Tarih: 08.09.2020 13:30

ERZİN KAYMAKAMI DEMİRCİ DE LİSTEDE!

Facebook Twitter Linked-in

O isimler arasında Hatay’ın Erzin ilçesinin kaymakamı Ahmet Demirci de yer alıyor. Açığa alınan mülki amirler şunlar:
VALİ YARDIMCILARI: 
Bedir Deveci (Adıyaman), Nebi Çanga (Artvin), Cevat Uyanık (Artvin), Yusuf Gemici (Bingöl), Kemal Karahan (Bitlis), Mehmet Fevzi Dönmez (Düzce), Yunus Koç (Iğdır), Barbaros Baran (Karabük), İdris Akça (Muş), Murat Girgin (Sinop), Fatih İzmir (Şırnak), Akın Zor (Tunceli), Ferhat Atar (Van)
KAYMAKAMLAR: 
Sadettin Doğan (Kahta), Hasan Doğan (Diyadin), Abdullah Kadıoğlu (Patnos), Fatih Dülgeroğlu (Arhavi), Muhammet Furkan (Güroymak), Hakan Şeker (Uzundere), Mustafa Selim (Narman), Cevat Gün (Tirebolu), Menderes Topçuoğlu (Tunceli-Mazgirt), Ahmet Demirci (Erzin), Yasin Yunak (İnebolu), Ahmet Altun (Bahşılı), Barbaros Akbulak (Pötürge), Hamza Özer (Akçakale), Adem Can (Çaldıran), Fatih Sayar (Gürpınar), Fatih Okumuş (Boğazlıyan), Hasan Günaydın (Asarcık)
ERZİN KAYMAKAMI AHMET DEMİRCİ: 
10 Ekim 1979 yılında Kahramanmaraş’ın Andırın ilçesinin Bostanlı Köyü’nde doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini Kahramanmaraş’ta yaptı. Ankara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi Kamu Yönetimi Bölümü’nden 2002 yılında mezun oldu. Bir süreliğine Maliye Bakanlığı’nda vergi denetmeni olarak çalıştı. Kaymakamlık sınavını kazanarak 28 Şubat 2005’te Kahramanmaraş Kaymakam Adayı olarak göreve başladı.
Kaymakam Adaylığı döneminde Kahramanmaraş’ta 45 gün Valilik stajı, Kayseri Pınarbaşı ilçesinde kaymakam refikliği stajı, Mardin ve Sakarya’da Mülkiye Müfettişi refakatinde teftiş stajı yaptı. Tokat Sulusaray ve Yeşilyurt ilçelerinde 7,5 ay Kaymakam Vekilliği yaptı.
4 ay süreyle Ankara’da yabancı dil eğitimine katıldıktan sonra İçişleri Bakanlığı tarafından 1 yıl süre ile İngiltere’ye gönderildi. Orada hem yabancı dil eğitimi aldı hem de İngiltere’de ki kamu yönetimi hakkında araştırmalar yaptı. Yurtdışı dönüşü TODAİE’de Kamu Diplomasisi kursuna katıldı. Daha sonra Kaymakam Adaylığı Stajı’nın son safhası olan Kaymakamlık Kursunu bitirdikten sonra sırasıyla Konya İli Akören, Van İli Çatak, Mardin İli Derik ve Çorum İli Mecitözü İlçelerinde kaymakamlık yaptı. 16.12.2016 tarihinden buyana Erzin’de görev yapan evli iki çocuk babası Ahmet Demirci iyi derecede İngilizce biliyor.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —