ERZİN’DE MHP’Lİ KOÇAK PARTİSİNDEN İSTİFA ETTİ

ERZİN’DE MHP’Lİ KOÇAK PARTİSİNDEN İSTİFA ETTİ

Erzin ve Büyükşehir Belediye Meclisine Milliyetçi Hareket Partisi’nden seçilen, bir süre önce partisinden istifa eden Halk Eğitim Merkezi eski Müdürü M. Ökkeş Koçak İyi Parti saflarına geçtiğini açıkladı.

Hatay Büyükşehir Belediye ve Erzin Belediye Meclisinde iki aydan  beri bağımsız olarak görev yapan M. Ökkeş Koçak hedefini belirledi ve Meral Akşener’in lideri olduğu İYİ partisinin saflarına katıldı.İYİ Parti Erzin İlçe teşkilatında kurucu üyeleri belli olduktan sonra üye kayıtları başlaması ile Koçak da ilk kaydını yaptıranlardan oldu. M. Ökkeş Koçak’ın kayıt yaptırmasıyla birlikte İYİ Parti, Erzin Belediyesi ile Hatay Büyükşehir Belediyesi Meclisi’nde de temsil hakkı kazandı.Bu arada Öcal İşhanı kat: 1’de bulunan İYİ Parti ilçe teşkilatında başkan olarak atanan Ahmet Türk de, hayırlı olsun ziyaretlerini kabul etmeye başladı.İYİ Parti Erzin İlçe teşkilatında kurucu üyeleri belli olduktan sonra üye kayıtları başlaması ile Koçak da ilk kaydını yaptıranlardan oldu. M. Ökkeş Koçak’ın kayıt yaptırmasıyla birlikte İYİ Parti, Erzin Belediyesi ile Hatay Büyükşehir Belediyesi Meclisi’nde de temsil hakkı kazandı.
Bu arada Öcal İşhanı kat: 1’de bulunan İYİ Parti ilçe teşkilatında başkan olarak atanan Ahmet Türk de, hayırlı olsun ziyaretlerini kabul etmeye başladı.