Tarih: 07.11.2019 11:22

GALATASARAY, MADRİD’DE DAĞILDI

Facebook Twitter Linked-in

A Grubu'nda İstanbul'da 22 Ekim'de oynanan ve Real Madrid'in 1-0 kazandığı maça göre kadrosunda iki futbolcusunu değiştiren Terim, Donk ve Belhanda'yı yedeğe alarak yerlerine Lemina ve Feghouli'yi ilk 11'de kullandı. 
İLK 15 DAKİKADA 3 GOL
Karşılaşmanın 4. dakikasında sol taraftan Marcelo'nun yaptığı ortada top herkesi geçip arka direkteki Rodrygo'ya geldi. Genç futbolcu önünü boşaltıp sol ayağıyla uzak köşeye vuruşunu yaptı ve ev sahibi ekip 1-0 öne geçti.
7. dakikada ise sol tarafta topla buluşan Marcelo bu sefer sağ ayağıyla ortasını yaptı. Penaltı noktasının ilerisinde iyi yer tutan Rodrygo etkili bir kafa vuruşuyla farkı ikiye çıkardı.
Maçın 13. dakikasında Nzonzi'nin Kroos'a yaptığı müdahale için yapılan VAR incelemesinin ardından hakem beyaz noktayı gösterdi. Penaltıda topun başına geçen Sergio Ramos soğukkanlı bir vuruşla skoru 3-0'a getirdi.


39. dakikada Kroos'un kullandığı serbest vuruşta Casemiro kafa vuruşuyla topu ağlara gönderdi fakat yardımcı hakem ofsayt bayrağını kaldırdı ve ağlara giden top gol değeri kazanmadı.
İlk yarının bitmesine yakın, 45. dakikada Nagatomo'nun hatası sonrası topla buluşan ve sağdan ceza sahasına giren Rodrygo kale sahasına çevirdi ve Karim Benzema topu boş kaleye gönderdi.
İlk yarı, Real Madrid'in 4-0 üstünlüğü ile sona erdi.

REAL MADRID ÜSTÜNLÜĞÜNÜ SÜRDÜRDÜ
Galatasaray'da Fatih Terim, ikinci yarının başında Nzonzi'nin yerine Ömer Bayram'ı, Andone'nin yerine ise Ryan Donk'u oyuna dahil etti. Real Madrid, karşılaşmanın ikinci yarısında da üstün oyununu devam ettirdi. 81. dakikada Modric'in pasında son çizgide topla buluşan Carvajal kale sahasına çevirdi ve Karim Benzema boş kaleye dokuşu yaptı ve topu ağlara gönderdi. 
Son anlara da baskın futbolla giren Real Madrid, yine Rodrygo'nun 90+2'de attığı golle maçı 6-0'a getirdi. Son düdükle beraber 6-0 kazanan Real Madrid, grupta ikinci galibiyetini alarak puanını 7 yaptı. 1 puanla son sırada kalan Galatasaray, aynı zamanda grupta henüz golle de tanışamadı.

RODRİGO TARİHE GEÇTİ
Öte yandan Real Madrid'in 18 yaşındaki yıldız adayı Rodrigo, Şampiyonlar Ligi'nde 7 dakikada iki gol birden atan ilk oyuncu oldu. Rodrigo, aynı zamanda Raul'dan sonra Real Madrid formasıyla Devler Ligi'nde gol atan en genç oyuncu durumuna geldi.
“UTANIYORUM”
Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, Şampiyonlar Ligi'nde deplasmanda Real Madrid'e 6-0 yenildikleri maçın ardından sert ifadeler kullandı. 
Utanç duyulacak bir skor aldıklarını kaydeden Terim, 'Oyunla ve mağlubiyetle ilgili söylenecek tek şey var, o da yazık. Sadece farklı sonuç olarak üzülmedik, aynı zamanda utandık.' dedi.

Oyunculara bir takım mesajlar verdiğini kaydeden Terim, 'İlk 10 dakikada 3-0 ile başlamak hiçbir antrenörün planında yoktur. Çok uzun zamandır içeriye ve dışarıya bir takım mesajlar veriyorum. En önemli şey, söylediklerim ile söyleyemediklerim arasındaki uçurum. Mağlubiyet olabilir ama bugünkü mücadele, yok. Söylenecek de fazla bir şey yok esasında. Yazık sadece. 9 tane maçımız var ve her oyuncuya ocak ayına kadar ihtiyacımız var. Tabii ki çok üzgünüz, taraftarımıza üzgün bir gün yaşattığımız için daha da üzgünüz ama sonuçta belki şöyle olabilir diyebileceğimiz bir şey de yok.' ifadelerini kullandı.
 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —