Tarih: 22.05.2020 22:03

ERDOĞAN'DAN KILIÇDAROĞLU'NA "BUHRAN" TEPKİSİ 

Facebook Twitter Linked-in

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan AKP İl Başkanları Toplantısı'nda konuştu. 'Bu ülke geçmişte CHP döneminde yeterli ekmek bulamadığı için karne ile ekmek buhranını yaşamıştır' diyen Erdoğan, 'Bu ülke geçmişte hastane kapılarında yığılan insanlarının, muayene olacak doktor, tetkik yaptıracak cihaz, şifa için alacağı ilaç bulamama buhranı yaşamıştır. Yaşatan kim? Başta Bay Kemal ve CHP'ifadelerini kullandı.
Cumhurbaşkanı Erdoğan, videokonferans yöntemiyle AKP İl Başkanları toplantısına katıldı. 

Erdoğan,'Türkiye için buhran yabancı bir kavram değildir. Bu ülke geçmişte CHP döneminde yeterli ekmek bulamadığı için karne ile ekmek buhranını yaşamıştır. Yaşatan kimdir? CHP. Bu ülke geçmişte demokrasiyi açık oy gizli tasnif olarak gören faşist kafanın buhranını yaşamıştır.' dedi.Erdoğan, CHP lideri Kılıçdaroğlu'nun'buhrandan çıkış önerilerine' tepki gösterdi ve  şöyle konuştu:  

 'Türkiye için buhran yabancı bir kavram değildir. Bu ülke CHP dönemlerinde halkına verecek ekmeği bulamadığı için, ekmeği karneyle dağıtma buhranını yaşamıştır. Yaşatan kimdir? CHP. Evet, bu ülke geçmişte savunma sanayiinin temel kurumlarının kapılarının kapatılması buhranını yaşamıştır.

Yaşatan kimdir? CHP. Bu ülke geçmişte demokrasi açık oy, gizli tasnif olarak gören faşist kafanın yol açtığı nice baskı ve zulüm buhranı yaşamıştır. Yaşatan kim? CHP. Bu ülke geçmişte yağdan gaza, pirinçten benzine kadar tüm temel gıda maddelerinin yokluğundan kaynaklanan kuyruklar buhranı yaşamıştır. Yaşatan kim? CHP. Bu ülke geçmişte hastane kapılarında yığılan insanlarının, muayene olacak doktor, tetkik yaptıracak cihaz, şifa için alacağı ilaç bulamama buhranı yaşamıştır. Yaşatan kim? Başta Bay Kemal ve CHP.'
 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —