz bu hafta partimiz olarak ‘kuruya 6 bin lira önerin, hububata 5 bin 600 lira verin. Önceden yüzde 25’ini ödeyin. Daha sonra yükseldiği zaman yeniden güncelleyin ve ona göre ödeyin’ dedik. ‘Tık’ yok. Demin dedim ki ‘muhalefet sizin avukatınızdır ve hizmet etmek zorunda olan iktidara bu dertleri anlatmak ister.’ Ama çok güzel bir yöntem var. Söylemediğiniz sözlerle size iftira atarlar. Olmadığınız konularla ilgili size iftira atarlar. Size her şeyi söylerler. Ondan sonra onun üzerinden konuşulur. Ama beş maaş alan, o yan gelip yatan haramzade danışmanlara da para öderler. 11 maaş alan var bu ülkede. Haram zıkkım olsun.
Sarayından çık Erdoğan. Sarayından çık. Milletin adamı olarak geldin. Bu insanlar seni oraya getirdi. O insanlar alkışlayarak, seni oraya getirdi. Ey Kasımpaşalı Erdoğan! Sen, sen açlığın ne olduğunu bilirdin. Yoksulluğun ne olduğunu bilirdin. Gittin saraya unuttun.
O beş maaş alan, 11 maaş alan o danışmanlarının bir de fakir fukarayı tekmelediği bir dünyada, sen artık sarayın adamı oldun Sayın Erdoğan. Açın halinden anlamayı unuttun. Ama söz olsun, and olsun, iftiralarından yılmadık yılmayacağız.
Tuzaklarına yakalanmadık, yakalanmayacağız. Fakirin, fukaranın ihtiyaç sahibinin yanında olduk olmaya devam edeceğiz. Ve bu harami düzeni burada gördüğün bu insanların helal oylarıyla, demokrasiyle, sandıkta başına geçireceğiz inşallah.
Burada size bir söz vermek istiyorum. Sizin helal oylarınız bizim için namustur…Oylarınız bizim namusumuzdur. Tek bir oyun abidik gubiğe feda edilmeyeceğinin sözünü veriyorum.”

 

Anahtar Kelimeler:
  • BIST 100

    9350,01%0,41
  • DOLAR

    39,35% 0,37
  • EURO

    45,61% 0,79
  • GRAM ALTIN

    4290,31% -0,87
  • Ç. ALTIN

    6934,05% -1,15

ERDOĞAN İRAN-İSRAİL ÇATIŞMASINA İLİŞKİN İLK KEZ KONUŞTU

NETANYAHU’DAN HAMENEY’E SUİKAST SİNYALİ

'KAYIP LENİN' BULUNDU: ÇOK YAKINDA HALKA SERGİLENECEK

İRAN'DAKİ REJİME KARŞI, PKK VE PEHLEVİ HANEDANI BİR OLDU

İRAN NÜKLEER SİLAH YOLUNDA: İSRAİL'İN KORKTUĞU BAŞINA GELİYOR

DEM PARTİ'DEN ÜÇ AY SONRA İLK KEZ İMAMOĞLU BAŞVURUSU

MERSİN AÇIKLARINDAKİ KÖPEK BALIKLARI TATİLCİLERİN KABUSU OLDU

İMAMOĞLU 'AKIN GÜRLEK' DAVASINDA İKİNCİ KEZ HÂKİM KARŞISINA ÇIKTI... SAVCI 'SİYASİ YASAK' TALEP ETTİ…

AKARYAKIT FİYATLARINA BU GECE DEV ZAM GELİYOR!

TRUMP: İRAN VE İSRAİL BİR ANLAŞMA YAPMALI VE YAPACAKLAR

ÇATIŞMALARDA 3. GÜN: İSRAİL, İRAN'DAN FÜZELER ATEŞLENDİĞİNİ AÇIKLADI

ÖZGÜR ÖZEL: DELEGENİN DE ÜYENİN DE BİZE OY VEREN HERKESİN DE İRADESİNE SAHİP ÇIKARIM…

İRAN-İSRAİL ÇATIŞMASI: İSRAİL'DEKİ WEİZMANN BİLİM ENSTİTÜSÜ'NDE BÜYÜK HASAR

BAKAN URALOĞLU: BOĞAZ GEÇİŞ ÜCRETİ YÜZDE 15 ARTIRILACAK

İSRAİL, İRAN GERİLİMİ :SALDIRILAR ŞİDDETLENİYOR

HATAY’DA ÜCRETLERİ GASP EDİLEN TOKİ İŞÇİLERİ ÇATIYA ÇIKTI: 2 GÖZALTI…

14 YIL SONRA CHP'DEN BAYBURT'TA MİTİNG …

MOTORİNE ZAM GELDİ

GAZİOSMANPAŞA BELEDİYE BAŞKANVEKİLİ, WEB SİTESİNE İSMİNİ 'BAŞKAN' OLARAK YAZDIRDI

ANKARA'DA KRİTİK ZİRVE 4 SAAT SÜRDÜ

İSRAİL ORDUSU, İRAN'IN SALDIRI BAŞLATTIĞINI DUYURDU…

ÖZGÜR ÖZEL:GÖZÜ DÖNMÜŞ İSRAİL'İN SALDIRISINI KINIYORUZ

KÜRECİK RADAR ÜSSÜ YİNE GÜNDEMDE…

SAVAŞ BORSAYI KÖTÜ VURDU

TÜRKİYE'DE "DEPREM ÜRETME ZAMANI GELMİŞ" 30 FAY BELİRLENDİ

İSRAİL, İRAN'I VURDU | İRAN: SERT KARŞILIK VERECEĞİZ

İSTANBUL'DA EV BASKINLARI: GAZETECİLER GÖZALTINDA

TRUMP: GEREKİRSE İSRAİL'İ SAVUNACAĞIZ

İSRAİL, İRAN'DA STRATEJİK NOKTALARA SALDIRDI

CEMİL TUGAY, 1030 İŞÇİNİN İŞTEN ÇIKARILACAĞINI AÇIKLADI…

Yükleniyor


NETANYAHU’DAN HAMENEY’E SUİKAST SİNYALİ

'KAYIP LENİN' BULUNDU: ÇOK YAKINDA HALKA SERGİLENECEK

İRAN'DAKİ REJİME KARŞI, PKK VE PEHLEVİ HANEDANI BİR OLDU

İRAN NÜKLEER SİLAH YOLUNDA: İSRAİL'İN KORKTUĞU BAŞINA GELİYOR

DEM PARTİ'DEN ÜÇ AY SONRA İLK KEZ İMAMOĞLU BAŞVURUSU

İMAMOĞLU 'AKIN GÜRLEK' DAVASINDA İKİNCİ KEZ HÂKİM KARŞISINA ÇIKTI... SAVCI 'SİYASİ YASAK' TALEP ETTİ…

  • Pazartesi 32.6 ° / 17.7 ° Güneşli
  • Salı 33.2 ° / 17.7 ° Güneşli
  • Çarşamba 35.7 ° / 18.9 ° Güneşli

Süper Lig LİG TABLOSU

Takım O G M B Av P
1.Galatasaray 36 30 1 5 60 95
2.Fenerbahçe 36 26 4 6 51 84
3.Samsunspor 36 19 10 7 14 64
4.Beşiktaş 36 17 8 11 23 62
5.İstanbul Başakşehir 36 16 14 6 4 54
6.Eyüpspor 36 15 13 8 5 53
7.Trabzonspor 36 13 11 12 13 51
8.Göztepe 36 13 12 11 9 50
9.Rizespor 36 15 17 4 -6 49
10.Kasımpaşa 36 11 11 14 -1 47
11.Konyaspor 36 13 16 7 -5 46
12.Alanyaspor 36 12 15 9 -7 45
13.Kayserispor 36 11 13 12 -12 45
14.Gazişehir Gaziantep 36 12 15 9 -5 45
15.Antalyaspor 36 12 16 8 -25 44
16.Bodrum FK 36 9 17 10 -17 37
17.Sivasspor 36 9 19 8 -16 35
18.Hatayspor 36 6 22 8 -27 26
19.Adana Demirspor 36 3 28 5 -58 2