FAHRETTİN KOCA’DAN TEPKİ ÇEKEN MASKELİ 10 KASIM MESAJI

FAHRETTİN KOCA’DAN TEPKİ ÇEKEN MASKELİ 10 KASIM MESAJI

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, saat 09.05'te siyah maske görseli ile 10 Kasım mesajı paylaştı. Koca'nın mesajı sosyal medya kullanıcıları ile siyasetçilerin tepkisini çekti.

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, saat 09.05'te siyah maske görseli ile 10 Kasım mesajı paylaştı. Koca'nın mesajı sosyal medya kullanıcıları ile siyasetçilerin tepkisini çekti. Tepkiler üzerine Koca, iki buçuk saat sonra aynı mesajı bu kez Atatürk fotoğrafı ile birlikte paylaştı.

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, siyah maske görseli ile bir 10 Kasım mesajı paylaştı. Bakan Koca mesajında, “Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü 82 yıl önce bugün kaybettik. Cumhuriyetimizin her kuşağı, onun öncülük ettiği Milli Mücadeleden ilham aldı. Dayanışma ve beraberlik ruhuna ihtiyaç duyduğumuz bugünlerde onu saygıyla anıyoruz” diye yazdı.

Bakan Koca’nın mesajını alıntılayan CHP Grup Başkanvekili Engin Özkoç, Koca'ya “Seni sevmeyeni sevmeyeceğiz... Ata'mızı maskeyle anmak. Yazıklar olsun!” yanıtını verdi.Koca'ya tepki gösteren Akademisyen Şengül Hablemitoğlu, 'Sosyal medya ekibinizi bir gözden mi geçirseniz. Yakışıksız ve gereksiz bunlar @drfahrettinkoca yeni nesil iletişim anlayışı deseniz denmez...' dedi.

Sanatçı Hayko Cepkin, 'Maske, Mesafe, Atatürk?' derken, Gökhan Özoğuz, 'Sayın Fahrettin bey Kara Maskeyle 10 Kasım yad edilmez. Atamız bugün hala ve her zaman kalbimizde diridir' ifadelerini kullandı.
Tepkiler üzerine Bakan Koca, 2,5 saat sonra bu kez Atatürk fotoğrafı ile aynı mesajı yeniden paylaştı.