Tarih: 13.10.2020 12:37

GELEN MESAJA TIKLADI BÜTÜN PARASI GİTTİ

Facebook Twitter Linked-in

Dolandırıcıların hesabındaki 13 bin lirayı ATM ve banka şubesinden çektiğini söyleyen Gökalp, “Bütün birikimim 1 dakikada gitti” dedi.Kırıkhan Belediyesi’nde zabıta memuru olarak çalışan Ahmet Gökalp, evde oturduğu sırada cep telefonuna tanımadığı bir numaradan gelen kısa mesajı gördü. Mesajı açan Gökalp, içeriğindeki linki merak ederek tıklayınca cep telefonu kilitlendi. Hemen telefonunu tamirciye götürdü.

Telefonunu tamir ettiren Ahmet Gökalp, daha sonra internet bankacılığı üzerinden su faturasını ödemek için banka hesabına girdiğinde şok oldu. Çünkü banka hesabında, 13 bin lirasının olmadığı gördü. Bankaya yaptığı başvuruda hesabındaki paranın başka hesaba transfer olduğunu öğrenince iyice şok oldu.

Kısa mesajla gelen linke tıkladıktan sonra dolandırıcılarım SIM kartını kopyaladığını ve bu sayede banka hesaplarına girerek kendisiymiş gibi işlem yaptıklarını anlatan Gökalp, 'Hesabımdan para çekenlerin kimlikleri belli oldu. Bu şahıslar hakkında şikayetçi oldum. Mağduriyetimin giderilmesi ve dolandırıcıların cezasını çekmesini istiyorum. Benim başıma gelen sizin de başınıza gelebilir. Hesabınızdaki tüm birikiminiz bir anda gidebilir. Dikkatli olun' şeklinde konuştu.
 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —