Tarih: 07.05.2021 11:51

AKP'NİN 'ÇOK ÖNEMLİ' YÖNETİCİSİNDEN BOMBA SÖZLER: BİR TANESİ BİLE TESİRLİ VE ÜNLÜ BİR YORUMCU OLAMADI.

Facebook Twitter Linked-in

Nagehan Alçı, AKP’nin sosyal medyada alay konusu olan 'Yalan Üretme Merkezi' adlı animasyonunun ‘yeni bir lisan ihtiyacı’nın sonucu olarak belirtti. Alçı, Çok önemli AKP'li bir ismin, bir ay önce, 'Vallahi hiçbir etkimiz kalmadı. Gazetelerimiz bir hafta çıkmasa halk bu gazetelerin yayınlanmadığını fark etmez' dediğini aktardı.
İktidara yakınlığıyla bilinen gazetecilerden Nagehan Alçı’nın bugünkü köşesinde çok çarpıcı ifadeler yer aldı.
Alçı, AKP'li çok önemli bir ismin şu sözleri aktardığını belirtti:
‘AK Parti’nin çok önemli yönetici aktörlerinden biri’ bir ay önce ‘aynen’ şöyle demiş: “Vallahi hiçbir etkimiz kalmadı. Gazetelerimiz bir hafta çıkmasa halk bu gazetelerin yayınlanmadığını fark etmez. Şu tartışma programlarına onlarca arkadaşımızı ekranda parlasınlar diye gönderiyoruz. Onların önünü açıyoruz. Bu kadar çok sayıda yayına çıkmalarına imkan vermemize rağmen bir tanesi bile tesirli ve ünlü bir yorumcu olamadı. Milletin çok büyük çoğunluğu hele gençler hiçbirini tanımıyor. Sayın Cumhurbaşkanımız da bu vaziyetin farkında. Yeni bir lisana ihtiyaç var. Bunu araştırıyoruz.”
'Bu kadar net özeleştiriye ben de şaşırdım açıkçası' diyen Alçı,'Demek ki AK Parti’nin yaşanan krizi görüp yeni bir dil aramasının neticesi bu video olacakmış.' ifadelerini kullandı.
Yazının tamamını okumak için TIKLAYINIZ




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —