GEÇİCİ ADRES DEĞİŞİKLİĞİ

GEÇİCİ ADRES DEĞİŞİKLİĞİ

İskenderun Kaymakamlığı, İskenderun Halk Kütüphanesi Müdürlüğü’nün geçici süreliğine yeni adreslerde vatandaşlara hizmet vermeye devam edeceği duyurdu.

Yapılan açıklamada, İskenderun Halk Kütüphanesi Müdürlüğünün 18 Aralık 2019 ile 06 Ocak 2020 tarihleri arasında İSTE Merkez Kampüsü’nde şube olarak hizmet veren Teknik ve Çocuk Kütüphanesi ile Çay Mahallesi İskenderun Plaza’da hizmet vereceği bildirildi. Açıklamada, İlçe Halk Kütüphanesinin 18 Aralık 2019 - 06 Ocak 2020 tarihleri arasında okuyucu hizmetine kapanacağı, kütüphane kullanıcıların söz konusu tarihler arasında İskenderun Teknik Üniversitesi (İSTE) Merkez Kampüsü'nde şube olarak hizmet veren Teknik ve Çocuk Kütüphanesi'nden yararlanabilecekleri kaydedildi.
Halk Kütüphanesinin 06 Ocak 2020 Pazartesi günü itibariyle yeni adresinde vatandaşlara hizmet vermeye devam edeceğinin belirtildiği açıklamada “İlçe Halk Kütüphanesi yeni adresi: Çay Mahallesi Mete Arslan Bulvarı İskenderun Plaza B Blok No:19/1 Kat:1. İlçe Halk Kütüphanesi Şube Adresi: İskenderun Teknik Üniversitesi (İSTE) Merkez Kampüsü Barbaros Hayrettin Binası Kat: 4” olarak duyuruldu.