Tarih: 16.03.2024 17:55

ERDOĞAN, ERZURUM'DA 3 İL İÇİN DESTEK İSTEDİ

Facebook Twitter Linked-in

Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, Erzurum'da; "İstanbul'da Erzurumlu malum, çok. İstanbul'daki Erzurumlu kardeşlerimizi arayacaksınız, değil mi? Onları 'Aman ha 31 Mart'a giderken sakın bir yanlışlık olmasın' diyerek uyaracaksınız, değil mi? Aynı şekilde Ankara'daki Erzurumlu kardeşlerimizi de arayacaksınız, değil mi? Bitmedi; İzmir'deki Erzurumlu kardeşlerimi de arayacaksınız değil mi" dedi.

Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin Erzurum'daki mitingine katıldı. Erdoğan'ın açıklamasından öne çıkanlar şöyle:

"14-28 Mayıs seçimlerinde Cumhur İttifakı'na milletvekilliğinde yüzde 67, Cumhurbaşkanlığı’nda yüzde 74 oy oranı ile verdiğiniz destek için her birinize şükranlarımı sunuyorum. Cumhur İttifakı'nın en verimli netice aldığı şehirlerimizin başında Erzurum geliyor.

Ramazan'ın bayramı gelmeden 31 Mart'ı milli irade bayramı hâline getirmeye hazır mıyız? Bunun için de ne yapacağız, çok çalışacağız.

Erzurum'a 21 yılda güncel rakamlarla ne kadar yatırım yaptık biliyor musunuz? 173 milyar liralık kamu yatırımı yaptık.

"ERZURUM'U DEPREME DAYANIKLI BİR ŞEHİR HÂLİNE GETİRMEKTE KARARLIYIZ"

Ülkemizin önemli deprem kuşaklarının birinin üzerinde yer alan Erzurum'u depreme dayanaklı bir şehir hâline getirmekte kararlıyız. Bunun için önümüzdeki dönemde bakanlıklarımızı ve belediyelerimizi seferber edeceğiz.

Erzurum'a çok daha fazla yatırım yapacağız. Hizmetlerin hız kesmeden devam etmesi için sizlerden yine çok güçlü destek bekliyoruz.

"DOYA DOYA TENEFFÜS ETTİĞİMİZ ÖZGÜRLÜK ORTAMI ALTIN TEPSİDE SUNULMADI"

Kimsenin şahsıyla meselemiz yoktur. Üzüntümüz, kazanarak davasına katkıda bulunmak yerine sırf pazarlıkta el yükseltmek için kaybettirme anlayışıyla altılı masalara oturanlaradır. Türkiye bizden önceki nesillerle başlayan bizimle devam eden, bizden sonraki nesillerin bir kısmının da yaşadığı sıkıntılı dönemlerden geçerek bugünlere geldi. Bugün doya doya teneffüs ettiğimiz özgürlük ortamı birileri tarafından bizlere altın tepside sunulmadı. Hangi kazanımın hangi bedeller ödenerek elde edildiğini milletimiz gayet iyi biliyor.

Kazanımlarımızın elitler başta olmak üzere birilerini hâlâ rahatsız ettiğini olaylara aklıselimle bakan herkes görebiliyor. Tek parti faşizmi kalıntısı zihniyet terör örgütü uzantılarıyla el ele vererek pusuda beklediğini her fırsatta ispatlıyor.

İstanbul'da Erzurumlu malum, çok. İstanbul'daki Erzurumlu kardeşlerimizi arayacaksınız, değil mi? Onları 'Aman ha 31 Mart'a giderken sakın bir yanlışlık olmasın' diyerek uyaracaksınız, değil mi? Aynı şekilde Ankara'daki Erzurumlu kardeşlerimizi de arayacaksınız, değil mi? Bitmedi; İzmir'deki Erzurumlu kardeşlerimi de arayacaksınız değil mi?"




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —