Tarih: 30.11.2021 15:13

GAZİANTEP'TE 3 AYLIK BEBEĞE BABASI TARAFINDAN İŞKENCE

Facebook Twitter Linked-in

Bir şahsın bebeğine işkence ettiği görüntüler sosyal medyada hızla yayıldı. Babanın kamera ile kaydedilen görüntülerinde bebeğini defalarca darp ettiği anlar izleyenlerin yüreğini sızlattı. Konuya ilişkin Gaziantep Valiliği'nden açıklama geldi.
Valilik, açıklamasında bebeğini şiddete maruz bırakan babanın gözaltına alındığını duyurdu.
Gaziantep Valiliği'nin açıklaması şu şekilde:
'Bazı sosyal medya mecralarında İlimizde çekildiği anlaşılan bir babanın bebeğini darp ettiğine dair görüntüler yer almaktadır.
29.11.2021 tarihinde emniyet güçlerimize bildirilen bir bebeğin darp neticesinde yaralandığı olayla ilgili alınan ifadelerde Y.G. isimli şahsın C. G. isimli bebeğini darp ettiğine dair kamera kayıtları bulunduğu anlaşılmıştır. Hastaneye getirilen bebek C.G.’nin doktor raporunda kafasında travmaya bağlı yaralanma olduğu bildirilmiş, hastanede tedavisine başlanmıştır.
Olayın şüphelisi Y. G. isimli şahıs yakalanarak gözaltına alınmış ve adli süreç başlatılmıştır.
Kamuoyuna saygıyla duyurulur.'
Oyuncu Hazal Kaya da o görüntülere isyan etti. Twitter'dan paylaşım yapan Hazal Kaya, Lütfen bu canavarı bulun ve bu güzel bebeği elinden alın…yanlışlıkla gördüm videoyu ellerim titriyo hala.inanamıyorum…bir şeyler yapın nolur!' dedi ve emniyet ile Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı'nı etiketledi.


TUTUKLANDI
Gaziantep'te, ağlayan bebeğini dövdüğü için gözaltına alınan Yunus Göç, çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.
Gaziantep Cumhuriyet Başsavcılığı'ndan yapılan açıklamada, Kahvelipınar Mahallesi'nde meydana gelen Cihan bebeğin darp edilmesine ilişkin soruşturmada baba Yunus Göç'ün gözaltına alındığı belirtilerek şöyle denildi:

'29.11.2021 tarihinde ilimiz Kahvelipınar Mahallesi’nde meydana gelen bir aylık bebeğin darp edilmesi olayı ile ilgili olarak başlatılan soruşturma kapsamında gözaltına alınan şüpheli Y.G. sevk edildiği Nöbetçi Sulh Ceza Hakimliğince tutuklanmıştır. Mağdur çocuğun şu an yoğun bakım ünitesinde tedavisi devam etmekte olup, mağdur çocuğun annesinin ifade alım süreci Adli Görüşme Odasında devam etmektedir. Alınacak ifade ve elde edilen deliller gereğince mağdur çocuk için 5395 sayılı Çocuk Koruma Kanunu ve annesi için de 6284 sayılı Kanun uyarınca gereken tedbir kararları alınacaktır.'
İşte o kan donduran görüntüler:




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —