Tarih: 26.06.2018 12:21

GÜL'ÜN VEKİLLİĞİ KESİNLEŞTİ

Facebook Twitter Linked-in

Antakya Adliyesi önünde dün gece MHP Hatay Milletvekili İbrahim Gül, İl başkanı ve partililerle birlikte açıklama yapan Milletvekili Lütfü Kaşıkçı, sevinçlerine kimsenin gölge düşürmemesi, helal oyların takipçisi olmak üzere adliye önünde bulunduklarını ifade ederek “Halen de beklemeye devam edeceğiz. Ancak şimdi, sayın il başkanım, milletvekilim ile birlikte aldığımız neticeye göre, Hatay’da Milliyetçi Hareket Partisi iki milletvekili çıkardı, hayırlı olsun” dedi.

Oy oranlarının ellerinde olduğunu vurgulayan MHP’li Lütfü Kaşıkçı “Bu oylar organik oylar, bu oylar hepimizin alın teri oylar. Bu emanetin ağırlığını da biliyoruz. İnşallah bize bu emaneti verenleri de mahcup etmeyeceğimizi herkesin bilmesini istiyoruz.

Hatay’da inşallah sayın İbrahim vekilimle birlikte çok güzel hizmetler yapacağız. Bundan hiç kimsenin şüphesi olmasın. Uzlaşı, birlik beraberlik her şeyin noktası biz olacağız.

İnşallah söz verdiğim gibi Allah nasip ederse, mazbatayı alır alaz İbrahim vekilimle birlikte Afrin’deki Şehitler tepesine gidip, sekiz şehidimiz için tüm Hataylılar adına dua edeceğiz” diye konuştu.Milliyetçi Hareket Partisi Hatay ikinci Milletvekilliği kesinleşen İbrahim Gül de, “Bize oy veren, vermeyen tüm hemşehrilerimden Allah razı olsun. Tekrar diyorum; Türk devletine Türk milletine seçim sonuçları hayırlı uğurlu olsun”  




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —